- 5 Ocak 2025
- 65
- 58
- 3
- 26
- Konu Sahibi denizadamasal
- #11.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Dk de çıktıBuna da bakar mısınız erken gebelik testi değil reglime 2 gün var ilk defa böyle silik çizgi gördüm var mıdır bir şey
Kaset olan pozitif gibiMerhaba hanımlar. İnşallah bu ay herkes hamilelik haberi alır. Ben bir kaç gündür test yaptım faklı markalara ait ilk görseller artimed son iki görselde kaset test markayı hatırlamıyorum ve bugün mimea yaptım sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz. Beklenen adet dönemim 7-9 arası
Kasetler evet ikisi de pozitif ama erken gebelik testleri ise çok az belirginKaset olan pozitif gibi
Merhaba aynısı bende de oldu ilacı aldınız mı faydasını gördünüz müKızlar aranızda Combinol kullanan var mı? 3 hafta önce doktora gittiğimde polikistik görüntü var dedi doktor ama değerlerim normal çıktı. Bebek düşündüğümüzü söylediğimde Combinol verdi.
Test güvenilir, ama tabiki yarın aynı marka test ile tekrar test yapın koyulaşırsa kan verirsinizMerhabalar predictor erken gebelik testi. Gece 02:00 de yaptım. Beklenen adetimin üstünden 1 hafta geçti. Tabi pcos olduğu için adetlerim çok düzensiz gebeliğe yormadım. 1 yıldır uğraşıyoruz. Silik çizgi dahi görmedim. Heveslenmek istemiyorum ama sanki var gibi ne diyorsunuz?
Sizde gördünüz değil mi ben hayali bir çizgi mi görüyorum? Ben sabahın ilk ışıkları ile bu hayali çizgiyi bile gördüm ya 1 yıldır koşa koşa kan veririm zatenTest güvenilir, ama tabiki yarın aynı marka test ile tekrar test yapın koyulaşırsa kan verirsiniz
Verdiniz mi kan?Sizde gördünüz değil mi ben hayali bir çizgi mi görüyorum? Ben sabahın ilk ışıkları ile bu hayali çizgiyi bile gördüm ya 1 yıldır koşa koşa kan veririm zaten![]()
Hayır forumda çizgi kayboldu diyenler olmuş sabah baktım gözle görülür bir şekilde duruyor bir kez daha yapacağım test elimde var ama bugün vereceğim. Siz çizgiyi gördünüz mü?Verdiniz mi kan?
Evet çizgiye göre var gibi gözüküyor. Ama testlere de güvenilmiyor. İkinci bir testiniz varsa yapın çıkınca verirsinz kanHayır forumda çizgi kayboldu diyenler olmuş sabah baktım gözle görülür bir şekilde duruyor bir kez daha yapacağım test elimde var ama bugün vereceğim. Siz çizgiyi gördünüz mü?
Ben düzenli adet oluyorum 22mm doktor iğne yazdı bulamadım çatlarmı acaba yaNormalde çaltlamada problem mi var peki
Bolbok havuc yemeni önerrm etisi varBen düzenli adet oluyorum 22mm doktor iğne yazdı bulamadım çatlarmı acaba ya