• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Buna da bakar mısınız erken gebelik testi değil reglime 2 gün var ilk defa böyle silik çizgi gördüm var mıdır bir şey

Eklentiler

• IMG_0391.webp
    IMG_0391.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba hanımlar. İnşallah bu ay herkes hamilelik haberi alır. Ben bir kaç gündür test yaptım faklı markalara ait ilk görseller artimed son iki görselde kaset test markayı hatırlamıyorum ve bugün mimea yaptım sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz. Beklenen adet dönemim 7-9 arası

Eklentiler

• IMG_9163.webp
    IMG_9163.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9098.webp
    IMG_9098.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9153.webp
    IMG_9153.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9148.webp
    IMG_9148.webp
    130 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9091.webp
    IMG_9091.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba hanımlar. İnşallah bu ay herkes hamilelik haberi alır. Ben bir kaç gündür test yaptım faklı markalara ait ilk görseller artimed son iki görselde kaset test markayı hatırlamıyorum ve bugün mimea yaptım sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz. Beklenen adet dönemim 7-9 arası
Kaset olan pozitif gibi

Kızlar aranızda Combinol kullanan var mı? 3 hafta önce doktora gittiğimde polikistik görüntü var dedi doktor ama değerlerim normal çıktı. Bebek düşündüğümüzü söylediğimde Combinol verdi.
Merhaba aynısı bende de oldu ilacı aldınız mı faydasını gördünüz mü

Sabah idrariyla yaptığım normal test adete 6 gün var ama bu marka FIRST TEST diye bir marka geçen ay yalancı pozitif gördüm. Elimdexde sadece bu vardi bunu yapmak zorunda kaldım sizce gebelik var mi? Bu markayı daha önce kullanan oldu mu?

Eklentiler

• 1000103930.webp
    1000103930.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000103931.webp
    1000103931.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 53
Merhabalar predictor erken gebelik testi. Gece 02:00 de yaptım. Beklenen adetimin üstünden 1 hafta geçti. Tabi pcos olduğu için adetlerim çok düzensiz gebeliğe yormadım. 1 yıldır uğraşıyoruz. Silik çizgi dahi görmedim. Heveslenmek istemiyorum ama sanki var gibi ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_3999.webp
    IMG_3999.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3997.webp
    IMG_3997.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar predictor erken gebelik testi. Gece 02:00 de yaptım. Beklenen adetimin üstünden 1 hafta geçti. Tabi pcos olduğu için adetlerim çok düzensiz gebeliğe yormadım. 1 yıldır uğraşıyoruz. Silik çizgi dahi görmedim. Heveslenmek istemiyorum ama sanki var gibi ne diyorsunuz?
Test güvenilir, ama tabiki yarın aynı marka test ile tekrar test yapın koyulaşırsa kan verirsiniz

Hayır forumda çizgi kayboldu diyenler olmuş sabah baktım gözle görülür bir şekilde duruyor bir kez daha yapacağım test elimde var ama bugün vereceğim. Siz çizgiyi gördünüz mü?
Evet çizgiye göre var gibi gözüküyor. Ama testlere de güvenilmiyor. İkinci bir testiniz varsa yapın çıkınca verirsinz kan 😍

Back