• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    41
Eline sağlık 😍
El emeği hepsi biricik.
Kendi oynayacak, belki yıllar sonra da kendi çocuklarında hatıra kalacak ☺️

Ben de kızıma örmekle başladım.
Şimdi 1.5 yaşındaki yeğenime çalışıyorum sürekli. 😅
Kendi bebeğime henüz bi şey örmedim.
İsmimin sahibi… Lady Peacock
Bacım yok artık ya ŞAHESER BU NEDİR BÖYLE😍😍😍
Ben bi de solağım üstüne, rahmetli annem bir türlü öğretemedi örgüyü, hep tersime geliyor gibiydi. Ben de deniyim belki yapabilirim inşallah amin😅😅😅😅😅

Ay ne güzel ben de hiç yetenek yok asla yapamam annem sağ olsun yelek falan örüyor da😂😂 ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar🥰🥰

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ❤️😍 bende beceremiyorum hiç maalesef böyle şeyleri 😊 ❤️

Eline sağlık 😍
El emeği hepsi biricik.

Yaaa senin bebek de muhteşeeemm eline sağlık 🥰🥰 ben hiç bebek örmedim ince ip yoruyor beni o yüzden kadife iple öruyorum hem hizli bitiyor hem büyük oluyor 🥰
Ayyyy harikalar bayıldım, böyle yeteneklerim olsun çok isterdim😁😁😁😁😁
Teşekkür ederim hepinize bende tarifleri internetten izleyerek yapıyorum yoksa ezbere asla yapamam. Sagolsun annem ogretmisti bana örgü örmeyi bende merakliyımdır böyle şeylere küçüklüğümden beri🥰🥰 bir kac oyuncak daha örerim diye düşünüyorum bakalım 😁

Eline sağlık 😍
El emeği hepsi biricik.

Maşallah senin de ellerine sağlık ladycim ❤️😍 keşke bende becerebilseydim 😍❤️🤣
Merhaba kızlar🌸doktor 27sinde ikili test için çağırdı ama sormayı unuttum. Aç mı gidiliyor tokmu. Bilgisi olan beni bilgilendirebilirmi rica etsem💕
Yok canım aç tok fark etmiyor. Bana hiç demediler aç gel falan diye. Sıkıntı olmuyor merak etme ❤️

Kızlar 12+6 dan selamlar 🌸 benden önde olanlara sorularım var.
1- akıntıda artış olması normal mi?
2- alt karnım yırtılır gibi ağrıyo bu normal mi sizde de oldu mu?
Doktordan ağrılarım için ısrarla magnezyum istememe rağmen vermiyor her gün 1 sade soda içiyorum bu da ufak bilgilendirme :)
Ben 12+6 yım ve benzer şeyler var . Yatmadan 1 adet progestan fitil atıyorum o da akıyor biraz sürekli ıslaklık . Ağrı olunca endişe . Hayırlısı ile şu hareketli döneme girseydik hareketlerinden takip ederdik .

kızlar günaydın bende bi kac gündür ishal olmuşum bi agrım sızım yok ama muz yıyıyorum gecmedi başına gelen varmı gecmesi için başka ne yapabilirim
Canım serum tedavisi de aldım ben 3 gün önde bir kusma ishal . Zaten bulantım vardı bu da üstüne cabası . Bütün aile böyleydik galiba salgın var :((( serum yiyince topladım biraz şükür

Herkese selam canım anne adayları..
Bugün 10. Haftaya girmiş bulunuyorum. Bol mide bulantılı her şeyden tiksindiğim bir hafta oluyor. Umarım azalarak biter.

Kalp atışını duyduktan sonra kontrole gitmedim. 11.haftaya girince kontrolüm var, her şey yolunda mı diye içim içimi yiyor açıkçası. İkili testte risk çıkarsa fetal yaptırmayı düşünüyorum, çıkmazsa yüksek meblağ vermek istemiyorum bebişe harcarım onun yerine.. herkese kucak dolusu sevgiler.

Bir de danışmak istediğim bir konu var. Benim son iki haftadır şiddetli sağ kalça ağrım oluyor özellikle otururken kalkarken yatarken vs. Sizin de benzer şikayetleriniz var mı? Bu genelde üçüncü dönemin şikayetiymiş ama ben yine erkenden koşmuşum 🙈

Ayy benimde dolu bunlardan zamanında örüp örüp koltuğun altına attım aslandan ata kediden tavşana kızuya hepsi var 🙈
Cok iyi yapmissiniz bende gebelikten önce diğerlerini örmustüm. Dedim yenilerini de ekliyim bakalim sırada aslan var sonra kediii 🤣🤣 ben normalde dikiş dikip satıyorum supla paspas runner vs zigzag.storee inst sayfam :)))

Canım yastığı 2 gündür kullanıyorum gayet rahat ettirdi beni ilk gün iki kısmı birleştirerek yani olması gerektiği gibi kullandım hem belime hem Karnıma destek yaptı ama tabii Ben hala sırt üstü yatmaya adapteli bir şekilde uyduğum için çapraz bir şekilde yattım galiba biraz belimi ağrıttı bu dönemde.

Dün gece de ikisi yattığı birbirinden ayırıp sadece Karnımın altına koydum Çok rahattım Zaten gece hep sağımdan soluma dönerken uyanıyorum rahat dönemiyorum Çünkü artık ben dönerken yastığıma da kucaklayıp diğer tarafıma çevirdim hep gayet rahat ettim.

Şu an zaten çok büyük bir göbeğimiz olmadığı için sadece destek amaçlı kullanıyorum Biraz da Kafadaki tereddütler rahatlasın diye bir şey olur mu üstüne yatar mıyım gibi düşünceleri hafifletti.
Bence İlerideki aylarda daha da işime yarayacak O yüzden zamlanmadan al bence diğer u gibi olan koca yastıklar çok yer kaplıyo.

Benim düşüncelerim böyle alırsanız sizde memnun kalırsınız inşallah.
Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için ❤️ Benim şimdiden bel ağrılarım var ilerisini düşünemiyorum 😁 dediğin gibi zamlanmadan siparişi vereyim bende diğer yastıkları almak mantıklı gelmiyor çok büyük ve yer kaplıyorlar
Arkadaşlara da fikir olmuş oldu 👍🏻

Burda herkesin belirtileri bir azaliyor bir çoğalıyor bir yok oluyor, sonra tekrar basliyor merak etme 😊 bir de 4. Ayda belirtiler azalıyor zaten daha rahat bir gebelik dönemine geçiliyor için ferah olsun, bir sorun yoktur. Ama böyle durumlarda bence beklemeden doktora gitmek en iyisi çünkü insanın psikolojisi de çok önemli gebelikte, kaygıyla geçirmek yerine için rahatlamış olur 😊
Haklısın evet ama oğlum hastalanınca hiç kendime bakacak vaktim olmadı sımdı de randevu tarihi yaklaşınca pazartesi günü bekleyeyim dedim inşallah her sey yolundadır 🌸🥰

Eline sağlık 😍
El emeği hepsi biricik.

Bayıldımmm ya ne güzel 🥰🫶

Bir de danışmak istediğim bir konu var. Benim son iki haftadır şiddetli sağ kalça ağrım oluyor özellikle otururken kalkarken yatarken vs. Sizin de benzer şikayetleriniz var mı? Bu genelde üçüncü dönemin şikayetiymiş ama ben yine erkenden koşmuşum 🙈
Aynısı bende de var bisey batıyor gibi oluyo kuyruk sokumuma bana doktor bunun hamilelikte alakası yok dedi ama bence var 😀

Kızlar selam 👋
Dün geceden başlayan kalça ağrım var yürümekte oturup veya ani hareket etmekte zorlanıyorum bugunde aynı şekilde oldu devam ediyor hala
Kalça kısmında yani hepiniz benim bacımsınız 🥰 ablalarım ve kardeşlerim gibi yaşça büyük olanlar var böyle direk söylemek beni utandırıyor 🙈
Tam popo üzerinde iç kısma doğru oluşan bir ağrı sol tarafta oluyor bu tabi ayağa kalktığımda bacak kalça popo hepsi hareketlendiği için ağrıma oluyor kramp gibi ağrı 😖 sürekli devan eder mi bu acaba ne yapmam gerek yani ilk aylarda bende böyle sorunlar olmazdı bu gebelikte çok farklı

Cok iyi yapmissiniz bende gebelikten önce diğerlerini örmustüm. Dedim yenilerini de ekliyim bakalim sırada aslan var sonra kediii 🤣🤣 ben normalde dikiş dikip satıyorum supla paspas runner vs zigzag.storee inst sayfam :)))
Kız şu halde nasıl yapıyorsunuz ki bende iğne oyası yapıyorum 40siparisin 6sini yaptım yedide kaldım baktıkça içim bulaniyor gözlerimde karincalanma oluyor gibi oluyor bıraktım bı süre el işi bile içimi bulandırıyor 🤣

Bakın ben bebişime neler ördüm 🥰🥰🥰🥰 eşegi de şimdi bitirdim 😁 en çok onu beğendim 🫠
Yaaa maşallah 🧿 ne kadar güzeller hepsi el becerin varmış ben hiç yapamam yani elime iğne ip alıpta bir şey yaptığım olmaz he😂😂
Helal olsun valla bebişine bunları yapmak çok güzel bir duygu 🥰
Benim annemde el örgüsü yapar yelek süveter tarzı sağolsun kızımda 10 tane falan örmüştü şimdi yine yapacak sanırım 🥹❤️

Back