• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ah canım bendede tam tersi😅 Baya iştahlıyım. Yemek yiyorum 2 saat çekmiyo hiç yememişim gibi açlık geliyor, yemeklerin hayalini kuruyorum o derece😂 Sürekli açım doymuyorum.. Geçen hafta mide bulantım vardı yemek yiyesim yoktu. Bu hafta tam tersiyim. Anlayamadım niye böyle oldu, kilo almaktan korkuyorum🫠 birkaç güne 6 haftalık oluyorum. Genelde 6 haftalıkken bulantı başlıyormuş, inşaallah başlamaz.

Benim gibi olanlar varmıı?
Bizimde istah gitti tam tersi, yiyorum ama canimin cektiklerini yiyebiliyorum ama hep bir sislik, hazimsizlik

Kalp atışı dinlemeye gidersin ondandır belki sıradan öyle oluyor ya stres yapma bende dua ediyorum Allah’ın izniyle güzel sağlıklı geçecek hem birbirimize destekte oluruz burdan
Amin canım evet güzel gecsin gebeliğimiz🤲🏻iyi beslenmek lazım mecbur zorlamalıyım kendimi çünkü biz daha yeni doğum yaptık.Bende çok dua ediyorum🤲🏻

Yok kusma bulantım yok bir tek ara sıra kasık ağrım bel ağrım o kadar..kusma bende olmadı hiç İn şa Allah bundada olmaz
Ne guzel maşallah diyelim. Valla inanın heyecan içindeyim biraz kasığım ağrısa bile çok şükür diyorum.insallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aliriz

Ne guzel maşallah diyelim. Valla inanın heyecan içindeyim biraz kasığım ağrısa bile çok şükür diyorum.insallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aliriz
Amin canım.Evet bende öyleyim ağrısa diyorum çok iyi büyüyor yer ediyor kendine ama bulantı hiç istemiyorum olsun zaten iştahlı diğilim o zaman hiç yiyemem

Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
@bittimbeceylan24128/08/25
@gixmooo1032327/114+36+103/09/25
K karadag06 2604/09/25
topraktonlari topraktonlari 27101/1206/09/25
@seklla31126/1101/09/25
Reginaphalange2 Reginaphalange2 26102/1105/09/25
julettae julettae 293
@ftkz36130/1106/09/25
@cetty23108/1214/09/25
K karadag06 128/115+1
Yaş 36 kese 4+5 ikinci çocuk sat 3 Aralık