• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ebeler de oluyor ben ilk gebelikte köydeydim düştüm koştur koştur gitmiştik bişey oldu mu ki die dinletmişti
Hiç sanmıyorum canım ya yoktur bizimkinde. Malum şehir merkezine 10dk uzaklıkta olunca. Aslında doktorum da 10dk uzaklıkta bana ama eşim rahatsız eşim de gelmek istiyo benimle o yüzden sabretmem lazım 😬

Kızlar ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyiyiz gebelik triodi çıktı sadece. 8+2 cinsiyet yorumu gelir mi bana da 🙈
IMG_9760.jpeg

Bu saglik ocagindaki cihazlar da muhtemelen internette benim baktiklarimdan cunku altindaki yorumlarda asm icin aldik filan yazanlar vardi
Evet aynen ama onları ki daha kaliteli yani 20 haftadan önce dinlenmez die sıkıntı yaşamaz büyük ıhtımal en azından içi rahat eder

Ya bi de ben 35 yaşındayım ilk doğum olacak inşallah. Doktorum ikili tarama yerine direk fetal yapalım yaşın büyük dedi riske girme dedi. Çok pahalı ama 14 bin istiyorlar.
Evet malesef öyle canım. Riskli gruptaysak net sonuç için fetal-nipt öneriyorlar. Ben de mesela cumartesi günü 10+2 oluyorum sanırım doktorum yapalım dedi ama ben 11.haftada yaptırmak isteedim. Çok pahalı gerçekten. Ama iyi sonuçlar duyalım sağlıkla gelsin evladımız para kazanılır 🤲💜

Evet malesef öyle canım. Riskli gruptaysak net sonuç için fetal-nipt öneriyorlar. Ben de mesela cumartesi günü 10+2 oluyorum sanırım doktorum yapalım dedi ama ben 11.haftada yaptırmak isteedim. Çok pahalı gerçekten. Ama iyi sonuçlar duyalım sağlıkla gelsin evladımız para kazanılır 🤲💜
Haklısın canım iyi sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻

Ya bi de ben 35 yaşındayım ilk doğum olacak inşallah. Doktorum ikili tarama yerine direk fetal yapalım yaşın büyük dedi riske girme dedi. Çok pahalı ama 14 bin istiyorlar.
Buda yeni cikti ileri yaş doğum yapan insan var cevremde cok sukur hepsinin cocuklari saglikli, bence yasla o kadarda cok alakasi yok. İnsaallah oyledir yani
Bu sene bu furya basladi insan korkuo

Buda yeni cikti ileri yaş doğum yapan insan var cevremde cok sukur hepsinin cocuklari saglikli, bence yasla o kadarda cok alakasi yok. İnsaallah oyledir yani
Bu sene bu furya basladi insan korkuo
Hemde ne korkmak. Gebelikten asla tat almiyorum sirf bu nedenle. Hatta pisman oldum desem abartmis olmak istemiyorum ama kabuslar gormeye basladim. Ne riskmis ya ne yapayim atanana kadar dogu gorevi bitene kadar geldik bu yasa . Ben istemezmiyim erkenden cocuk yapayim :(

Back