- 6 Mart 2024
- 2.549
- 2.510
- 48
Gecmıs olsun umarım kendınızı topladıktan sonra bebegınıze kavuşursunuzHımm anladım ben öyle merak ettim de sordumda ben.hamile.degilim istiyorum ama hayırlısı inşallah kimyasal geçirdim Aralık ayı oyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmıs olsun umarım kendınızı topladıktan sonra bebegınıze kavuşursunuzHımm anladım ben öyle merak ettim de sordumda ben.hamile.degilim istiyorum ama hayırlısı inşallah kimyasal geçirdim Aralık ayı oyle
Ebeler de oluyor ben ilk gebelikte köydeydim düştüm koştur koştur gitmiştik bişey oldu mu ki die dinletmiştiSağlık ocağı dinleyebiliyor mu ki cihazları var mı. Ben bizim sağlık ocağında hiç öyle bi şey görmedim duymadım
Hiç sanmıyorum canım ya yoktur bizimkinde. Malum şehir merkezine 10dk uzaklıkta olunca. Aslında doktorum da 10dk uzaklıkta bana ama eşim rahatsız eşim de gelmek istiyo benimle o yüzden sabretmem lazımEbeler de oluyor ben ilk gebelikte köydeydim düştüm koştur koştur gitmiştik bişey oldu mu ki die dinletmişti
Ara sorHiç sanmıyorum canım ya yoktur bizimkinde. Malum şehir merkezine 10dk uzaklıkta olunca. Aslında doktorum da 10dk uzaklıkta bana ama eşim rahatsız eşim de gelmek istiyo benimle o yüzden sabretmem lazım
Bu saglik ocagindaki cihazlar da muhtemelen internette benim baktiklarimdan cunku altindaki yorumlarda asm icin aldik filan yazanlar vardiSağlık ocağına gitte kalbıni dinle gel için rahat etsin . Kafanı konuşturup durma en azından
Evet aynen ama onları ki daha kaliteli yani 20 haftadan önce dinlenmez die sıkıntı yaşamaz büyük ıhtımal en azından içi rahat ederBu saglik ocagindaki cihazlar da muhtemelen internette benim baktiklarimdan cunku altindaki yorumlarda asm icin aldik filan yazanlar vardi
Erkek demek istiyorum sanaKızlar ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyiyiz gebelik triodi çıktı sadece. 8+2 cinsiyet yorumu gelir mi bana da
Eki Görüntüle 3533929
Ayyy ben hiç beceremiyorum cinsiyet hissetmeyi ya inşallah gönlünden gecendirKızlar ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyiyiz gebelik triodi çıktı sadece. 8+2 cinsiyet yorumu gelir mi bana da
Eki Görüntüle 3533929
Evet canim ben ilk gebeligimde saglik ocaginda dinledim kalbini 1.5 aylik falandi kizim o zamanlar vardir oluyor gebe takipleri var yaSağlık ocağı dinleyebiliyor mu ki cihazları var mı. Ben bizim sağlık ocağında hiç öyle bi şey görmedim duymadım
Bana kiz gibi geldi Allah saglikla kucaginiza versinKızlar ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyiyiz gebelik triodi çıktı sadece. 8+2 cinsiyet yorumu gelir mi bana da
Eki Görüntüle 3533929
Merhaba tsh kaç çıktıKızlar ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyiyiz gebelik triodi çıktı sadece. 8+2 cinsiyet yorumu gelir mi bana da
Eki Görüntüle 3533929
Amin inşallahGecmıs olsun umarım kendınızı topladıktan sonra bebegınıze kavuşursunuz
3,08 çıktıMerhaba tsh kaç çıktı
Evet malesef öyle canım. Riskli gruptaysak net sonuç için fetal-nipt öneriyorlar. Ben de mesela cumartesi günü 10+2 oluyorum sanırım doktorum yapalım dedi ama ben 11.haftada yaptırmak isteedim. Çok pahalı gerçekten. Ama iyi sonuçlar duyalım sağlıkla gelsin evladımız para kazanılırYa bi de ben 35 yaşındayım ilk doğum olacak inşallah. Doktorum ikili tarama yerine direk fetal yapalım yaşın büyük dedi riske girme dedi. Çok pahalı ama 14 bin istiyorlar.
İlaç mi verdi benimde öyle yüksek ama haşimato değil takip edelim sadece dedi3,08 çıktı
Haklısın canım iyi sonuçlar alalım inşallahEvet malesef öyle canım. Riskli gruptaysak net sonuç için fetal-nipt öneriyorlar. Ben de mesela cumartesi günü 10+2 oluyorum sanırım doktorum yapalım dedi ama ben 11.haftada yaptırmak isteedim. Çok pahalı gerçekten. Ama iyi sonuçlar duyalım sağlıkla gelsin evladımız para kazanılır
Buda yeni cikti ileri yaş doğum yapan insan var cevremde cok sukur hepsinin cocuklari saglikli, bence yasla o kadarda cok alakasi yok. İnsaallah oyledir yaniYa bi de ben 35 yaşındayım ilk doğum olacak inşallah. Doktorum ikili tarama yerine direk fetal yapalım yaşın büyük dedi riske girme dedi. Çok pahalı ama 14 bin istiyorlar.
Hemde ne korkmak. Gebelikten asla tat almiyorum sirf bu nedenle. Hatta pisman oldum desem abartmis olmak istemiyorum ama kabuslar gormeye basladim. Ne riskmis ya ne yapayim atanana kadar dogu gorevi bitene kadar geldik bu yasa . Ben istemezmiyim erkenden cocuk yapayimBuda yeni cikti ileri yaş doğum yapan insan var cevremde cok sukur hepsinin cocuklari saglikli, bence yasla o kadarda cok alakasi yok. İnsaallah oyledir yani
Bu sene bu furya basladi insan korkuo