• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Belirtilerle bir alakası olmadığını düşünüyorum ben artık çünkü burda belirtilerinden şikayetleri devam edip aslında bebeğini kaybetmiş olan arkadaşlarımız da vardı yada belirtileri bi anda kesilip hamileliği sağlıkla devam edende. Bende çok endişeleniyordum ama bıraktı. bazı günler çok iyiyim sanki hamile değilmişim gibi🙈 bazı günlerse kasık, karın ağrım, hafif mide bulantısı, uyku hali oluyor. Gün gün değişiyor😊
Sakin olmalıyım sakin kalmalıyım biliyorum evet ama yapamıyorum 😌 lekelenme yok en azından bu iyi diyorum ah ah 9ay dolana kadar kafayı yiyeceğiz 😬

Ya evet haklı annen. Benim annem de ağrı sızı olmaması iyi derler diyor. Ama çok korkuyorum yine de 🥹😔
Yani agri sizi ilk aylrda oluyor sonralari cok azalior bnm olydi
Yani amansz agri ve kanama olmadikca rahat etmek lazim aslında da, kayplarda olunca rahatlık zor tabii. uc ay doldurunca biraz dha rahatlicz insallah

Doktorum bana premesis plus diye bi takviye verdi, içinde zencefil, folat, b1, b12 ve b6 var. Sabah akşam tok karna alıyorum. Kalkar kalkmaz bi şeyler yiyip almak iyi geldi bana. B6’nın bulantıya iyi geldiği söyleniyo. Ağzımın tadı hala kötü ama en azından bi şeyler yiyebiliyorum, istersen bi danış doktoruna.
Tammdr teşkkrler zencefilli şeylerin iyi geldiğini duymuştum.Bi şeyler yemeyi özledm

Doktorum bana premesis plus diye bi takviye verdi, içinde zencefil, folat, b1, b12 ve b6 var. Sabah akşam tok karna alıyorum. Kalkar kalkmaz bi şeyler yiyip almak iyi geldi bana. B6’nın bulantıya iyi geldiği söyleniyo. Ağzımın tadı hala kötü ama en azından bi şeyler yiyebiliyorum, istersen bi danış doktoruna.
Tammdr teşkkrler zencefilli şeylerin iyi geldiğini duymuştum.Bi şeyler yemeyi özledm

Merhaba fetal doppler ne oluyor benimde kayiplarim var en son kimyasal geçirdim ne tavsiye edersiniz
Evdeyken bebegin kalp atisini dinlemek için ama onda da bebegin kalbini mi bizim nabzimizi mi dinletir cok dogru guvenilir olcum yapabilir miyiz evde emin de olamiyorum surekli dinlemek de sagliksiz ama cok supheye korkuya dusuldugunde en azindan kaygilari dindirmek amacli alsam mi diyorum

Çok geçmiş olsun sağlıkla ilerlesin sürecin inşallah
Fetal doppler chazı hiç bilmiyorum ama daha strese sokar mı acaba emin olamadım
Bir de kalbini dinleyemeyecgimiz bir pozisyondaysa ve duyamazsak daha stresli olabilir obur turlu doktor randevusunu beklemek de stresli 🥲
Günaydın canim
Gecmis olsun
Surekli kanama olup sağlıkla bebegine kavusan cok var ama tabi anliyorum zaten knma telaslandiriyo birde kayiplar olunca telas dahada artio
Ama bn fetal doopleri kullnmanin ii bir fikir oldunu dusunmuyorum psikolojik olarak insan surekli bkar ve gunler dha zor gecer diye dusunuorum. Cok takmm bn diorsaniz o ayrı
eger alirsam kesinlikle surekli kullanmam sadece cok stres kaygili oldugum durumlarda bakarim diye dusunuyorum

Evdeyken bebegin kalp atisini dinlemek için ama onda da bebegin kalbini mi bizim nabzimizi mi dinletir cok dogru guvenilir olcum yapabilir miyiz evde emin de olamiyorum surekli dinlemek de sagliksiz ama cok supheye korkuya dusuldugunde en azindan kaygilari dindirmek amacli alsam mi diyorum
Siz bilirsiniz bilemedim ben

Günaydın herkese dün 9+0 da yine kanamayla yeni haftamı açtım..peceteye gelen kanama oldu kahveye döndü yine ama ben telaştan bu sabah doktoruma gittim hemen bebiş iyi çook şükür, bense ruhsal olarak güçlü kalmakta çok zorlanıyorum çünkü önceden kayıplarım var

Fetal doppler alacagim sanirim iyi bir marka yok sanki ama internette gözüme çarpan
sürekli bebegı merak eder bakarsanız makınanın gonderecegı ses dalgaları bebeği rahatsız edecek bunu bilin araştırın lütfen

Sağlık ocağında var dinletsinler içiniz rahatlasın bu fikirden vazgecin lütfen

Merhaba fetal doppler ne oluyor benimde kayiplarim var en son kimyasal geçirdim ne tavsiye edersiniz
Ufak bi Makına bebek kalbî dinlemek için 16-20 hafta sonra işe yarıyor ama bebegı rahatsız ediyormuş gönderdiği ses dalgaları yüzünden

Ufak bi Makına bebek kalbî dinlemek için 16-20 hafta sonra işe yarıyor ama bebegı rahatsız ediyormuş gönderdiği ses dalgaları yüzünden
Hımm anladım ben öyle merak ettim de sordumda ben.hamile.degilim istiyorum ama hayırlısı inşallah kimyasal geçirdim Aralık ayı oyle

Back