Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Uzakmışız ben Antakya'dayım 🙋🏻‍♀️
Aslen Antakya'lıyım.Depremde başka bir ile gittik 1 sene kaldık yapamadık Evimiz de çikmayinca İskenderun dan kiralık daire bulup buraya geldik 8 aydir da burdayiz.Ama evimiz buguiçiksa yarın taşiniriz memleket başka 😍

Ben riskli gebe olduğum için gündüze çektiler rapor alma durumum olursa gece nöbetlerine çekecek eleman zor oluyor diye. Yoksa 16 gidip gündüz sayısını en aza indirmek çok güzel oluyordu alısmışım bende hergün gidince zorlanıyorum bunalıyorum
Aynen canım gündüz zor senin neden riskli gebelik

Aslen Antakya'lıyım.Depremde başka bir ile gittik 1 sene kaldık yapamadık Evimiz de çikmayinca İskenderun dan kiralık daire bulup buraya geldik 8 aydir da burdayiz.Ama evimiz buguiçiksa yarın taşiniriz memleket başka 😍
Hayırlısı olsun aynen memleket gibisi yok gerçekten

Merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktorum cinsiyetini söyleyimmi dedi söyleyin dedim kızına kız arkadaş geliyor dedi geri emin olayım dedi bu erkek dedi kızmı erkekmi dedim bilmiyorum çok kafam karıştı dedi
Kaçıncı haftadasınız şuan ve özel mi

Kızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?
Ben hamile kalmadan önce elanatala başladım hala kullanıyorum ona ek omega 3 d vitamini 2 3 günde bir dil altı folik asit ve b12 kullanıyorum 2 günde 1 geceleri demir kullanıyorum. Magnezyum yağı var bacaklarıma sürüyorum sırtıma vs hapı içemiyorum doktor elanstal önerdi diğerleri benim klasik takviyeler

İlk hamileliğimde Preeklampsi geçirdim canım hellp sendromuydu bunda da risk var üstüne birde henüz tanı konmasa da plasenta previa gibi duruyor kanamalarım oldı
Hellp sendromu papp degerı dusuklugunde mı oldu ılk gebelıgınızde?ınsallh saglıkla kucagınıza alırsınız🙏

Hellp sendromu papp degerı dusuklugunde mı oldu ılk gebelıgınızde?ınsallh saglıkla kucagınıza alırsınız🙏
Net bir sebebi yokmuş yani kesin şu sebep diyemiyor henüz tıp. Plasentada kordonda direnç sebebiyle olduğunu söyleyen doktorlar da var o yüzden bunda en başından beri Kan sulandırıcı kullanıyorum kordonda direnç oluşmadı çok şükür. İkili testin anne sağlığıyla alakası yok o tamamen bebeğin kromozomlarıyla alakalı bir test canım

Vallahi benim başımada benzer bişey geldi şaşırmıyorum artık kiii kocaman olmuş artık neyi bilemiyorsunuz ki. Ayrıntılıya kadar bekleyin bence başka doktora gitmeyin kesin orada belli olur ben oraya sakladım artık 🤷‍♀️
Ordada kesin cinsiyet belli olcak diye bişey yokmuş açı önemliymiş

Mide bulantısı ve kusma ne zaman geçicek canlar benim yarın 18 oluyor hayla devam hiçbir şey yiyemiyorum

Back
X