- 1 Ekim 2018
- 817
- 571
- 103
Uzakmışız ben Antakya'dayımAaa bende Hatay'da yım canım İskenderun ilçesinde sen hangi ilçedesin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzakmışız ben Antakya'dayımAaa bende Hatay'da yım canım İskenderun ilçesinde sen hangi ilçedesin?
Cinsiyet belli mi? Bana dün amniyosentez yapıldı, prof. doktor önce kız dedi sonra bir çıkıntı görüyorum belli değil dediAaa bende Hatay'da yım canım İskenderun ilçesinde sen hangi ilçedesin?
Aslen Antakya'lıyım.Depremde başka bir ile gittik 1 sene kaldık yapamadık Evimiz de çikmayinca İskenderun dan kiralık daire bulup buraya geldik 8 aydir da burdayiz.Ama evimiz buguiçiksa yarın taşiniriz memleket başkaUzakmışız ben Antakya'dayım![]()
Benım yasadıgım ulkede yasal olarak detaylı usg 20 cı haftada oluyorBirde detaylı ultrasyona nezaman gitmek gerekir biliyormusunuz
Aynen canım gündüz zor senin neden riskli gebelikBen riskli gebe olduğum için gündüze çektiler rapor alma durumum olursa gece nöbetlerine çekecek eleman zor oluyor diye. Yoksa 16 gidip gündüz sayısını en aza indirmek çok güzel oluyordu alısmışım bende hergün gidince zorlanıyorum bunalıyorum
Hayırlısı olsun aynen memleket gibisi yok gerçektenAslen Antakya'lıyım.Depremde başka bir ile gittik 1 sene kaldık yapamadık Evimiz de çikmayinca İskenderun dan kiralık daire bulup buraya geldik 8 aydir da burdayiz.Ama evimiz buguiçiksa yarın taşiniriz memleket başka![]()
Kaçıncı haftadasınız şuan ve özel miMerhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktorum cinsiyetini söyleyimmi dedi söyleyin dedim kızına kız arkadaş geliyor dedi geri emin olayım dedi bu erkek dedi kızmı erkekmi dedim bilmiyorum çok kafam karıştı dedi
Yılbaşında içtim yarım kadeh1 kadeh şaraba bişey demiyor doktorlar aslında hatta sağlıklı bulanlar var![]()
Yiyorum ben bio olanları var sadece bazen onlardan yiyorumKızlar cips canınız çekiyor mu ? Yiyor musunuz
Canım çekince yiyorum benKızlar cips canınız çekiyor mu ? Yiyor musunuz
Ben hamile kalmadan önce elanatala başladım hala kullanıyorum ona ek omega 3 d vitamini 2 3 günde bir dil altı folik asit ve b12 kullanıyorum 2 günde 1 geceleri demir kullanıyorum. Magnezyum yağı var bacaklarıma sürüyorum sırtıma vs hapı içemiyorum doktor elanstal önerdi diğerleri benim klasik takviyelerKızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?
İlk hamileliğimde Preeklampsi geçirdim canım hellp sendromuydu bunda da risk var üstüne birde henüz tanı konmasa da plasenta previa gibi duruyor kanamalarım oldıAynen canım gündüz zor senin neden riskli gebelik
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah canımİlk hamileliğimde Preeklampsi geçirdim canım hellp sendromuydu bunda da risk var üstüne birde henüz tanı konmasa da plasenta previa gibi duruyor kanamalarım oldı
18 haftalıkKaçıncı haftadasınız şuan ve özel mi
İlk özele gttim oda emin olamadı sonra devlete gttim oda böyle dedi18 haftalık
Hellp sendromu papp degerı dusuklugunde mı oldu ılk gebelıgınızde?ınsallh saglıkla kucagınıza alırsınızİlk hamileliğimde Preeklampsi geçirdim canım hellp sendromuydu bunda da risk var üstüne birde henüz tanı konmasa da plasenta previa gibi duruyor kanamalarım oldı
Net bir sebebi yokmuş yani kesin şu sebep diyemiyor henüz tıp. Plasentada kordonda direnç sebebiyle olduğunu söyleyen doktorlar da var o yüzden bunda en başından beri Kan sulandırıcı kullanıyorum kordonda direnç oluşmadı çok şükür. İkili testin anne sağlığıyla alakası yok o tamamen bebeğin kromozomlarıyla alakalı bir test canımHellp sendromu papp degerı dusuklugunde mı oldu ılk gebelıgınızde?ınsallh saglıkla kucagınıza alırsınız![]()
Vallahi benim başımada benzer bişey geldi şaşırmıyorum artık kiii kocaman olmuş artık neyi bilemiyorsunuz ki. Ayrıntılıya kadar bekleyin bence başka doktora gitmeyin kesin orada belli olur ben oraya sakladım artık18 haftalık
Ordada kesin cinsiyet belli olcak diye bişey yokmuş açı önemliymişVallahi benim başımada benzer bişey geldi şaşırmıyorum artık kiii kocaman olmuş artık neyi bilemiyorsunuz ki. Ayrıntılıya kadar bekleyin bence başka doktora gitmeyin kesin orada belli olur ben oraya sakladım artık![]()