- 15 Mayıs 2022
- 3.535
- 2.897
- 63
- 28
Hahahahahdolapta iki tane duruyo bakışıyoruz yakında konuşacaz duygularımız karşılıklı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahdolapta iki tane duruyo bakışıyoruz yakında konuşacaz duygularımız karşılıklı
1 kadeh şaraba bişey demiyor doktorlar aslında hatta sağlıklı bulanlar varBen şarap kokluyorum hahakırmızı üzüm yiyorum
![]()
Merhaba.Bende Ağustos olucak sanırım ne kadar şimdi Eylül dese bile doktor ondan kararsızım ne giyindiricem diye çünkü buranın havası hep aynı diğil bazen esiyor bazen çok sıcak..ama Eylül olsaydı kesin uzun kol alırdım baya bizde serin oluyor eylüldeMerhaba arkadaşlarbana dün amniyosentez yapıldı prof doktor tarafından, ultrasonla bakarken önce kız dedi sonra ama bir çıkıntı görüyorum kesin değil dedi ne olabilir acaba. Ve evet giyim konusu benimde akılma takılıyor mevsimine göre ne giydiyebilirim diye tavsiyesi olan var mı? Doğum eylül sonu gibi gözüküyor.
Bira daha da masum o zman1 kadeh şaraba bişey demiyor doktorlar aslında hatta sağlıklı bulanlar var![]()
adana da sıcak oluyor. insan bebek diye bilemiyor ama bizim gibi onlarda dayanmıyorlar. hemen kızarıyorlarben hep kollu aldm canım ya adana tarafındayım ağustosun son günlerinde doğacak alırkende ne alacağımı bilemeden aldım
klima hep açarım dersen müslin, ince uzun kollu zıbın alabilirsin.Bende izmirdeyimve izmirin sıcağı gerçekten sıcak yani bizim doğum ilk hafta olcak o zaman 1 ay sadece kısa kollu zıbın mı giyer ? Klima zaten çalıştırmamak imkansız artık uzak olduğu nokta da duracak
bunu bende dumuştum1 kadeh şaraba bişey demiyor doktorlar aslında hatta sağlıklı bulanlar var![]()
Oğlum olduğundan kullanmıyorum şimdide öyle artık büyüyünce kullanırımkızlar parfüm kullanıyor musunuz ?
benim parfüm alasım var ama kullanamazsam boşuna da almak istemiyorum
Keşke 1 kadeh şarap içebilsem1 kadeh şaraba bişey demiyor doktorlar aslında hatta sağlıklı bulanlar var![]()
Ben regenesis Max kullanıyorum omega 3 de var içinde günde 8 damla d vitamini bir de dün yeni verdi doktorum ocean microfer demir ilacıKızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?
Valla gebelikteKeşke 1 kadeh şarap içebilsemama gebelikte değildir o ya
Pregnom max kullanıyorum doktorum yaZdıKızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?
kaçıncı kaftadan beri regenesis kullanıyorsun canım? bir de onu da mı doktor vermişti?Ben regenesis Max kullanıyorum omega 3 de var içinde günde 8 damla d vitamini bir de dün yeni verdi doktorum ocean microfer demir ilacı
kaçıncı haftanda yazmıştı canım?Pregnom max kullanıyorum doktorum yaZdı
Ben riskli gebe olduğum için gündüze çektiler rapor alma durumum olursa gece nöbetlerine çekecek eleman zor oluyor diye. Yoksa 16 gidip gündüz sayısını en aza indirmek çok güzel oluyordu alısmışım bende hergün gidince zorlanıyorum bunalıyorumValla yoğun değil desem yalan olur da işte mayısı da atlatırsam artık acilin müşahade kısmına yazacak sorumlum orası servis gibi bizim de rahat olur inşallah birde gündüz gelmenin çok yorucu olduğunu düşünüyorum o yüzden şimdi 16 ya gidiyorum hep
Ben Hatay'dayım bizde daha sıcak olur herhalde ama benimde aklımda uzun kol var yani çok kalın almam ilk başlar için ama muhakkak uzun kol alırım diye düşünüyorum.Merhaba.Bende Ağustos olucak sanırım ne kadar şimdi Eylül dese bile doktor ondan kararsızım ne giyindiricem diye çünkü buranın havası hep aynı diğil bazen esiyor bazen çok sıcak..ama Eylül olsaydı kesin uzun kol alırdım baya bizde serin oluyor eylülde
Sıcak oluyorsa kısa kol şart o zaman ama uzun kolda olmalı yaBen Hatay'dayım bizde daha sıcak olur herhalde ama benimde aklımda uzun kol var yani çok kalın almam ilk başlar için ama muhakkak uzun kol alırım diye düşünüyorum.
Askılı, kısa kol ve uzun kol her çeşitten almak lazım demek ki uygun olanı giydiririmSıcak oluyorsa kısa kol şart o zaman ama uzun kolda olmalı ya
Askılı ben almam o kadar sıcaklar bizde olmuyor ama kısa ve uzun kol almak lazımAskılı, kısa kol ve uzun kol her çeşitten almak lazım demek ki uygun olanı giydiririm![]()
12 de folik asiti bıraktırdı 14 gibide takviyeye başladık.kaçıncı haftanda yazmıştı canım?