Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Kızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar 🙋🏻‍♀️ bana dün amniyosentez yapıldı prof doktor tarafından, ultrasonla bakarken önce kız dedi sonra ama bir çıkıntı görüyorum kesin değil dedi ne olabilir acaba. Ve evet giyim konusu benimde akılma takılıyor mevsimine göre ne giydiyebilirim diye tavsiyesi olan var mı? Doğum eylül sonu gibi gözüküyor.
Merhaba.Bende Ağustos olucak sanırım ne kadar şimdi Eylül dese bile doktor ondan kararsızım ne giyindiricem diye çünkü buranın havası hep aynı diğil bazen esiyor bazen çok sıcak..ama Eylül olsaydı kesin uzun kol alırdım baya bizde serin oluyor eylülde

ben hep kollu aldm canım ya adana tarafındayım ağustosun son günlerinde doğacak alırkende ne alacağımı bilemeden aldım
adana da sıcak oluyor. insan bebek diye bilemiyor ama bizim gibi onlarda dayanmıyorlar. hemen kızarıyorlar
Bende izmirdeyim 🥹 ve izmirin sıcağı gerçekten sıcak yani bizim doğum ilk hafta olcak o zaman 1 ay sadece kısa kollu zıbın mı giyer ? Klima zaten çalıştırmamak imkansız artık uzak olduğu nokta da duracak
klima hep açarım dersen müslin, ince uzun kollu zıbın alabilirsin.
ama çoğunluk gündüz hep kısa kollu giyiyorlar. özellikle gıdıları hemen kızarıyor
klimanın altında yatmadıkça sorun olmamıştı bizim
biliyorsun izmir de eylül -ekim hala sıcak oluyor
bide bizim eski evimiz güney cepheliydi bütün gün yanıyorduk. kuzey cepheliyse biraz daha iyi oluyor tabi
1 kadeh şaraba bişey demiyor doktorlar aslında hatta sağlıklı bulanlar var 😀
bunu bende dumuştum

kızlar parfüm kullanıyor musunuz ?
benim parfüm alasım var ama kullanamazsam boşuna da almak istemiyorum

Valla yoğun değil desem yalan olur da işte mayısı da atlatırsam artık acilin müşahade kısmına yazacak sorumlum orası servis gibi bizim de rahat olur inşallah birde gündüz gelmenin çok yorucu olduğunu düşünüyorum o yüzden şimdi 16 ya gidiyorum hep
Ben riskli gebe olduğum için gündüze çektiler rapor alma durumum olursa gece nöbetlerine çekecek eleman zor oluyor diye. Yoksa 16 gidip gündüz sayısını en aza indirmek çok güzel oluyordu alısmışım bende hergün gidince zorlanıyorum bunalıyorum

Merhaba.Bende Ağustos olucak sanırım ne kadar şimdi Eylül dese bile doktor ondan kararsızım ne giyindiricem diye çünkü buranın havası hep aynı diğil bazen esiyor bazen çok sıcak..ama Eylül olsaydı kesin uzun kol alırdım baya bizde serin oluyor eylülde
Ben Hatay'dayım bizde daha sıcak olur herhalde ama benimde aklımda uzun kol var yani çok kalın almam ilk başlar için ama muhakkak uzun kol alırım diye düşünüyorum.

Ben Hatay'dayım bizde daha sıcak olur herhalde ama benimde aklımda uzun kol var yani çok kalın almam ilk başlar için ama muhakkak uzun kol alırım diye düşünüyorum.
Sıcak oluyorsa kısa kol şart o zaman ama uzun kolda olmalı ya

Back
X