Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Kizlar ilk gebeligim ,bugun 20+5deyiz.ama ben hala ne bir kıpırtı ne bir hareketlenle falan hicbir sey hissetmedim.normal mi sizce ya ,kafama takmaya başladım bu durumu🤔
Ilk gebelikte bıraz gec hıssedılebılıyor bnce yakın zamanda hısstmeye baslarsınız

Kizlar ilk gebeligim ,bugun 20+5deyiz.ama ben hala ne bir kıpırtı ne bir hareketlenle falan hicbir sey hissetmedim.normal mi sizce ya ,kafama takmaya başladım bu durumu🤔
Benim doktorum 20-22 lerde hissedersin, hatta 24leri bile bulabilir demişti. Bence normal ilk gebeliklerde ☺️ ben de sabırsızlıkla bekliyorumm

Kızlar ben 15. Haftamda devlete gittim cinsiyet için erken dedi yorum bile yapmadı. Bende dün özele randevu aldım 17. Haftamdı. Cinsiyet partisi yapacağımı söyledim doktor emin olursam söylerim sonradan yanlış çıkmasın dedi.) bizim ki bi uyuyor pozisyon değiştirmedi zar zor gördü kağıda yazdı.. bakalım bugün öğreneceğiz heyecandan uyuyamadım bütün gece🌸

Kızlar e bebek mağazasına gittim. İlk üç ay hatta birkaç tane 6 aylık ürünler aldım biberon ve emziklrri aldım. Sizde durumlar nedir? Bir de bebek arabası ve puset aldık. Joile marka aldık
Tam modeli nedir ben de bebek arabası arayışı içindeyim. Travel alma diyen çok kişi var. Bir de biberon ve emzik de hangi marka model seçtiniz

Tetanoz aşısı yaptırdınız mi ben haftaya sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.
Beni de sağlık ocağından aradılar tetenoz için ancak kendi doktorum yaptırma dedi. 27. Haftada tdap diye bir aşı varmış onu yapacakmış. Boğmaca tetenoz vs hepsini kapsıyormuş sanırım

Kızlar ben 15. Haftamda devlete gittim cinsiyet için erken dedi yorum bile yapmadı. Bende dün özele randevu aldım 17. Haftamdı. Cinsiyet partisi yapacağımı söyledim doktor emin olursam söylerim sonradan yanlış çıkmasın dedi.) bizim ki bi uyuyor pozisyon değiştirmedi zar zor gördü kağıda yazdı.. bakalım bugün öğreneceğiz heyecandan uyuyamadım bütün gece🌸
Ogrendınız mı🥰

ben başlarda daha çok hissediyordum ama bu haftalarda sanıyorum farklı bir pozisyonda sırtı bana dönük hissetmiyorum takılma bence kişiye göre değişen bir durum

Gunaydin kızlar hasta olarak uyandim ya 😔 bula bula dogum günümü buldu bi de planlar suya düştü ilaçsız ne zamana iyilesirim kim bilir😢 ıhlamur icebiliyorduk değil mi bu arada🙄

Kızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏❤️😘😘
çok şükür hayırlı olsun darısı bize 24 ünde ayrıntılı usg var ikili testte yaşla alakalı risklerim varmış denildi

Back
X