Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Yok valla kuzu istekliyseniz bence hiç yaslanmayin🙃 cocuk olunca kaçamak fln güzel olur bizim durumlara gelmeyin bizim ki anormal iliski 😂 ben bazen diyorum ona akreplerin yüz karası diye adam dünyaya uyumaya gelmiş işte şimdi diyor arada oluyordu istek 3. Ye kalınca tamam dedi benden bu kadar adama korku da girdi😂😂
Bizde çocuğumuz olsun diye hep düzenli ilişkimiz vardı en sonda ikimizde dedikki çocuğumuz olursa 1 sene uzak durucaz şaka maka nerdeyse öyle oldu😄ama anladımki yalnış yaptım varım yokum oğlum kocamı görmüyordum bile biranda uyandım anladımki yalnış yapıyorum

Sağol deneyeceğim yarın yatmadan iyice yemek yedirip. Bu akşam yemek yemedi o yüzden yarın başlayacağım. Cesaret buldum senden inşallah başarabilirim 🙏🏻
Başarırsın eminim sadece vazgeçme şunu anlaki sonra daha zor olucak.Bende mesela eğer uyumadan önce yemek yemediyse mamasını veriyorum öyle uyutuyorum ama yinede gece asla mama vermiyorum..

Yapacak bir şey yok seviyorsan katlanacaksın 😂
Sevmeyen taraf biz olsak erkekler bize katlanmaz ama neyse 😅😅
Aynen kuzu bosanma sebebi onlar için 😂😂
Bizde çocuğumuz olsun diye hep düzenli ilişkimiz vardı en sonda ikimizde dedikki çocuğumuz olursa 1 sene uzak durucaz şaka maka nerdeyse öyle oldu😄ama anladımki yalnış yaptım varım yokum oğlum kocamı görmüyordum bile biranda uyandım anladımki yalnış yapıyorum
Yanlış kuzu gerçekten ihmal etmeyin birbirinizi soğukluk olmamalı valla kim ne derse desin cinsellikte iliski de olmazsa olmaz yani eşinle yakın olduğun en büyülü an yaşayın be kızlar 😍 ben nine olmaya devam ahahaha 😅😂

Evet benim doktorumda gece emzirme dedi off bir başaramadım keşke yapabilsem. Yarın tekrar deneyeceğim
Kesinlikle denemelisin uykuya da ihtiyaçları var deliksiz uyku uyuya bilmekte çok önemli büyümeleri için ama tok yattığından emin ol düşünsene biz gece kalkıp yemek yeyip geri yatıyoruz tabi onlar bebek daha ama doktorlar karınları aç olduğu için uyanmadıklarını söylüyor onun gelişimi içinde önemli annesi kötü birşey yapıyormus gibi hissetme.Benim mesela bebek büyütürken en zorlandığım şey gece uykudan uyanmak tek gözümü korkutan oo uykuya çok düşkünüm 🫣😂. Bide kızlar tabiki çocuklarımız çok önemli bizler için ama eşlerimiz de önemli yatakları ayirmayin çoğu evlilik bu hamilelik ve çocuk doğduktan sonraki süreçte sarsılıyor ben ayırmam asla eşimle yatağımı cocugumda kusura bakmasn herkes yatağında yatsın yani 😂

Kızlar bu yeni tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ? Doktorum yaptırmamı istiyor. Sağlık ocağıda mayısın ortasında yapalım diye aradı
yaptırdım canım bir gün biraz kolum ağrıdı o kadar yaptırmak şart çünkü olaki sezeryan oldun lazım ayrıca normal doğumda bazen kesi atılıyormuş riske atmamak lazım

yaptırdım canım bir gün biraz kolum ağrıdı o kadar yaptırmak şart çünkü olaki sezeryan oldun lazım ayrıca normal doğumda bazen kesi atılıyormuş riske atmamak lazım
Canım bu yeni tetenazun kapsamı nasıl ben anlamadım ya kaç haftada yapılıyor

Kesinlikle denemelisin uykuya da ihtiyaçları var deliksiz uyku uyuya bilmekte çok önemli büyümeleri için ama tok yattığından emin ol düşünsene biz gece kalkıp yemek yeyip geri yatıyoruz tabi onlar bebek daha ama doktorlar karınları aç olduğu için uyanmadıklarını söylüyor onun gelişimi içinde önemli annesi kötü birşey yapıyormus gibi hissetme.Benim mesela bebek büyütürken en zorlandığım şey gece uykudan uyanmak tek gözümü korkutan oo uykuya çok düşkünüm 🫣😂. Bide kızlar tabiki çocuklarımız çok önemli bizler için ama eşlerimiz de önemli yatakları ayirmayin çoğu evlilik bu hamilelik ve çocuk doğduktan sonraki süreçte sarsılıyor ben ayırmam asla eşimle yatağımı cocugumda kusura bakmasn herkes yatağında yatsın yani 😂
Bu gece başlıyorum bakalım ama uyuması için verebileceğim biberon vs yok almıyor ağlaya ağlaya uyur mu? onu merak ediyorum o ağlama krizi bitmeyecek gibi ağlıyor çünkü :( ben ayırmadım yatağı üçümüz beraber uyuyoruz beşikte yatmayı da kabul etmedi .. ay bu bebek beni köle etti kendine ne derse yapmışım 😂

Bu gece başlıyorum bakalım ama uyuması için verebileceğim biberon vs yok almıyor ağlaya ağlaya uyur mu? onu merak ediyorum o ağlama krizi bitmeyecek gibi ağlıyor çünkü :( ben ayırmadım yatağı üçümüz beraber uyuyoruz beşikte yatmayı da kabul etmedi .. ay bu bebek beni köle etti kendine ne derse yapmışım 😂
Suluk veriyorum gece sende onu öğlen başla denemeye hemen gece almazki mesela baktın ağladı suluk ver sadece alışsın diye

Çocuklarımıza bı rutin oluşturacagiz o rutine hem bebekler hem kendimiz uyacağız ki hem onlar hem biz rahat edelim diğer türlü bebek olduguna bakmayın çok akıllılar ne derse yaptırıyorlar tabi bu kolik bebekler için deyil onlar her halükarda bozuyor rutini çok fenalar 🤣 bir hafta zorluk çekersiniz balım ağlar evet ama yaptiramadigni görünce pes eder önemli olan senin pes etmemen bi müddet sonra uyanmayacak çünkü emzik biberon falan alsaydı daha kolay olurdu işin. Önce kendi uyuması için uyku eğitimi vermeyle mi başlasan sanki öyle daha kolay olur gibi

Back
X