Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Yaşadıklarımız demek yalancı kasılmalarmis kuzum. Pek düzenli kullanmadım bende magnezyumu. Hatta hiç düzenli kullanmadım. Bebeğin iyi olmasına, senin iyi olmana çok sevindim. Evet adım adım yaklaşıyoruz ya beni heyecan basıyor. Bir yandan da zaman geçmiyor gibi geliyor. 😍❤️🤲
Al benden de o kadar, ama geri dönüp bakınca da geçmiş yani ne kadar az kalmış 😊

Sizin gittiğinizi duymak iyi oldu çok şükür bir sorun yokmuş böyle devam ederiz inşallah 🙏🏻
29+2 deyim bugün
28 haftada yaşadım nerdeyse 1 hafta kendimize germek istemedim , bebeğin hareketleri var ama güçlü değil , eşim ben hissediyorum diyor ama anlatamadım onada bugün doktor kontrolüm vardı , doktor olabilir uyuyordur dedi hocam bir hafta mı diyemedim 🤣
Bu hafta düzeldi şükür 🙏🏼 hareketlilik varsa taş gibi kasılmaların yoksa sorun yok dedi
Kasılmalarda düzenli oluyorsa sıkıntı dedi

Bugün doktor kontrolümüz vardı , kızımda geldi çok duygusaldı 🫠🫠
29+2 den selam olsun 🥰
Toksoplazmayla ilgili şükür bulgu yok 🙏🏼
Gelişimi , kan akışı iyi dedi - plesanta ve rahim agzı ile ilgili bilgi vermedi bende sormadım 🙄
1.5 kg olmuş dedi ama şeker değerlerine bir daha bakacağım dedi önden gidiyor dedi sonra demekki genetik dedi
Herşey yolunda giderse 39 a kadar sezaryen için bekleriz dedi
Doktora gidince herşeyi unuttum sanki bir sürü şey soracaktım oda iyi iyi dedi yolladı (çok şükür 🙏🏼) ama yinede az bilgi verdi gibi geldi 😂🤭

29+2 den selam olsun 🥰
Gelişimi , kan akışı iyi dedi - plesanta ve rahim agzı ile ilgili bilgi vermedi bende sormadım 🙄
1.5 kg olmuş dedi ama şeker değerlerine bir daha bakacağım dedi önden gidiyor dedi sonra demekki genetik dedi
Doktora gidince herşeyi unuttum sanki bir sürü şey soracaktım oda iyi iyi dedi yolladı (çok şükür 🙏🏼) ama yinede az bilgi verdi gibi geldi 😂🤭
Benim doktorum ünide prof. Sadece iyi sıkıntı yok deyip gönderiyor ekstra hiçbir bilgi yok 🤣

Güzel gelişmelerinize sevindim ☺️

29+2 deyim bugün
28 haftada yaşadım nerdeyse 1 hafta kendimize germek istemedim , bebeğin hareketleri var ama güçlü değil , eşim ben hissediyorum diyor ama anlatamadım onada bugün doktor kontrolüm vardı , doktor olabilir uyuyordur dedi hocam bir hafta mı diyemedim 🤣
Bu hafta düzeldi şükür 🙏🏼 hareketlilik varsa taş gibi kasılmaların yoksa sorun yok dedi
Kasılmalarda düzenli oluyorsa sıkıntı dedi
Sanırım bu haftalarda bazılarımızda benzer şekilde bebek hareketleri değişmiş ama ben biraz fazla panikledim 😅 Aynı ben de diyorum ki, kimse beni anlamıyor değişik hissediyorum falan diyorum 😁 Belki 29da benimki de değişir 28 deyim şu an 🙏🏻

29+2 den selam olsun 🥰
Ben de doktora gidince, iyi dediği anda diğer her şeyi unutuyorum. Rahim ağzı uzunluğunun ne olduğunu dahi burada öğrendim doktor pek bilgi vermiyor. Bir keresinde bebek nerede duruyor konumu nasıl diye sordum, biraz aşağıda dedi onu da geçiştirdi 😅 Bazen cehalet mutluluktur diyorum bazı doktorların tarzı böyle sanırım. Her şeyin iyi olması çok güzel hep böyle devam eder inşallah 🙏🏻

Al benden de o kadar, ama geri dönüp bakınca da geçmiş yani ne kadar az kalmış 😊
Gerçekten öyle. Kış hiç geçmeyecekmiş bahar hiç gelmeyecekmis gibi hissediyordum. Zaman gecmeyecekmis gibi hissediyordum. Ama bahar geldi zaman yaklasti. Hala daha bazen geçmiyor gibi geliyor ama diyorum kendime bak 80 günden de aşağı düştün. 70,60 derken bir bakacagiz kucagimizdalar ❤️😍 sağlıkla gelsinler inşallah..🤲

Ben de doktora gidince, iyi dediği anda diğer her şeyi unutuyorum. Rahim ağzı uzunluğunun ne olduğunu dahi burada öğrendim doktor pek bilgi vermiyor. Bir keresinde bebek nerede duruyor konumu nasıl diye sordum, biraz aşağıda dedi onu da geçiştirdi 😅 Bazen cehalet mutluluktur diyorum bazı doktorların tarzı böyle sanırım. Her şeyin iyi olması çok güzel hep böyle devam eder inşallah 🙏🏻
Bazen öyle gereksiz şeyleri söylüyorlar ki takılıyoruz, o yüzden ciddiyeti olmayan olağan durumları özellikle belirtmeseler daha iyi ya, mesela rahim ağzı meselesini hiç söylemediler bana, ilk kez bugün kasilmam ağrım var deyince muayene ederken plesantada problem yok, rahim ağzı normal, kalp atışı iyi, kilosu iyi haftasıyla uyumlu, makat gelişi ama hafta erken daha çok pozisyon değiştirir falan diye böyle hepsini sıraladı tek tek anlattı, normal durumlarda bana da herşey anlatilmasin ki kafam da kurup kurup kuruntulanmayayim en iyisi, çünkü onlara göre basit bı tanim bize işkence oluyor

İyi geceler kızlar🌸
Rahim ağzı uzunluğu üstten 1.5cm vajinal ultrasonla 2 cm ölçüldü demiştim pazartesi günü. Düşük riski var dendi ama bir tedavi de önerilmedi. Bacak ve vajinaya yakın olan kemiklerimin ağrısı 2.5 aydır var bende ve bugün iyice dayanılmaz bir hal aldı artık. Dün gece de birkaç kez karnım sertleşti ve sancı girdi. Bebeğin aşağıda olduğunu ben de hissedebiliyorum artık. Göbeğimin üstüne çıkmıştı hareketleri ama şu an çok aşağıda maalesef. Doktorlar öneride bulunmadığı için birşey de yapamıyorum. Kalkmadan yatmam mı lazım yoksa normal mi devam etmem lazım karmakarışık kafam. Deprem sonrası annemlerin köydeki evine geldik annemlerle beraber. Hem depremden kaçtık hem de annem gel ben sana bakarım dedi ama anne evi bile olsa bütün gün yatılmıyor sonuçta illa kalkılıyor bişeyler yapmaya çalışıyor insan nasıl yatayım bomboş. Yarına başka bir doktora daha randevu aldım bu 3. doktor olacak. Bu doktorun ne diyeceğine bakarak ona göre şekillendireceğim hayatımı. Risk var dikkat et derse apar topar hastane çantası hazırlayıp eksikleri tamamlamayı planlıyorum. Diğer doktorlar gibi risk var ama ne zaman olacağını bilemeyiz derlerse biraz hazırlık konusunda daha rahat davranmayı düşünüyorum. Sabahki randevum için dua istiyorum sizlerden. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum. Sağlıkla zamanında gelsin minik yavrularımız inşallah. 💖

Bugün aynı şeyi düşündüm 😂 doktor pek bilgi vermiyor yani rahim ağzı uzunluğundan da bahsetmedi. Bir kere rahim ağzın kapalı iyi dedi. Kapalı olması iyi mi ki dedim. İyi tabi açık olsa erken doğuma sebep dedi. Heaa benim tepkiler of cahillik 😄

Zorunlu sezaryen olacak. İki tane gecelik sabahlık takımım var. Bi de pijama almayı düşünüyorum.
Sabahlık kesin gerekir mi acaba temmuz ayında, neredeyse gecelik fiyatı o da onun yerine bir gecelik daha mı alsam bilemedim. Benimki de sezeryan, ameliyattan çıkınca çok üşüdüğümü hatırlıyorum ama sabahlik giymiş miydim ne vardı üstümde hiç yok 😀

Sabahlık kesin gerekir mi acaba temmuz ayında, neredeyse gecelik fiyatı o da onun yerine bir gecelik daha mı alsam bilemedim. Benimki de sezeryan, ameliyattan çıkınca çok üşüdüğümü hatırlıyorum ama sabahlik giymiş miydim ne vardı üstümde hiç yok 😀
Ben bir gecelik sabahlık takım bir de pijama takımı aldım baska gerek var mı bir takım daha koymama acaba bilemedim inşallah normal olursa 1 gece kalınıyor ama belki kirlenir fln bir alt daha koymak iyi olabilir. Geceliğim kısa kollu beyaz iç gösteriyor sabahlığı üstüne giyince iyi oluyor bi de kapalı oldugum için ne olur ne olmaz bana her halükarda lazım olucak diye ben takım aldım

Sabahlık şart değil. Yoksa bi şal yada hırka da alınır omza. Ben set halinde aldığım için sabahlıklı takım.

Bi de eğer beyaz alacaksan bazen iç gösteriyor kumaş. O zaman da iyi olabilir.

Sezaryende iki gün kalınıyor. En az iki giysi lazım. Bir gecelik+ bir pijama gibi.

Son düzenleme:
Ben de şimdi suna bakıyordum. Mağazada stok varmış. Bi gidip bakıcam. Dötümü göbeğimi kapatır mı ? Malum etli butlu bi hatunum :KK45:

Bi pijama arıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Gidince bi de dagi ye bakıcam.

Eklentiler

• IMG_5364.webp
    IMG_5364.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 50
Ben bir gecelik sabahlık takım bir de pijama takımı aldım baska gerek var mı bir takım daha koymama acaba bilemedim inşallah normal olursa 1 gece kalınıyor ama belki kirlenir fln bir alt daha koymak iyi olabilir. Geceliğim kısa kollu beyaz iç gösteriyor sabahlığı üstüne giyince iyi oluyor bi de kapalı oldugum için ne olur ne olmaz bana her halükarda lazım olucak diye ben takım aldım
Bnm de beğendiğim geceliğin sabahligi var ama ayrı ayrı satılıyor, alayım ben de napalım içimde de kalmasın 😀 2 gecelik 1 pijama takımı alacağım ben de
Sabahlık şart değil. Yoksa bi şal yada hırka da alınır omza. Ben set halinde aldığım için sabahlıklı takım.

Bi de eğer beyaz alacaksan bazen iç gösteriyor kumaş. O zaman da iyi olabilir.

Sezaryende iki gün kalınıyor. En az iki giysi lazım. Bir gecelik+ bir pijama gibi.
Evet beyazların hepsinde yorum iç gösteriyor uygun camasirla güzel olur diye. Ben de yanımda bulunsun diye alayım bir sabahlık
Ben de şimdi suna bakıyordum. Mağazada stok varmış. Bi gidip bakıcam. Dötümü göbeğimi kapatır mı ? Malum etli butlu bi hatunum :KK45:

Bi pijama arıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Gidince bi de dagi ye bakıcam.

Aynısını dün ben de beğenip aynı yorumu yaptım kendime 😀 kızımdan kalan lohusa takimlarim da var ama şuan içine tek bacağım sığar maalesef 😀 Bu pijama da bence eve gelince güzel olur ♡

Günaydın herkese 🤗 bizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi haftasıyla uyumlu. Baş geliş pozisyondaymış. Kan uyuşmazlığı iğnemide vuruldum. 1 ay sonraya tekrar kontrol verdi nst lere başlıycaz dedi. Medipol sefaköy için doğum fiyatlarını sordum 3.sezeryan için 50.000 ₺ fiyat verdiler 2 gece yatış. Sendika indirimide yapılmıyormuş 3.sezeryan olduğu için 🙄 bizde durumlar bu şekilde. Birde kan ilacını 2 ye çıkardı kabızlık yapabilir sabah uyanır uyanmaz aç karnına bir bardak sıcak suya bir kaşık tahin koy karıştır iç dedi. Çok faydalı bir şeymiş zaten ekstra kabızlığada çözümmüş. Belki sizlerede bir faydası olur. Kalsiyum magnezyumada devam.. umarım herkes güzel haberlerle gelir 🤗

Back
X