Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Gunaydin kızlar ben kendi doktoruma 5 mayısta randevu buldum siz demir ve magnezyum ne zaman başladınız çok gec olur mu eğer doktoru beklesem bilmiyorum🙄

İlk hamileliğimde Preeklampsi geçirdim canım hellp sendromuydu bunda da risk var üstüne birde henüz tanı konmasa da plasenta previa gibi duruyor kanamalarım oldı
Kanamanız çok muydu? Bana da perşembe günü yoğun kanamayla gidince söylediler. Tam kapamış rahim ağzını. Kanamam ilk gün kadar olmasa da yoğun devam ediyor ne kadar sürecek acaba?

Diğer konularda da tekrar aynı korkuları yaşamayın inşallah. Sağlıklı geçsin gebeliğiniz 🙏

Bazı insanlarda uzun sürüyor diye okumuştum. Elma yemek ve zencefil çayı içmek bulantılarda beni rahatlatmıştı. Denediniz mi ?
Denedim canım bir süre sonra onlardan da tiksindim bir mucize olsada sabah uyanınca geçmiş olsa çünkü yataktan çıkamıyorum artik

Bu sabah bebemin tekmesini gördüm baya tekme tekmeydi hatta Karnıma tık tık yapınca gördüm hareketini 😂 çok tuhaf geliyor

Gunaydin kızlar ben kendi doktoruma 5 mayısta randevu buldum siz demir ve magnezyum ne zaman başladınız çok gec olur mu eğer doktoru beklesem bilmiyorum🙄
Benim iki doktorum da daha başlatmadı ciddi bir kabızlık yaşadığım için. 2 gün önce doktoruma yazdım geç mi kalıyoruz diye, hayır sorun yok 24.haftaya kadar vaktimiz var dedi. Detaylı ultrasonum 21.hafta o hafta görüşürüz dedi..

Benim iki doktorum da daha başlatmadı ciddi bir kabızlık yaşadığım için. 2 gün önce doktoruma yazdım geç mi kalıyoruz diye, hayır sorun yok 24.haftaya kadar vaktimiz var dedi. Detaylı ultrasonum 21.hafta o hafta görüşürüz dedi..
Kuzu benim 2 cocugumda da başlamıştım bu zmnlarda ondan dedim alayım gec kalmayım 🙄

Banada bugün doktorum demir verdi. Kullandığım vitaminin içinde yokmuş o yüzden

Kanamanız çok muydu? Bana da perşembe günü yoğun kanamayla gidince söylediler. Tam kapamış rahim ağzını. Kanamam ilk gün kadar olmasa da yoğun devam ediyor ne kadar sürecek acaba?

Diğer konularda da tekrar aynı korkuları yaşamayın inşallah. Sağlıklı geçsin gebeliğiniz 🙏
Benim sadece bir kez oldu sonra iğne ve fitil progestan verdi doktorum. Fitili plasenta düzelene kadar kullan dedi bebek büyüdükçe yukarı çekecek plasentayı şuan çekecek kadar güçlü değil demişti bir daha olmadı kanamam. Fitile devam ediyorum

Kuzu benim 2 cocugumda da başlamıştım bu zmnlarda ondan dedim alayım gec kalmayım 🙄
Evet ben de öyle gördüm genelde daha erken başlatıyorlar da heralde duruma göre de erteleyebiliyor. Bir de kullandığımız vitaminlerde de var ya azıcık. Gerçi tabi sen tecrübeli annesin başla gitsin 🙈🙈

Benim sadece bir kez oldu sonra iğne ve fitil progestan verdi doktorum. Fitili plasenta düzelene kadar kullan dedi bebek büyüdükçe yukarı çekecek plasentayı şuan çekecek kadar güçlü değil demişti bir daha olmadı kanamam. Fitile devam ediyorum
Çok iyi benim çok şiddetli oldu bugün biraz azaldı diyebilirim. Tam rahim ağzına sıkışmış kanama olan yer. Oğlumda da oldu ama o yarım kapamıştı. İnşallah sağ Salim çıksınlar yukarı.

Net bir sebebi yokmuş yani kesin şu sebep diyemiyor henüz tıp. Plasentada kordonda direnç sebebiyle olduğunu söyleyen doktorlar da var o yüzden bunda en başından beri Kan sulandırıcı kullanıyorum kordonda direnç oluşmadı çok şükür. İkili testin anne sağlığıyla alakası yok o tamamen bebeğin kromozomlarıyla alakalı bir test canım
Anladim canim cok gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin insallh🙏papp dusuklugude plesentayla ilgili ya acikcasi bnde korkuyorum

Kizlar ilk gebeligim ,bugun 20+5deyiz.ama ben hala ne bir kıpırtı ne bir hareketlenle falan hicbir sey hissetmedim.normal mi sizce ya ,kafama takmaya başladım bu durumu🤔

Back
X