- 25 Temmuz 2022
- 1.351
- 2.851
- 63
Gelmiyo askim valla shsjsjskfndkf banane abijim ben bunuda yapar çekilirim artk sizi hangi ay annesinde görürüm ikincilerde bilmem shsjdjdjdjdYaaaa bu işler şakaya gelmez ece efendiii dkdjdkjdjdjdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmiyo askim valla shsjsjskfndkf banane abijim ben bunuda yapar çekilirim artk sizi hangi ay annesinde görürüm ikincilerde bilmem shsjdjdjdjdYaaaa bu işler şakaya gelmez ece efendiii dkdjdkjdjdjdjd
Tamamdır şimdi rahatladım. Demek ki kuruyor deri açıldığı içinBende çok var sadece karnımda değil göğüslerimde de çok var
Demek ki pehlivan gibi yağlanıcazBen memnundum canım yani karnmda çatlak olmadı hiç o koca göbeğe rağmen, ama mesela ciciklerde oldu yani oraya kadarda sürmemiştim![]()
Aynenn öle bacıımmsuDemek ki pehlivan gibi yağlanıcaz![]()
Damarlarım da aşırı belirginleşti zaten normalde de çok belirgin. İnşallah krem falan aldın mı senBenim de ya göğüslerim üç beden büyüdüve feci kaşınıyor. İnş catlamaz
Ben normalde de kuru ciltliyim zaten kaşıntılarım olur. Ama büyüdüğü içinse çatlak kremi alsam iyi olur çünkü hem karın hem göğüs şişti benim derisi gerim gerim gerildi jfjfjfjTamamdır şimdi rahatladım. Demek ki kuruyor deri açıldığı için
Biooil ilk gebeliğimde kullandm nayssBen normalde de kuru ciltliyim zaten kaşıntılarım olur. Ama büyüdüğü içinse çatlak kremi alsam iyi olur çünkü hem karın hem göğüs şişti benim derisi gerim gerim gerildi jfjfjfj
Daha karpuz kescezzzz gizzz nereBebemi uyutmuuusem ben yatıyorum bebikolar allaha emanetttt sabaha görüşürük![]()
Aynen öyle aldım ben de hemen djdjdjBen normalde de kuru ciltliyim zaten kaşıntılarım olur. Ama büyüdüğü içinse çatlak kremi alsam iyi olur çünkü hem karın hem göğüs şişti benim derisi gerim gerim gerildi jfjfjfj
Yok valla Hindistan cevizi yağı sürüyorum arada organik diyeDamarlarım da aşırı belirginleşti zaten normalde de çok belirgin. İnşallah krem falan aldın mı sen
Bende de var sol tarafımda. Sanırım soldan yumurta geldi benim. Yarın gidicem doktora da sorayımKızlar merhaba 11. haftada kasıkta alt karında iğne batmaların şiddetli bir şekilde olan var mı?
Türkiye’de değilim doktora da gidemiyorum benim gibi olan var mı acaba
Ay güzel geçti ponçiğim ya büyümüş bebe çok tatlış bir gün geri çıktı ama önemli değil dedi doktor cinsiyeti arkadaşıma söyledi cumartesi öğreneceğiz
Bacim benim o da tutmadiCinsiyeti belli olan annislermmm ses verin bana bakalım sağ gogus ucunuz mu büyük sol gogus ucunuz muEce nin deyimiyle cicikler
![]()
Benim de hiç yükselmiyor tansiyon aleti almıştımKızlar tansiyon nasıl yükselecek. Tuzlu ayran da içtim ama 9-5 çıkıyor hep o kadar halsizim ki.
Doktor da benim düşük çıktı ya yok tuz koyuyorum ben tuzsuzsa yiyemem zaten ama ne yaparsam yükselmiyor canım sıkıldı iyice hiç birşeye halim yokBenim de hiç yükselmiyor tansiyon aleti almıştımdoktorun odasında ama daha yüksek çıkıyor hem kilom hem tansiyonum niye bilmiyorum bir de sürekli yemeklere her şeye tuz atasım geliyor belki vücut ihtiyaç duyuyor diyedir. Ben normalde tuz kullanmazdım yemeklere de biraz katarak dengelemeye çalışıyorum belki senin dengelenir