Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Tamamdır şimdi rahatladım. Demek ki kuruyor deri açıldığı için
Ben normalde de kuru ciltliyim zaten kaşıntılarım olur. Ama büyüdüğü içinse çatlak kremi alsam iyi olur çünkü hem karın hem göğüs şişti benim derisi gerim gerim gerildi jfjfjfj

Cinsiyeti belli olan annislermmm ses verin bana bakalım sağ gogus ucunuz mu büyük sol gogus ucunuz mu 😂😂 Ece nin deyimiyle cicikler 😜😜

Kızlar merhaba 11. haftada kasıkta alt karında iğne batmaların şiddetli bir şekilde olan var mı?
Türkiye’de değilim doktora da gidemiyorum benim gibi olan var mı acaba
Bende de var sol tarafımda. Sanırım soldan yumurta geldi benim. Yarın gidicem doktora da sorayım

Kızlar tansiyon nasıl yükselecek. Tuzlu ayran da içtim ama 9-5 çıkıyor hep o kadar halsizim ki.

Kızlar tansiyon nasıl yükselecek. Tuzlu ayran da içtim ama 9-5 çıkıyor hep o kadar halsizim ki.
Benim de hiç yükselmiyor tansiyon aleti almıştım 😅 doktorun odasında ama daha yüksek çıkıyor hem kilom hem tansiyonum niye bilmiyorum bir de sürekli yemeklere her şeye tuz atasım geliyor belki vücut ihtiyaç duyuyor diyedir. Ben normalde tuz kullanmazdım yemeklere de biraz katarak dengelemeye çalışıyorum belki senin dengelenir

Ciciklere yag surmeyi bir uc dort hafta once dogal olarak kesfettim ben, oyle kasindilar ve uclari tomurcuklanip buyudu ki yarıklar olustu korktum hemen yaglamaya basladim🤣 ben karnim haric memelere ve popoya da suruyorum yagi, benim ergenlikte en son totom catladi😅 herkes neresi catlamaya musait tespit edip ona gore pehlivan gibi yaglasin bacilar

Benim de hiç yükselmiyor tansiyon aleti almıştım 😅 doktorun odasında ama daha yüksek çıkıyor hem kilom hem tansiyonum niye bilmiyorum bir de sürekli yemeklere her şeye tuz atasım geliyor belki vücut ihtiyaç duyuyor diyedir. Ben normalde tuz kullanmazdım yemeklere de biraz katarak dengelemeye çalışıyorum belki senin dengelenir
Doktor da benim düşük çıktı ya yok tuz koyuyorum ben tuzsuzsa yiyemem zaten ama ne yaparsam yükselmiyor canım sıkıldı iyice hiç birşeye halim yok :(

Back
X