Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
ben girmedim ama girecem randevu almak için kadın doğumun yeşil alan açması lazım gitmen gerek dediyse muhtemelen açtı sabahları saat on gibi ara ara randevu bakabilirsin çünkü randevu bulmak oldukça güç
Evet yeşil alan açtı baktığımda yoktu randevu 20. Haftaya daha var artık sık sık kontrol edicem

Canım benim daha zamanım var ama ilk gebeliğimde doktorum tavsiyesiyle başka hastanede perinatologa randevu alıp gitmiştim çünkü gittiğim hastanede yoktu arayıp ayrıntılı ultrason diyeceksin zaten onlar randevu sistemiyle çalışıyorlar
Yani e nabızdan randevu almadan önce hastanenin perinatoloji bölümünü aramam mı gerekiyor devlet hastanesine gideceğim bu arada benim de zamanım var daha ama şimdiden öğreneyim dedim

20. Haftadan sonra yapıyorlar heralde ama doktorum öyle dedi bana seninkide demişse demekki yapılabilir
Haftaya bende giderim inşallah. Benim doktor biraz değişik ulaşmak için hastaneyi arıyoruz kendisi numara vermedi. Bı değişik o yüzden her gittiğimde her şeyi sorup cikiyorum 😅

Kızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏❤️😘😘
Yaaa canım çok şükür için rahatlamış😍🤲🏻

Ama içinde sonuçta alkol oluyor yapay zekaya sordum 😁
Bazı kaynaklarda “ara sıra, çok az miktarda alkol zarar vermez” gibi ifadeler yer alsa da, tıbbi otoriteler (örneğin Dünya Sağlık Örgütü, Amerikan Jinekoloji Derneği vb.) gebelikte alkol alımını tamamen bırakmayı en güvenli seçenek olarak belirtir.

1 kadeh şarap diye sordum

Merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktorum cinsiyetini söyleyimmi dedi söyleyin dedim kızına kız arkadaş geliyor dedi geri emin olayım dedi bu erkek dedi kızmı erkekmi dedim bilmiyorum çok kafam karıştı dedi
Masallh cok acıklayıcı konusmus😀senınde kafanı allak bullak etmıstır sımdı

Kızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏❤️😘😘
yaaa gözünüz aydın :) çok çok sevindim. bi hayır yapmaya çalışın, en azından çocuk sevindirin bence :)
:KK36: :KK36:

Kızlar cips canınız çekiyor mu ? Yiyor musunuz
geçen parkta çocuklar kızıma yedikleri cipsten verdiler. kokar mı yaaa koktu :D iki taneydi birini tutayım diye alıp attım ağzıma :D
nefsimi körelttim paket almamış oldum
normalde bile çok zararlı onlar ya ama çok canın çekerse 1-2 tane ye bence

Merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktorum cinsiyetini söyleyimmi dedi söyleyin dedim kızına kız arkadaş geliyor dedi geri emin olayım dedi bu erkek dedi kızmı erkekmi dedim bilmiyorum çok kafam karıştı dedi
önce kız arkadaş geliyor dedi , sonra hayır hayır erkek bu mu dedi
anlamadım
o ne yaaaa
recep ivedik sahnesi gibi. A mı diyim B mi diyim :D

Ben Hatay'dayım bizde daha sıcak olur herhalde ama benimde aklımda uzun kol var yani çok kalın almam ilk başlar için ama muhakkak uzun kol alırım diye düşünüyorum.
Aaa bende Hatay'da yım canım İskenderun ilçesinde sen hangi ilçedesin?

Back
X