- 24 Şubat 2021
- 1.541
- 2.209
- 83
regenesis diye bir multivitamin, d vit, magnezyum kullanıyorumKızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regenesis diye bir multivitamin, d vit, magnezyum kullanıyorumKızlar takviye gıda kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz, doktor mu önerdi ve kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz?
Evet yeşil alan açtı baktığımda yoktu randevu 20. Haftaya daha var artık sık sık kontrol edicemben girmedim ama girecem randevu almak için kadın doğumun yeşil alan açması lazım gitmen gerek dediyse muhtemelen açtı sabahları saat on gibi ara ara randevu bakabilirsin çünkü randevu bulmak oldukça güç
Yani e nabızdan randevu almadan önce hastanenin perinatoloji bölümünü aramam mı gerekiyor devlet hastanesine gideceğim bu arada benim de zamanım var daha ama şimdiden öğreneyim dedimCanım benim daha zamanım var ama ilk gebeliğimde doktorum tavsiyesiyle başka hastanede perinatologa randevu alıp gitmiştim çünkü gittiğim hastanede yoktu arayıp ayrıntılı ultrason diyeceksin zaten onlar randevu sistemiyle çalışıyorlar
Haftaya bende giderim inşallah. Benim doktor biraz değişik ulaşmak için hastaneyi arıyoruz kendisi numara vermedi. Bı değişik o yüzden her gittiğimde her şeyi sorup cikiyorum20. Haftadan sonra yapıyorlar heralde ama doktorum öyle dedi bana seninkide demişse demekki yapılabilir
Yaaa canım çok şükür için rahatlamışKızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
21+1 ben giricem Allah'ın izniyle doktorum öyle istediBirde detaylı ultrasyona nezaman gitmek gerekir biliyormusunuz
Ama içinde sonuçta alkol oluyor yapay zekaya sordumValla gebelikte![]()
Evet canım doktor verdi folik asiti bıraktım 12.hafta olması lazımkaçıncı kaftadan beri regenesis kullanıyorsun canım? bir de onu da mı doktor vermişti?
Çok şükürKızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
Gozun aydınn cok sevındımmKızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
Masallh cok acıklayıcı konusmusMerhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktorum cinsiyetini söyleyimmi dedi söyleyin dedim kızına kız arkadaş geliyor dedi geri emin olayım dedi bu erkek dedi kızmı erkekmi dedim bilmiyorum çok kafam karıştı dedi
yaaa gözünüz aydın :) çok çok sevindim. bi hayır yapmaya çalışın, en azından çocuk sevindirin bence :)Kızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
geçen parkta çocuklar kızıma yedikleri cipsten verdiler. kokar mı yaaa koktuKızlar cips canınız çekiyor mu ? Yiyor musunuz
önce kız arkadaş geliyor dedi , sonra hayır hayır erkek bu mu dediMerhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktorum cinsiyetini söyleyimmi dedi söyleyin dedim kızına kız arkadaş geliyor dedi geri emin olayım dedi bu erkek dedi kızmı erkekmi dedim bilmiyorum çok kafam karıştı dedi
Aaa bende Hatay'da yım canım İskenderun ilçesinde sen hangi ilçedesin?Ben Hatay'dayım bizde daha sıcak olur herhalde ama benimde aklımda uzun kol var yani çok kalın almam ilk başlar için ama muhakkak uzun kol alırım diye düşünüyorum.