Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Halbuki eşyayla birlikte enerji de sıkışıyor evde. Yeni olana yer açmadıkça değişim ve ilerleme de gelmez diyorlar. Annem sağlam istifçidir benim, oradan biliyorum. Yoğurt kapları en sevdiği istif ürünüdür 😅 Herhalde en güzeli ölçülü olmak. Ne çok atmak, ne çok tutmak 😇
Ben de aynı fikirdeyim. Ev ne kadar ferah ne kadar sakin olursa biz de o kadar dengede oluruz sonuçta.
Umarım bebiş doğunca üstesinden gelebiliriz her bir şeyin 🥹

Amin canım insallah. Benim de oğlum 2015 doğumlu. Biraz bu aralar istediği olmayınca asilik yapıyor fakat anneye düşkün ve insallah kardeşleri ile de ilgilenirler.
İnşallah ama bence ilgilenirler çünkü artık çok küçük değiller:))) valla benim bile istediğim olmayınca asilesiyorum😂olacak o kadarcik❤️🫶

Hanımlar bugün bir arkadaşım kesinlikle kundak almalısın dedi. Sizin görüşünüz nedir? Daha önce alıp kullananlar varsa marka, ürün önerebilir misiniz? Herhangi bir kundak iş görür mü? Ya da hiç almayıp müslin örtülerle kundaklasak nasıl olur?

Hanımlar bugün bir arkadaşım kesinlikle kundak almalısın dedi. Sizin görüşünüz nedir? Daha önce alıp kullananlar varsa marka, ürün önerebilir misiniz? Herhangi bir kundak iş görür mü? Ya da hiç almayıp müslin örtülerle kundaklasak nasıl olur?
Evet ben örtüyle kundak yapıyordum. Zor değil, gayet de güzel sağlam oluyor. Ama hazır kundak da pratik, öyle de vardı bir tane cırtcırtlı ama vermişim sanırım, çıkmadı, markasını hatırlamıyorum.

Eklentiler

• IMG_0328.webp
    IMG_0328.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 24
Evet ben örtüyle kundak yapıyordum. Zor değil, gayet de güzel sağlam oluyor. Ama hazır kundak da pratik, öyle de vardı bir tane cırtcırtlı ama vermişim sanırım, çıkmadı, markasını hatırlamıyorum.
Aslında gayet kolay. Teşekkürler görsel için. En başta böyle deneyip sonra duruma göre gerekirse almak daha mantıklı galiba 😉🙏🏻

Hastane çantası için erken mi sizce? İlk doğumumda hazırlamıştım 32’de gerçi de :) çekmeceler düzene girecek o yüzden hazırlama arzum var 😁
Erken diye bişey yok bence hazır olsa kafamızda rahat olur bı zararı olacak değil hazır beklesin kenarda ne olacak ki ben de çok istiyorum hazırlamayı ama daha kıyafetleri yıkamaya bile baslamadigim için, sadece istemekle kalıyorum 😀

Bir soru daha gelsin o zaman. Burun aspiratörü elzem mi? En baştan itibaren kullanılır mı?
Benim arkadaşlarımdan biri 4 ay diğeri 2 ay önce doğum yaptı onların ikisi de al burun aspiratörü çok lazım oluyor dedi aldım bende Nexus die bi markanın kini kullanıyor ikisi de bana da onu önerdiler onu aldim gerçi bizimkiler yaz bebegi olacaklar ama ilk başta kullanmasak bile kışın yine lazım olacak şimdiden alıp koymak mantıklı geldi bana

Benim arkadaşlarımdan biri 4 ay diğeri 2 ay önce doğum yaptı onların ikisi de al burun aspiratörü çok lazım oluyor dedi aldım bende Nexus die bi markanın kini kullanıyor ikisi de bana da onu önerdiler onu aldim gerçi bizimkiler yaz bebegi olacaklar ama ilk başta kullanmasak bile kışın yine lazım olacak şimdiden alıp koymak mantıklı geldi bana
Şu mu acaba? Direct NEXUS Elektrikli Bebek Burun Aspiratörü Küçük Çocuklar Için Güvenli Ve Etkili Burun Emici - Fiyatı, Yorumları

Hazır vardı nefret ettii , müslinle yaptım ben de yarım kundak hep ama çok sıkılıodu kısa sürdü 🤣

Bir soru daha gelsin o zaman. Burun aspiratörü elzem mi? En baştan itibaren kullanılır mı?
Otribebe kullandım uzun süre makine gibi olanlar daha kolaydır tabi bence çok elzem bişii hastalık dönemlerinde tıkanınca burun ememiolar uyuyamıolar iyi gelio kuzulara 🥲 önemli olan sf yi iyi ayarlayabilmek 😅

Bugün gebe okulunda bunu da konuştuk göbek istemiyorsak mutlaka normal doğumdan 1 gün sonra sezeryandan da 1 hafta sonra korse takın dediler kundağı da ebe hanımlar kendileri kullanmışlar rahatlık oluyor öneririz dediler ama emzirirken mutlaka bebişin elini teninize degdirin ten teması olsun sonra yine kundak yapın dediler bende muslin örtü alacam kundak için yaz bebişi olacak daha serin olur muslinler

Bugün gebe okulunda bunu da konuştuk göbek istemiyorsak mutlaka normal doğumdan 1 gün sonra sezeryandan da 1 hafta sonra korse takın dediler kundağı da ebe hanımlar kendileri kullanmışlar rahatlık oluyor öneririz dediler ama emzirirken mutlaka bebişin elini teninize degdirin ten teması olsun sonra yine kundak yapın dediler bende muslin örtü alacam kundak için yaz bebişi olacak daha serin olur muslinler
Ah o sıcakta korseleri nasıl takacağız... 🥺

Evet bu yorumlarını falan da okuyun ben de okumuştum almadan herkes çok memnun arkadaşlarım da çok memnundu aldım ben direkt hatta ben aldığımda 2 ay olmuştur 1050 liraydı baya zam gelmiş

Otribebe kullandım uzun süre makine gibi olanlar daha kolaydır tabi bence çok elzem bişii hastalık dönemlerinde tıkanınca burun ememiolar uyuyamıolar iyi gelio kuzulara 🥲 önemli olan sf yi iyi ayarlayabilmek 😅

Almak lazım sanırım. Ben kendim alerjik olduğum için çocukta da olursa diye zaten şimdiden hazırlık yapma ihtiyacı duyuyorum. O da benim gibi burun ve geniz tıkanıklığı yaşamasa bari...

Hastane çantası için erken mi sizce? İlk doğumumda hazırlamıştım 32’de gerçi de :) çekmeceler düzene girecek o yüzden hazırlama arzum var 😁
Kendinizi iyi hissediyorsanız, gücünüz yerindeyse hazırlayın aradan çıksın. Ben de 32. haftanın içindeyim. Çalışmalarım yoğun olduğu için o işlere henüz hiç giremedim ama başım bu kadar kalabalık olmasa bir gün ayırıp ben de hazırlamak isterdim sizin gibi. Gerçi biraz da beraber yıkayıp ütüleyelim diyen arkadaşlarımı kırmamak için erteledim. Senden haber bekliyoruz dediler. Kültürümüzün tuhaflığı da şu ki insanlar güya yardıma gelmeyi teklif ettiler ama ben onların gelişini de misafir ağırlamak gibi algılıyorum. Çünkü biliyorum ki en nihayetinde insanları yedirip içirmek gerekecek. O da ekstra efor demek benim için. Kendi içinde çelişkili haller 😄

Almak lazım sanırım. Ben kendim alerjik olduğum için çocukta da olursa diye zaten şimdiden hazırlık yapma ihtiyacı duyuyorum. O da benim gibi burun ve geniz tıkanıklığı yaşamasa bari..
Yani inşallah yaşamaz. Şimdi hava kirliliğinden yok peteklerden bilmem nelerden burun tıkanıklığı illaki oluyor cocuklarda yazın olur mu hiç bilmiyorum ama belki de oladabilir demişti arkadaşlarım bende aldım dursun dedim

Back
X