- Konu Sahibi annabelica
- #2.061
Ayy benim de sat 21 Mart beklenen doğum 26 AralıkYaş: 24
Kaçıncı çocuk : 1
Sat : 21 Mart
Kese : 4+6
Beklenen doğum tarihi: 26 Aralık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy benim de sat 21 Mart beklenen doğum 26 AralıkYaş: 24
Kaçıncı çocuk : 1
Sat : 21 Mart
Kese : 4+6
Beklenen doğum tarihi: 26 Aralık![]()
Canım yarın yazayım not almıştım şimdi yanımda değilaldığın fiyatları paylaşabilir misin fikrimiz oluşsun bizim de![]()
Çok sağol kuzummm kime gittin kartal acıbademde? Orası da listemde var benim memnun kaldın mı? Benim için iletişim çok önemli yaa ayrıntılı bilgi veren bi doktor istiyorumCanim gozun aydinn
Ben de kartal acibademe gittim dün bana da test yapmadi ve numara vermedi. Acil bir durumda hemen gelin, acilden beni ararlar dedi doktor. Muhtemelen daha erken oldugu icin, bebegi gordukten sonra test yapar ve ilerleyince degisir durum diye dusundum![]()
Canımm baktım şimdi çok tatlı birine benziyor, hangi hastanelerle anlaşmalı?merhaba, ben doktorumdan çok memnunum Esmer Hasanova adı . ataşehirde özel muayenesi var . instagramdan da sayfasına bakabilrisiniz çok açıklayıcı ve bilgilendirici anlatıyor her şeyi. hastayla iletişimi çok iyi. kan değerlerime baktı numarasını da verdi . anlaşmalı olduğu 2 özel hastane var
Gördümm gördüm kuzum çok şükürPamlok yiaaa gördün mü keseyiii
ay tebrik ederim kuşum. Darisi bizlerin basina insallahhh.. kac haftalik dedi doktor. Vajinal mi bakti ?
Birde ozeldeki dr.lar büyük sehirlerde gecerli ozellikle galiba dogum paketi vs almayinca veya ozel klinigine gitmeyince numara vermiyorlar. Bazi sartlar oluşunca veriyorlar anca..
Fetal dna testi sanırım bahsettiğinizMerhabalar hanımlar, ben bugün kalp atışını duydum çok şükür, yaşımdan kaynaklı kaygılarım olduğunu söylemiştim doktora, doktor yapılabilen testlerden bahsetti testin adını unuttum ama 2 li veya 4 lü taramaya göre daha kesin bilgi verdiğini, yurtdışına gönderilen kan örneğinden bakıldığını söyledi, baya da pahalıymış. Daha önce gebeliğinde bu testi yaptıran ya da bilgisi olan vat mı aranızda
Ataşehir medical park ve kavacık medistateCanım yarın yazayım not almıştım şimdi yanımda değil
Çok sağol kuzummm kime gittin kartal acıbademde? Orası da listemde var benim memnun kaldın mı? Benim için iletişim çok önemli yaa ayrıntılı bilgi veren bi doktor istiyorum
Canımm baktım şimdi çok tatlı birine benziyor, hangi hastanelerle anlaşmalı?
Gördümm gördüm kuzum çok şükürkarından gördük
doktor bişey demedi zorla ben öğrendim 5 haftalık dedi. Kuzum başka bir doktora gitmiştim o hemen vermişti numarasını ama ona da bulunduğu hastaneden dolayı gitmek istemiyorum
sen ne zaman gideceksin doktora
![]()
Bn kullanıyorum canım 4000 lik bende 1 kaybım var inşaşlah birdaha yaşamayızMerhaba anne adayları, yine geldim bakalım bu sefer neler olacak 3 kayıp sonrası fazla heyecan kalmıyor, hayırlısı olsun hepimize, benim 4. gebelik oksapar iğne kullanıyorum var mı aramızda iğne kullanan ?
Yaşınıza neden bu kadar takıldınız. Çoğu doğumlar artık 35 üzeriMerhabalar hanımlar, ben bugün kalp atışını duydum çok şükür, yaşımdan kaynaklı kaygılarım olduğunu söylemiştim doktora, doktor yapılabilen testlerden bahsetti testin adını unuttum ama 2 li veya 4 lü taramaya göre daha kesin bilgi verdiğini, yurtdışına gönderilen kan örneğinden bakıldığını söyledi, baya da pahalıymış. Daha önce gebeliğinde bu testi yaptıran ya da bilgisi olan vat mı aranızda
Canim o zaman cok önemseme yorumlarını. Senin ocean i kullanmana onay verdi mi metilfolatı ? Ayni canim benzer belietiler yasiyoruz. Benimde bugun hafif uzayan gibi akintim oldu mesela..Bu doktora öylesine gittim sadece beta baktırayım diye randevu almıştım sağlık ocağının sonucunu beklemek istemedim çünkü. Bel ağrım daha yoğun bugün özellikle uzun süre oturunca ve ayakta kalıp yorulunca regl sancıları oluyor. Akıntım da arttı
Iyi canim ya cok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah saglikla gelsin bebislerimizCanım yarın yazayım not almıştım şimdi yanımda değil
Çok sağol kuzummm kime gittin kartal acıbademde? Orası da listemde var benim memnun kaldın mı? Benim için iletişim çok önemli yaa ayrıntılı bilgi veren bi doktor istiyorum
Canımm baktım şimdi çok tatlı birine benziyor, hangi hastanelerle anlaşmalı?
Gördümm gördüm kuzum çok şükürkarından gördük
doktor bişey demedi zorla ben öğrendim 5 haftalık dedi. Kuzum başka bir doktora gitmiştim o hemen vermişti numarasını ama ona da bulunduğu hastaneden dolayı gitmek istemiyorum
sen ne zaman gideceksin doktora
![]()
Ya kıyamam gerçekten nasıl dayanıyoruz ben de şaşırıyorum bazen. Benim kiz da gece çok sık uyanıyor emmek için. Hep yenidoğan gibi oldu gece uykuları. Tam emmeyi bırakınca uyuruz artık derken şimdi başa sarıyoruzBenimkiler sabah 7 den beri ayakta küçük olan uyuyor ama büyüğü uyumadigi için yatamıyorum daikiside uyudu şimdi direk uyumayı düşünüyorum küçüğü gece uyanıyor çünkü maalesef ve sallanmadan asla uyumuyor. Erkek bebekler hep böyle huysuz mu çok merak ediyorum
Fetal dna testi sanırım bahsettiğiniz
Geçen sene etrafımda düşük yapan sorunlu gebelik yaşayan çok insan oldu, yaşları da belki tesadüf ama 35 yaş üstüydü bunlardan fazlasıyla etkilendim muhtemelen. Etrafımda herkes artık evlilik yaşının ilerlediğini dolayısıyla hamilelik yaşının da ilerlediğini söylüyor, normal olduğundan bahsediyor ve ben de bunun farkındayım ama istem dışı stres yüklendi bana. Olumlu düşünmeye çalışsam da beynimin bir yanı kötü ihtimalleri sıralıyor engel olamıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz içinYaşınıza neden bu kadar takıldınız. Çoğu doğumlar artık 35 üzeri
Canımm doktoru sevsem doğum paketi almayı düşünüyorum ama bide şöyle bişey var zaten doğuma yakın alabiliyomuşsun paketi acıbadem grubu öyle söylediCanim o zaman cok önemseme yorumlarını. Senin ocean i kullanmana onay verdi mi metilfolatı ? Ayni canim benzer belietiler yasiyoruz. Benimde bugun hafif uzayan gibi akintim oldu mesela..
Iyi canim ya cok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah saglikla gelsin bebislerimizhahah zorla ogrendin mi
canim benim bi gittigim dr vardi geçmişte ve belki 6 7 den fazla muayeneye gitmistim tanisiyorduk yani artik. Ama dogum paketi almadigim icin no paylasmiyordu asistani oyle demisti.
Kuzum bende cumartesi bir özele gidicem esimle bakalim insallah kesemizi görürüz belki surpriz yapar kalbini de duyurur bize.
inşallah, iğneyi nerden yapıyorsun, ben hep karından yapıyorum kolayıma geliyor kolu denemedim hiç :)Bn kullanıyorum canım 4000 lik bende 1 kaybım var inşaşlah birdaha yaşamayız
Ben en son düşüğümde koldan vuruyordum her yerim mosmor olmuştu kötü görünüyordu tshirtteninşallah, iğneyi nerden yapıyorsun, ben hep karından yapıyorum kolayıma geliyor kolu denemedim hiç :)
Yaa inşallahAyy benim de sat 21 Mart beklenen doğum 26 Aralıkinşallah sağlıkla görürüz o günleri
Bende oyleyım sırtım agrıyor cok fena acaba yatmaktanmı agrıyor anlamadım ölü gıbıyım cok bulantım yok ama ara ara degısık bı bulantı oluyo anlayamadım yatagımdan Baska yerdede yatamıyorum belım sırtım uyuştu arrık ama duramıyorumArkadaşlar 7. Haftadayım kesinlikle öğlen 1 den once uyanamıyorum toplam 13 14 saat uyuyorum hep yorgun ve halsizim mife bulantımı bastırmak ıcın tuzlu şeyler yiyorum bu uyku ve hicbisey yapmak istrmeme hali ne zaman gececekdepresyonda gibi oldum iyice hep uyuyorum
Benimki de öyle doktor geç döllenme dedi sorun yok yani içiniz rahat olsun şükür kalp atışını da duymuşsunuz zatenKızlar ben de gittim hastahaneye bugün kalp atışlarını duydum 6+3 gibi dedi doktor ama sata göre 7+3 olması lazımdı yani indirdiğim ğrogramlara göre o beni biraz düşündürdü siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz bir dahakine doktora mide bulantısı için ilaç yazdırdım ama eğer ilerlerse kullanmak istiyorum
Benim de ayni sekilde bir hafta ileriye gitti gec dolenmeden dolayi. Ovulasyon testi kullandigim icin tahmin ediyordum yumurtlamayi 1 hafta gec gordum cunku. Sizin de oyledir endiselenmenize gerek yokKızlar ben de gittim hastahaneye bugün kalp atışlarını duydum 6+3 gibi dedi doktor ama sata göre 7+3 olması lazımdı yani indirdiğim ğrogramlara göre o beni biraz düşündürdü siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz bir dahakine doktora mide bulantısı için ilaç yazdırdım ama eğer ilerlerse kullanmak istiyorum
Sağolun bakalım nasıl ilerleyecekBenim de ayni sekilde bir hafta ileriye gitti gec dolenmeden dolayi. Ovulasyon testi kullandigim icin tahmin ediyordum yumurtlamayi 1 hafta gec gordum cunku. Sizin de oyledir endiselenmenize gerek yok
Gebelikten sonra folbiol kullanılmamalı diye biliyorum çünkü içindeki doz miktarı çok yüksek. 5 mg, halbuki gebe kaldıktan sonra verilenler 0.4 mgYok canim henuz bir takviye vermedi bana doktorlar. Gerci ben daha doktorumu bile secemedim. Secenek cok olunca ne yazik ki doktor secmekte zor oluyor.. bugun kontrole cagirmisti normalde ama ben hafta sonu esimle ozel bir hastaneye gidicem niyetim o yönde. İnşallah hersey yolunda ilerler hepimiz icinbana yalnizca folik asit kullan dedi hatta folbiol kullan dedi de ben ocean metilfolat kullaniyorum. Ztn folatim yuksek çıkmıştı en son tahlilimde.
Benim de ilk gittiğim doktor numarasını vermemişti ama kalp atışından sonra bahsettiğimiz tüm testleri yaptı istemişti. Numarasını vermediği için ve o hastaneye güvenmediğim için başka hastaneye geçmiştim. Bu defa da orda devam etmeyi düşünüyorum. Ataşehir Medicana hastanesine gidiyorum, bakmak isterseniz.Kızlar selam, bugün kesemizi gördük çok şükür5+0 da
annabelica
Size bişey soracağım, şuanki gittiğim doktoru değiştirmek istiyorum çünkü ben sormadan hiç bişey söylemiyor. Mesela hiç kan testi vs istemedi toksoplazma vs baktırmadı kan değerlerime. Numarasını da vermedi. Özelde bir doktora gidiyorum bu arada devlet olsa anlayacağım. Sizler özele gittiğinizde özellikle numara verdi mi doktorunuz? Kan testi ya da başka bir test yaptı mı?
Birde şimdiden hastanelerin doğum paketlerini araştırıyorum sizlerin var mı aklında bir doktor ya da hastane? Özellikle İstanbul anadolu yakasında
Benim yaştan dolayı ikili tarama riskli çıkmıştı, detay DNA yaptırdık, temiz çıktı. Bu gebeliğimde şirket fetal yaptırmayı düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba,fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizde gerekli mi?örnek veriyorum ikili üçlü taramalar normal çıktı yinede fetal dna yaptırmayı düşünür müsünüz?