Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benim bebek göbeği sandığım şey gaz arkadaşlar. Sabah karnım gayet düz, bir şeyler yemeye başlayınca davul gibi şişip sancılanıyor. Akşama artık mecburen pantolon değişiyorum zirve yapıyor. Şişmek fena ama sancısı daha da fena 😅 bu hep böyle mi olacak yaa

Benim bebek göbeği sandığım şey gaz arkadaşlar. Sabah karnım gayet düz, bir şeyler yemeye başlayınca davul gibi şişip sancılanıyor. Akşama artık mecburen pantolon değişiyorum zirve yapıyor. Şişmek fena ama sancısı daha da fena 😅 bu hep böyle mi olacak yaa
Peki o göbek sabah gitmiyorsa😂

Benim eşimin de morfolojisi %1 di canım ama bunun gebelikte bir önemi yokmuş. Morfoloji, şekil bozukluğu demek. Önemli olan Spermde DNA hasarının düşük olması ve Sperm ROS değerinin düşük olması. Bizde ROS değeri sağlıklı bireylerde 1 in altında olması gerekirken 10 çıkmıştı uzun süre antioksidan tedavi aldı en son Kasımda 0,90 olmuştu. Doktor 6 ay doğal yolla bekleyin demişti ki Şubatta hamile kalmışım. Hiç DNA hasar oranına baktırmış mıydınız.
DNA ile ros aynı şey mi

Benim de sabah daha normal akşama tam hamileyim. Ama sabah dümdüz diil var yine de

Benim tansiyonumun normali o zaten koz 9\6 çıkar hep tansiyonum halsizlik ondan değildir belki de miden de bulanıyorsa hala ondan da olabilir
Midem hala bulanıyor ya ilaçsız duramıyorum 😞 11 lerde falan çıkıyordu biraz düşük şuan. Hep uyumak istiyorum ne zaman geçecek acaba bu mod

Benim de hiç yükselmiyor tansiyon aleti almıştım 😅 doktorun odasında ama daha yüksek çıkıyor hem kilom hem tansiyonum niye bilmiyorum bir de sürekli yemeklere her şeye tuz atasım geliyor belki vücut ihtiyaç duyuyor diyedir. Ben normalde tuz kullanmazdım yemeklere de biraz katarak dengelemeye çalışıyorum belki senin dengelenir
ben de yaa her şeye tuz atıyorum hiç öyle bi alışkanlığım yoktu tansiyonumda düşük benim de 😌

Back
X