- 9 Mayıs 2022
- 400
- 595
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burayada yazar mısın doktorunuz ne derse beni de etiketlesen harika olurBende de var sol tarafımda. Sanırım soldan yumurta geldi benim. Yarın gidicem doktora da sorayım
Peki o göbek sabah gitmiyorsaBenim bebek göbeği sandığım şey gaz arkadaşlar. Sabah karnım gayet düz, bir şeyler yemeye başlayınca davul gibi şişip sancılanıyor. Akşama artık mecburen pantolon değişiyorum zirve yapıyor. Şişmek fena ama sancısı daha da fenabu hep böyle mi olacak yaa
Bir rutueli de tarihe gomuyoruz benim de soldu o yüzden çok umutlanmıştımBacim benim o da tutmadiherseyde oldugu gibi o da kiz diyordu bende…
Göbeklerimizi her türlü seviyoruzPeki o göbek sabah gitmiyorsa![]()
Benim tansiyonumun normali o zaten koz 9\6 çıkar hep tansiyonum halsizlik ondan değildir belki de miden de bulanıyorsa hala ondan da olabilirKızlar tansiyon nasıl yükselecek. Tuzlu ayran da içtim ama 9-5 çıkıyor hep o kadar halsizim ki.
Çok sevindim canım cumartesi de bebişin kutlamasını yaparsınız artık Ohh missAy güzel geçti ponçiğim ya büyümüş bebe çok tatlış bir gün geri çıktı ama önemli değil dedi doktor cinsiyeti arkadaşıma söyledi cumartesi öğreneceğiz![]()
Tutar sende belki durBir rutueli de tarihe gomuyoruz benim de soldu o yüzden çok umutlanmıştım![]()
Benim oğlanlar da hep sağ büyüktü ondan böyle bi yükseldim bu sefer sol oluncaTutar sende belki durben hurafelere kafa ata ata ilerledim diye herkes oyle olacak degil ahdjdjdj
Aslında kutlama yapmayacaktık ama onu da yapalım bunu da yapalım derken partiye dönüştürdü arkadaşlar djjddjÇok sevindim canım cumartesi de bebişin kutlamasını yaparsınız artık Ohh miss
DNA ile ros aynı şey miBenim eşimin de morfolojisi %1 di canım ama bunun gebelikte bir önemi yokmuş. Morfoloji, şekil bozukluğu demek. Önemli olan Spermde DNA hasarının düşük olması ve Sperm ROS değerinin düşük olması. Bizde ROS değeri sağlıklı bireylerde 1 in altında olması gerekirken 10 çıkmıştı uzun süre antioksidan tedavi aldı en son Kasımda 0,90 olmuştu. Doktor 6 ay doğal yolla bekleyin demişti ki Şubatta hamile kalmışım. Hiç DNA hasar oranına baktırmış mıydınız.
Benim de sabah daha normal akşama tam hamileyim. Ama sabah dümdüz diil var yine deBenim bebek göbeği sandığım şey gaz arkadaşlar. Sabah karnım gayet düz, bir şeyler yemeye başlayınca davul gibi şişip sancılanıyor. Akşama artık mecburen pantolon değişiyorum zirve yapıyor. Şişmek fena ama sancısı daha da fenabu hep böyle mi olacak yaa
Benim de öyle düşük hepBenim tansiyonumun normali o zaten koz 9\6 çıkar hep tansiyonum halsizlik ondan değildir belki de miden de bulanıyorsa hala ondan da olabilir
Tamam sende calisicak bu teoriBenim oğlanlar da hep sağ büyüktü ondan böyle bi yükseldim bu sefer sol olunca![]()
Tamam canım unutmam inşallah sormayıBurayada yazar mısın doktorunuz ne derse beni de etiketlesen harika olurben doktora gidemiyorum şimdilik
Midem hala bulanıyor ya ilaçsız duramıyorumBenim tansiyonumun normali o zaten koz 9\6 çıkar hep tansiyonum halsizlik ondan değildir belki de miden de bulanıyorsa hala ondan da olabilir
Evett benim de karnım ve göğüslerim çok kaşınıyorKızlar karnında kaşıntı olan var mı? Benim göbüşün bildiğiniz sağ tarafı kaşınıyor sadece dünden beri. 12hafta oluyoruz yarın karın mı genişliyor nedir
ben de yaa her şeye tuz atıyorum hiç öyle bi alışkanlığım yoktu tansiyonumda düşük benim deBenim de hiç yükselmiyor tansiyon aleti almıştımdoktorun odasında ama daha yüksek çıkıyor hem kilom hem tansiyonum niye bilmiyorum bir de sürekli yemeklere her şeye tuz atasım geliyor belki vücut ihtiyaç duyuyor diyedir. Ben normalde tuz kullanmazdım yemeklere de biraz katarak dengelemeye çalışıyorum belki senin dengelenir
Ben bebişler neye ihtiyaç duyuyorsa bize onu yediriyorlar gibi geliyor tatlı olayı da bende hiç yok mesela bir iki aydır tatlı yemedimben de yaa her şeye tuz atıyorum hiç öyle bi alışkanlığım yoktu tansiyonumda düşük benim de![]()