Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Arkadaşlar 7. Haftadayım kesinlikle öğlen 1 den once uyanamıyorum toplam 13 14 saat uyuyorum hep yorgun ve halsizim mife bulantımı bastırmak ıcın tuzlu şeyler yiyorum bu uyku ve hicbisey yapmak istrmeme hali ne zaman gececek ☹️ depresyonda gibi oldum iyice hep uyuyorum

Vajinal mi duydunuz karından mı

Hayır bugün 5+1 ı'm haftaya 6+0da randevum var

Beta takibi de yapmadım. Sadece bir defa baktırdım o da regle 3 gün kala 68 çıkmıştı geç döllenme değil o zaman inşallah duyarız kalp atışını. Benim de göbeğim var o yüzden vajinal bakabilir sıkıntı yok 🙂
Vajinal duydum dr direkt vajinal baktı

Arkadaşlar 7. Haftadayım kesinlikle öğlen 1 den once uyanamıyorum toplam 13 14 saat uyuyorum hep yorgun ve halsizim mife bulantımı bastırmak ıcın tuzlu şeyler yiyorum bu uyku ve hicbisey yapmak istrmeme hali ne zaman gececek ☹️ depresyonda gibi oldum iyice hep uyuyorum
Şu an ben de felaket haldeyim asla gözlerimi açamıyorum o kadar uykum var ki ama maalesef uyuyamıyorum çünkü iki tane çocuk var. Bir an önce gitsin istiyorum bu ağırlık 😕

Arkadaşlar merhaba,fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizde gerekli mi?örnek veriyorum ikili üçlü taramalar normal çıktı yinede fetal dna yaptırmayı düşünür müsünüz?
Merhaba, ikili taramalar sadece yüzdelik oran verir yeterli sonuc vermez demisti benim gittigim dr. Fetal dnada sizden alınan örnekten bebegin dna si ayristiriliyor ve genetik sonucu ortaya cikiyor.
Ben bir düşük yaptim o zaman 2li tarama temizdi mesela ama yinede fetal dna yaptirmistim. O da temiz geldi. Tamamen tercihinize bagli doktor gerekli bilgilendirmeyi yapar zaten.
Bide bonusu oluyor cinsiyet erken ogreniliyor 😊

Pamlok Pamlok yiaaa gördün mü keseyiii😍😍 ay tebrik ederim kuşum. Darisi bizlerin basina insallahhh.. kac haftalik dedi doktor. Vajinal mi bakti ?
Birde ozeldeki dr.lar büyük sehirlerde gecerli ozellikle galiba dogum paketi vs almayinca veya ozel klinigine gitmeyince numara vermiyorlar. Bazi sartlar oluşunca veriyorlar anca..

Ay iyi hadi 😅 benim bide hiç bir belirtim de yok sadece tüm yemekleri deli gibi iştahla yiiyorum. Bi göğüslerim var gözle görülen belirti o da azalınca tedirgin oluyorum.
benim de ayni sekilde, bazen diyorum acaba gercekten hamile miyim diye, icimdeki kaygıyı atabilsem keyfini cikarticam bole guzel gecmesinin ama insan oğlu iste hep bi belirti arıyor kendini yokluyor :)

Canım ikinci bir görüş olarak yine baska bir doktora gittim o da kucuk gördü yolk kesesini haftana göre büyük olması gerekirdi dedi o da öyle diyince ben kafamda bitirdim açıkcası tamamen. Yine yazarım haftaya buraya ama sonucun degişecegini sanmıyorum cunku yumurtlamam normal zamanda oldu geç döllenme vs olamaz. Hayırlısı olsun umarım ben de bundan sonra saglıklı bir hamilelik geçirebilirim🙏🏻 sanırım yoluma tüp bebekle devam edicem yine.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Tüp bebekle devam edeceksen de sürecini daha umutla yurutmelisin bundan sonra. Çünkü hamile kaldın sonuçta. Bir kez daha olacaktir mutlaka ♥️♥️

Çok klişe olacak ama uyuyabiliyorken uyu 😃 moralini bozma çok normal bu yaşadıkların. Muhtemelen 5-6 hafta sonra bitmiş olacaktır 🥰

Şu an ben de felaket haldeyim asla gözlerimi açamıyorum o kadar uykum var ki ama maalesef uyuyamıyorum çünkü iki tane çocuk var. Bir an önce gitsin istiyorum bu ağırlık 😕
Gercekten çok zor ya. Ben normalde gündüz hiç uyuyamam ama artık kizimin gündüz uykusunda yatıyorum direkt. Ve bugün sadece 45 dk gündüz uykusu yaptı onda da ben uyuyamadım. Zombi gibiyim şu an 😕

Yok canim henuz bir takviye vermedi bana doktorlar. Gerci ben daha doktorumu bile secemedim. Secenek cok olunca ne yazik ki doktor secmekte zor oluyor.. bugun kontrole cagirmisti normalde ama ben hafta sonu esimle ozel bir hastaneye gidicem niyetim o yönde. İnşallah hersey yolunda ilerler hepimiz icin🙏 bana yalnizca folik asit kullan dedi hatta folbiol kullan dedi de ben ocean metilfolat kullaniyorum. Ztn folatim yuksek çıkmıştı en son tahlilimde.
Ben de ocean metilfolatı kullanıyorum. Genelde ilk 12 hafta sadece folik asit veriliyor aslında ama doktor bana b12 de kullanılması gerekiyor dedi. Benim de kafam karıştı açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.

Kızlar tsh ve t4 kaç olmalı ilk aylarda? Benim tsh 2.06 serbest t4 1 çıkmış yüksek gibi geldi. Tiroid hastasıyım normalde 75 levotiron kullanıyorum acaba doktor doz arttırır mı

Ben de ocean metilfolatı kullanıyorum. Genelde ilk 12 hafta sadece folik asit veriliyor aslında ama doktor bana b12 de kullanılması gerekiyor dedi. Benim de kafam karıştı açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Kullanma canim bosver. Dr doguma kadar ilerleyecegin dr degilse cokta onemseme. Doktorunu cektiginde onun dedigi seyleri dikkate alırsın.
Kasık agrilari basladi mi

Kullanma canim bosver. Dr doguma kadar ilerleyecegin dr degilse cokta onemseme. Doktorunu cektiginde onun dedigi seyleri dikkate alırsın.
Kasık agrilari basladi mi
Bu doktora öylesine gittim sadece beta baktırayım diye randevu almıştım sağlık ocağının sonucunu beklemek istemedim çünkü. Bel ağrım daha yoğun bugün özellikle uzun süre oturunca ve ayakta kalıp yorulunca regl sancıları oluyor. Akıntım da arttı

Merhabalar hanımlar, ben bugün kalp atışını duydum çok şükür, yaşımdan kaynaklı kaygılarım olduğunu söylemiştim doktora, doktor yapılabilen testlerden bahsetti testin adını unuttum ama 2 li veya 4 lü taramaya göre daha kesin bilgi verdiğini, yurtdışına gönderilen kan örneğinden bakıldığını söyledi, baya da pahalıymış. Daha önce gebeliğinde bu testi yaptıran ya da bilgisi olan vat mı aranızda

Gercekten çok zor ya. Ben normalde gündüz hiç uyuyamam ama artık kizimin gündüz uykusunda yatıyorum direkt. Ve bugün sadece 45 dk gündüz uykusu yaptı onda da ben uyuyamadım. Zombi gibiyim şu an 😕
Benimkiler sabah 7 den beri ayakta küçük olan uyuyor ama büyüğü uyumadigi için yatamıyorum da 🙁 ikiside uyudu şimdi direk uyumayı düşünüyorum küçüğü gece uyanıyor çünkü maalesef ve sallanmadan asla uyumuyor. Erkek bebekler hep böyle huysuz mu çok merak ediyorum

Back
X