Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar selam, bugün kesemizi gördük çok şükür 😍 5+0 da annabelica annabelica
Size bişey soracağım, şuanki gittiğim doktoru değiştirmek istiyorum çünkü ben sormadan hiç bişey söylemiyor. Mesela hiç kan testi vs istemedi toksoplazma vs baktırmadı kan değerlerime. Numarasını da vermedi. Özelde bir doktora gidiyorum bu arada devlet olsa anlayacağım. Sizler özele gittiğinizde özellikle numara verdi mi doktorunuz? Kan testi ya da başka bir test yaptı mı?
Birde şimdiden hastanelerin doğum paketlerini araştırıyorum sizlerin var mı aklında bir doktor ya da hastane? Özellikle İstanbul anadolu yakasında
Bana direk şahsi numarasını iki doktorda verdi özelde. Kayseri için konuşuyorum.

özelde gittiğim doktor bana da numarasını vermemişti ama hastaneyi arayıp ulaşabiliyordum, kan testi vs de erken diye belki istememiştir, başka özel muayeneye gidiyorum orası da benden detaylı tahlil için kalp atışından sonra kan aldılar, daha çok erken olduğu için ben doğum paketlerini araştırmadım 12. hafta bitmeden bakmam sanırım
Evet dediğin gibi erken olduğu için kan almamış olabilirler. Doğum paketi araştırma amacımda aslında hangi hastane daha iyiyse oradan bir doktor seçmek için. Çünkü bazı doktorlar iyi ama çalıştıkları hastane doğum konusunda iyi değil. Doğumda sadece doktordan ibaret değil yeni doğan hemşiresinden anestezi uzmanına hepsi önemli 🤷‍♀️ bir kaç yerden fiyat aldım bakalım 🤔 sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥰🥰❤️🙏

Kızlar bişey sorucam dün lekelenme gibi yaşadım geçti ama iki damla vile değil akıntının içinde gözüküyodu peçeteye silince gelmişti bugün yine aynı lekelenmeyi gördüm normal mi
Daha çok başındasın yerleşme lekesi olabilir. Ama yinede görünmekte fayda var. Gerçi kese görmeden pek bişey vermiyo doktorlar ama yinede doktoruna sor

Evet dediğin gibi erken olduğu için kan almamış olabilirler. Doğum paketi araştırma amacımda aslında hangi hastane daha iyiyse oradan bir doktor seçmek için. Çünkü bazı doktorlar iyi ama çalıştıkları hastane doğum konusunda iyi değil. Doğumda sadece doktordan ibaret değil yeni doğan hemşiresinden anestezi uzmanına hepsi önemli 🤷‍♀️ bir kaç yerden fiyat aldım bakalım 🤔 sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥰🥰❤️🙏
aldığın fiyatları paylaşabilir misin fikrimiz oluşsun bizim de 🥰

Size bişey soracağım, şuanki gittiğim doktoru değiştirmek istiyorum çünkü ben sormadan hiç bişey söylemiyor. Mesela hiç kan testi vs istemedi toksoplazma vs baktırmadı kan değerlerime. Numarasını da vermedi. Özelde bir doktora gidiyorum bu arada devlet olsa anlayacağım. Sizler özele gittiğinizde özellikle numara verdi mi doktorunuz? Kan testi ya da başka bir test yaptı mı?
Birde şimdiden hastanelerin doğum paketlerini araştırıyorum sizlerin var mı aklında bir doktor ya da hastane? Özellikle İstanbul anadolu yakasında
Canim gozun aydinn 😍
Ben de kartal acibademe gittim dün bana da test yapmadi ve numara vermedi. Acil bir durumda hemen gelin, acilden beni ararlar dedi doktor. Muhtemelen daha erken oldugu icin, bebegi gordukten sonra test yapar ve ilerleyince degisir durum diye dusundum 🥰

Ay iyi hadi 😅 benim bide hiç bir belirtim de yok sadece tüm yemekleri deli gibi iştahla yiiyorum. Bi göğüslerim var gözle görülen belirti o da azalınca tedirgin oluyorum.
Benim de hafif bi mide bulantisi var ara ara ama o da hepimizde acken cay icince olan turden 😅 onun disinda bi belirtim yok ins boyle gider 😬

Arkadaşlar merhaba,fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizde gerekli mi?örnek veriyorum ikili üçlü taramalar normal çıktı yinede fetal dna yaptırmayı düşünür müsünüz?

Canım ben de tam tüp bebeğe yeniden başlayacakken hamile kaldım benim de boş gebelik. En azından doğal kalabiliyoruz artık. Doktorum artık tüp bebeğe devam etme doğal dene dedi. Kürtajı da tavsiye etmiyorum doğal düşüreceğim ben eğer kendi düşmezse doktorum ilaç verecek. Bir kürtaj deneyimim rahim içi yağışıklıkla sonuçlanmıştı histereskopi olmuştum sen de doktoruna danışarak doğal düşürmeyi dene bence. Dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canım daha kürtaj meselesini konuşmadım doktorumla ama vakumla yapılan kürtajda sorun olmaz diye duydum eskiden annem bile benden önce yaptırmış bir kere. Rahim içi yapışıklık neden oldu acaba kürtajın nasıl oldu hangi yöntemle? Sana da geçmiş olsun umarım en kısa zamanda saglıkla kucagına alırsın yavrunu. Benim tüp bebege devam etme düşüncem erkek infertilitesinden dolayı. Yani belliki labaratuvar ortamı gerekli. Sizinki sebepsiz infertilite miydi?

merhaba, ben doktorumdan çok memnunum Esmer Hasanova adı . ataşehirde özel muayenesi var . instagramdan da sayfasına bakabilrisiniz çok açıklayıcı ve bilgilendirici anlatıyor her şeyi. hastayla iletişimi çok iyi. kan değerlerime baktı numarasını da verdi . anlaşmalı olduğu 2 özel hastane var

Arkadaşlar merhaba,fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizde gerekli mi?örnek veriyorum ikili üçlü taramalar normal çıktı yinede fetal dna yaptırmayı düşünür müsünüz?
İkili ve üçlüde hata oranı çok yüksek o ikisini düşünmem fetal daha mantıklı illa bakılacaksa

Çok teşekkür ederim canım daha kürtaj meselesini konuşmadım doktorumla ama vakumla yapılan kürtajda sorun olmaz diye duydum eskiden annem bile benden önce yaptırmış bir kere. Rahim içi yapışıklık neden oldu acaba kürtajın nasıl oldu hangi yöntemle? Sana da geçmiş olsun umarım en kısa zamanda saglıkla kucagına alırsın yavrunu. Benim tüp bebege devam etme düşüncem erkek infertilitesinden dolayı. Yani belliki labaratuvar ortamı gerekli. Sizinki sebepsiz infertilite miydi?
Vakumla olmuştu benim de. Ben doğal düşüğü doktor takibinde yapacam parça kalırsa umarım kalmaz zaten kendisi kürtajı yapar diye düşünüyorum.
Benim tek tüpüm enfeksiyondan dolayı alındı. Sağ tarafım çalışıyor sadece doktor tavsiyesiyle tüp bebeğe girişmiştim. Çok uzun bir süreç olduğu için de bir süre doğal deneyecem son çare tüp bebeğe başlarım diye düşünüyorum.
Allah size de sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Back
X