Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Merhaba arkadaşlar rahim emarı çektiren oldumu rahim filmi değil, rahim emarı istedi doktor rahimde bir miyomdan şüphelendi. Ama emar nasıl çekilecek.

ben de yaa her şeye tuz atıyorum hiç öyle bi alışkanlığım yoktu tansiyonumda düşük benim de 😌
Ben bebişler neye ihtiyaç duyuyorsa bize onu yediriyorlar gibi geliyor tatlı olayı da bende hiç yok mesela bir iki aydır tatlı yemedim 😂
Ben de bugünlerde sürekli çok tuzlu yiyorsun uyarısı alıyorum eşimden ama bana hiç tuzlu gelmiyor. Tatlı olayı da öyle ne zaman tatlı yicem ben diye sitem ettim bugün ama canım çektiğinden değil kadim alışkanlık olduğu için şaşkınlıktan. Ama hayali bile midemi bulandırıyor

Zaten sağlıklı olmasa tutunup yaşayamazdı bence içimizi ferah tutmamız lazım.Senin şimdiye kadar gebeliklerin olmuş benim 4.5 yıl kimyasal gebeliğim bile olmamıştı düşün. Tüp bebek denedik 19 yumurtam toplandı 13 ü olgun çıktı 13 ü de döllenip hepsi 3.günden sonra ölmüştü yani embriyolarım 5.güne bile gelemiyordu. Tüp bebek merkezi de bize aynısını dedi deneye deneye olacak. Bizimde sayı hız hepsi yüksekti sadece morfoloji 1 di. Kaan Aydosa gittik sadece o bahsetti bize de DNA hasarıyla Rostan. İyi ki gitmişiz yoksa daha sebebini bulamamıştık. Kendi sayfası var internette istersen ordan morfoloji bozukluğuyla ilgili araştırma yapabilirsin.
Doktorlar dna hasarı olsa da olmayanları seçiyoruz zaten diyorlar bunu anlamak mümkün mü acaba

Ben de bugünlerde sürekli çok tuzlu yiyorsun uyarısı alıyorum eşimden ama bana hiç tuzlu gelmiyor. Tatlı olayı da öyle ne zaman tatlı yicem ben diye sitem ettim bugün ama canım çektiğinden değil kadim alışkanlık olduğu için şaşkınlıktan. Ama hayali bile midemi bulandırıyor
Aynı şeyler aynıııı tatlı düşüncesi berbat geliyor kesinlikle herkese tuzlu gelen bana tuzsuz geliyor 😂

Günaydın kızlar 🌸 Ben bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır 🤲🏻 Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.

Günaydın kızlar 🌸 Ben bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır 🤲🏻 Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.
Günaydın canımmm inşallah çok güzel geçer kaçta kontrolün haber ver bize 💕💕

GÜnaydın kızlarrr. iki gündür başıma bi ağrı giriyor, tansiyonum yükseldi zannedip stres yapıyorum ve gerçekten tansiyonum yükselme eğilimine geçiyor :D
Bu haftalarda baş ağrısı mı başlıyor acaba

Yaş 29 / 1. çocuk / sat 8 şubat / kese 20 mart / kalp atışı 27 mart / tahmini doğum tarihi 15 kasım :)) Puxhu Puxhu listeye eklerseniz çok sevinirim :)

Günaydın kızlar 🥰
Yüksel tansiyon beni de yokladı geçen gün 14/8 oldu ama normalde de düşük tansiyonluyum bu bana çok geldi çarpıntı yaptı sonra uzandım dinlendim düştü bir daha da olmadı şükür

Kızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mı ☹️ internette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur 🙏🏻

Kızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mı ☹️ internette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur 🙏🏻
Canim o nedir, gecen gun de suphenizden bahsetmistin ama bilmedigim icin bir sey diyememistim

canım doktor ne dedi bununla ilgili?

Günaydın kızlar 🥰
Yüksel tansiyon beni de yokladı geçen gün 14/8 oldu ama normalde de düşük tansiyonluyum bu bana çok geldi çarpıntı yaptı sonra uzandım dinlendim düştü bir daha da olmadı şükür
canım düzenli olarak ölç, kontrolde tut her zaman. ben normalde de yüksek tansiyon hastası olduğum için sürekli ölçüyorum

Back
X