- 25 Eylül 2022
- 9.243
- 13.377
- 36
Amin canım çok sagol bu ay hamiş olsaydım sizin yanınıza terfi edecektim olmadı şubat annelerine kaldımHamiş olmamana üzüldüm ama yeni döngün başlamış yumurtanda oluşmuş bu güzel bi haber bu ay inşallah sağlıcakla bebiş nasip etsin kuzum yeni döngün hayırlı olsun
Tam emin olamadım ama erkege benziyor canımMerhaba bana da tahmin de bulunur musunuz? İlk bebeğim . Karından görüntü. Vajinal olan da var ama küçük orada :)
Şimdi bugün karından olanı yüklüyorum . Teşekkürler
Senin öncekilerde tuttu mu kalp atış teorisiKızlar bide ilk duyduğunuz dakikada kalp atışıni paylaşın kalp atışı tezini de degerlendirelim
EvetSenin öncekilerde tuttu mu kalp atış teorisi
9 nisanMerhaab son adet döneminiz ne zaman sanırım aynıyız tarihlerde :)
İlacınızın bi fotoğrafını atar mısınız . Ben böyle bir baş dönmesi görmedim yaa bu ne böyleMerhaba , bugün tam 8 haftalık olarak aranıza katıldım.
bana da bugün verdi. Ağız yoluyla alırsan baş dönmesi halsizlik yapabilir . Tavsiyem vajinal olarak kullanmanız dedi. Henüz başlamadım. Sanırım normal bir durum.
Benimde 11 nisan9 nisan
Ben de bir haftadır bunu kullanıyorum sabah akşam ama vajinal kullanıyorum ben de.İlacınızın bi fotoğrafını atar mısınız . Ben böyle bir baş dönmesi görmedim yaa bu ne böyle
Ben 5+3 te gitmiştim 6 mm demişti doktor galiba tam hatırlamıyorum bugün de 6+4 aslında dediğim gibi ama ultrasonda 6+1 dedi 15 mm dedi kese için tam bebeği görememişti sonra birden gördü ve kalp atışına dinlemiş olduk . Haftaya gidin bence daha garanti olur bence stres yapmazsınızBenimde 11 nisan
Salı günü gittiğimde vajinal yoldan keseyi gördük
16.8 mm di kese
Kalp atışı için haftaya gel dedi
Acaba cumartesi gitsem bende duyar mıyım ya
Çok heyecanlıyım
Sizin kese kaçtı
Aaaa kesemiz aynı demek kiBen 5+3 te gitmiştim 6 mm demişti doktor galiba tam hatırlamıyorum bugün de 6+4 aslında dediğim gibi ama ultrasonda 6+1 dedi 15 mm dedi kese için tam bebeği görememişti sonra birden gördü ve kalp atışına dinlemiş olduk . Haftaya gidin bence daha garanti olur bence stres yapmazsınız
Bendeki de bu bende mi öyle kullansam ya yoksa böyle mahvolum ben öldüm gözümü açamadım vallaBen de bir haftadır bunu kullanıyorum sabah akşam ama vajinal kullanıyorum ben de.
Hayırlı olsun canımAaaa kesemiz aynı demek ki
Vajinal ölçü mü 15 mm
Ya çok heyecanlıyım
4 yıldır olmuyor
1 tane de kimyasal yaşadık
Açıkcası doktor vajinal baktığı için çok zorlamadı hemen kapttı zorlamayalım şuan kese oluşmuş zatem dedi
Resmi de yüklüyorum
HmmHayırlı olsun canımvajinal değildi ikisinde de direkt karından baktı öyle göründü
Eğer riskli bişey olsa doktorlar bunu yapmaz diye düşünüyorum canımHmm
Bende vajidan kontrol etti birşey olur mu ya
Bir daha alttan muayene ettirmicem
Ama sonrasında kanama tarzı hiçbirşey olmadı çok şükür
Ya ne bilim herşeydem korkuyorum artık iyice beynim yandıEğer riskli bişey olsa doktorlar bunu yapmaz diye düşünüyorum canım
Bu. 2 kutu verdi. Bu akşam başlayacağım. Bakalım bende nasıl olacakİlacınızın bi fotoğrafını atar mısınız . Ben böyle bir baş dönmesi görmedim yaa bu ne böyle