Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de koza markasının fitilli iç çamaşırlarından aldım beli kalın lastikli çok esniyor normal çamaşırlar sıkıyordu artık giyilmiyordu. Bir de oversize bir mont aldım dayanamadım normalde de bol giyerim çünkü. Millanın fitilli triko takımları cidden tam hamileler için çok rahat. Geçen seneden normalde giymek için almıştım şimdi de giyebiliyorum. Triko elbiseler de aşırı rahat ve usutmuyor. Genel olarak fitilli ve triko şeylerde rahat etmiştim ben ilk hamileliğimde. Şimdi de öyle giyeceğim. Yaza denk gelse efil efil elbiselerle geçer ama o zaman da aşırı sıcak basar bence kış hamilesi olmak daha güzel.

Eklentiler

• Screenshot_2024_1126_114617.png
    Screenshot_2024_1126_114617.png
    503,6 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024_1126_114538.png
    Screenshot_2024_1126_114538.png
    422,7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024_1126_114505.png
    Screenshot_2024_1126_114505.png
    285,1 KB · Görüntüleme: 5
Merhabalar Hanımlar, nasılsınız?
Epeydir giremedim KK'ne, aşırı bulantım ve kusmam devam ediyor.
hamile kaldığımdan 10 kilo aşağıdayım, sadece karnım var, bir gram alamadım ama bebeğim 18+1 ve 230 g, yani olması gerektiği yerde, sağlıklı çok şükür.
sizlerin nasıl gidiyor.

Sizlerden rica ediyorum, gebeliğiniz ile ilgili değişiklikleri bana mesaj atabilir misiniz, bugün mesaj atan bir arkadaşımızın bilgilerini güncelledim. formu geriye dönüp yeniden takip etmem çok kolay değil.

Hepinizi çok seviyorum, yaşasın kızkardeşliğimiz :)

Kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı gebelik için sağlık ocağı çağırıyor 19+7deyim su an da ama internette bazıları çok kötü yorumlar yapmış aşı ile ilgili okuyunca tedirgin oldum var mıdir yaptıran ?
Ben bu haftasonu sordum, 20. haftadan sonra yaptırmamı istedi, hem tetanozu hem de boğmacayı.
olumsuz yorumlara aldırış etmeden bilimin ışığından şaşmayacağım.
:)

Gule gule mide bulantisi halsizlik bas agrisi koku hassasiyeti hoşgeldin bel agrisi uykusuzluk hizla alinan kilolar ve paytak yürüme 😂
Hahahaha 😂 işeyen anneler grubu yapalım topiğin adını kdkfkf
ben işediğim için çok utanıyordum, bir kaç haftadır kusmaktan ve işemekten gruba giremedim. meğer hepiniz benim gibiymişsiniz ahahaha :)
sevindim dersem kızmayın olur mu, sürekli çarşaf ve pijama yıkamaktan bıktım ve doktor normal desene başka gebe arkadaşlarımı da duymak mutlu etti
demek ki sağlıklı olan işekli olmak :)

Kızlar ben de koza markasının fitilli iç çamaşırlarından aldım beli kalın lastikli çok esniyor normal çamaşırlar sıkıyordu artık giyilmiyordu. Bir de oversize bir mont aldım dayanamadım normalde de bol giyerim çünkü. Millanın fitilli triko takımları cidden tam hamileler için çok rahat. Geçen seneden normalde giymek için almıştım şimdi de giyebiliyorum. Triko elbiseler de aşırı rahat ve usutmuyor. Genel olarak fitilli ve triko şeylerde rahat etmiştim ben ilk hamileliğimde. Şimdi de öyle giyeceğim. Yaza denk gelse efil efil elbiselerle geçer ama o zaman da aşırı sıcak basar bence kış hamilesi olmak daha güzel.
Ben de kozadan yüksek belli olanlardan sipariş ettim hamile külodu gibi yukarı kadar çıkıyor sanki biraz da büyük aldım bir süre rahat etmek için 😅 bu triko elbiseler çok kurtarıcı gerçekten çalışanlar için

ben işediğim için çok utanıyordum, bir kaç haftadır kusmaktan ve işemekten gruba giremedim. meğer hepiniz benim gibiymişsiniz ahahaha :)
sevindim dersem kızmayın olur mu, sürekli çarşaf ve pijama yıkamaktan bıktım ve doktor normal desene başka gebe arkadaşlarımı da duymak mutlu etti
Ben kusarken işedim çok sinir bozucuydu 🤣

Hahahaha kızz saçmalama bence herkes işiyordur. Bir de işin garip yanı o an gerçekten çişim yok ama kusarken birden çıkıveriyor skfmfkf

Ben kusarken işedim çok sinir bozucuydu 🤣
Hahahaha kızz saçmalama bence herkes işiyordur. Bir de işin garip yanı o an gerçekten çişim yok ama kusarken birden çıkıveriyor skfmfkf
Ahahaha ben de tuvaletten çıkıp tuvaletim olmasa bile işiyorum zaten🤣 elimizin altında bir battaniye var küçük baktım kusmaya başlıyorum hemen bacak arama onu sokuyorum onu yıkamak tüm nevresimi sürekli yıkamaktan daha kolay 🤣

X