Ben de bu akşam başlayacağım aynı ilacaBen de bir haftadır bunu kullanıyorum sabah akşam ama vajinal kullanıyorum ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu akşam başlayacağım aynı ilacaBen de bir haftadır bunu kullanıyorum sabah akşam ama vajinal kullanıyorum ben de.
Çok teşekkür ederim. Cinsiyeti belli olunca yazarım :) Sağlıkla gelsin de gerisi önemli değilTam emin olamadım ama erkege benziyor canım
Ay inşallah canım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin AllahYa ne bilim herşeydem korkuyorum artık iyice beynim yandı
Aynı zmmda dgm yapıcaz desene
Ay aynısı valla. İnşallah sizde öyle bi etki etmezBu. 2 kutu verdi. Bu akşam başlayacağım. Bakalım bende nasıl olacak
Ay kızlar doktor bugün progesteron verdi akşam içtim aşırı başım dönüyor bu normal mi
Bende fitil olarak kullanayım ya valla yoksa böyle hayat sürmezBenim gebeliğin başında lekelenmem olmuştu, doktor bana da vermişti tekrarlarsa bir daha kullan diye ben kullanmadım ama doktor ilaç için ağızdan almanı önermem mahveder seni fitil olarak kullan demişti canım, sanırım ağızdan alınınca etkileri oluyor oldukça
Ultrasona göre 6+4 gözüküyor canım 136 çıktı kalp atımı ne oluyor teoriye göreKızlar bide ilk duyduğunuz dakikada kalp atışıni paylaşın kalp atışı tezini de degerlendirelim
Evet canım çok kötü yapıyormuş sen aşağıdan devamBende fitil olarak kullanayım ya valla yoksa böyle hayat sürmez
Herkezde aynı etkiyş yapıyor canım ben lavaboya tek başıma gidemiyordum o kadar başım dönüyordu düşecek kadar vajinal almak en iyisiAy aynısı valla. İnşallah sizde öyle bi etki etmez
Teoriye göre erkek canım ultrason resmi varsa at bakalımUltrasona göre 6+4 gözüküyor canım 136 çıktı kalp atımı ne oluyor teoriye göre
Yorumlama için bebiş görünmesi mi gözüküyor sadece kese görünüyor ultrasonda olur mu öyle atayım mı ben deTeoriye göre erkek canım ultrason resmi varsa at bakalım
Teoriye göre erkek canım ultrason resmi varsa at bakalım
Muhtemelen kanama alanıdır, istirahat edip kendinizi yormayın toparlar. Benim oğlumda da vardı kanama alanım sizindekinden çok daha büyüktü geçti sonra merak etmeyin.Eki Görüntüle 3252751 Kızlar sizce kesenin sol altındaki yuvarlak nedir, ilk ultrasonda da vardı daha küçüktü
Bebiş olması lazım canım konumuna göre yorumlucazYorumlama için bebiş görünmesi mi gözüküyor sadece kese görünüyor ultrasonda olur mu öyle atayım mı ben de
Karından :)Vajinal mı karından mı canım
Burda kız gibi canımKarından :)
Diyorum ya hayatımda böyle bir baş dönmesi yaşamadım gözlerimi açamadım en son uyumuşum yarım saat falan şuan geçti etkisi iyiyim ya bide bana niye verdi tam olarak acaba progesteron hormonum 8 küsür çıkmıştı kanamam falan da hiç olmadı ama idrar tahlilinde bakteri yüksek çıktı o yüzden mi yazdı acabaHerkezde aynı etkiyş yapıyor canım ben lavaboya tek başıma gidemiyordum o kadar başım dönüyordu düşecek kadar vajinal almak en iyisi
Ay benim ilk bebiş olacak her şeyden önce Allahım sağlıklı olsun tabi ki diyorum ama gönlümden geçen hep kız :) hayırlısı olsun artık sağolasın canımBurda kız gibi canım
Ay öyle yapayım kurban olayımEvet canım çok kötü yapıyormuş sen aşağıdan devam