Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Evet ben de başladım
Evet bazıları bana da dedi ,çok erken başlamışsın diye ama Kasım indirimleri vardı, e iyice büyüsün alalim dersem zaten yılbaşından sonraya gelecek,zamlı alacağım
Olumsuzu düşünüp almayayim bekleyelim dersek, o ihtimal her zaman var ,inşallah sağlıkla doğurup alabilelim kucağımıza
Ben yavaş yavaş alıyorum
İlerde toplu alışveriş maddi de manevi de daha zor olacaktır
Bebek arabası,philips avent emzik,göğüs ucu kremi, indirimdeyken bebek deterjanı ,2 paket bez,tirnak makasi seti,3 tane zibin ,2 oyuncak ,kitap set vs aldım
Yavaş yavaş da bakıyorum biseyler hala
Ayyy bana da çok erken alma cart curt negatif şeyler söylüyorlar. Negatifi düşünerek yaşayamam hayatımın en güzel dönemi. O yüzden keyifle nasıl istersem öyle yapıcam. Allah göstermesin zor bir şey başımıza gelirse yapacak bir şey yokta . En hassas dönemde bunlar düşünülmemeli bence☺️

Ayyy bana da çok erken alma cart curt negatif şeyler söylüyorlar. Negatifi düşünerek yaşayamam hayatımın en güzel dönemi. O yüzden keyifle nasıl istersem öyle yapıcam. Allah göstermesin zor bir şey başımıza gelirse yapacak bir şey yokta . En hassas dönemde bunlar düşünülmemeli bence☺️
Aynen öyle, bende öyle düşünüyorum 😊
Zaten cinsiyette belli olsa da kıyafetlere de başlasam diye bakıyordum ki o da belli oldu artık 😊 instagramda güzel kiyafet sitesi öneriniz varsa alırım 😇

Merhaba bugün doktor kontrole gittim B12 ve D vitamini kullanıyordum. B12 bıraktırdı D vitamininden tekrar yazdı ve ilave olarak demir ilacı ile balık yağı hapı yazdı. Sizlerde demir ve balık yağı ilacı kullanıyor musunuz ?
Bu arada balık tüketip, tüketmediğimi sordu bende fazla tüketmediğimi söyleyince yazdı.

Merhaba bugün doktor kontrole gittim B12 ve D vitamini kullanıyordum. B12 bıraktırdı D vitamininden tekrar yazdı ve ilave olarak demir ilacı ile balık yağı hapı yazdı. Sizlerde demir ve balık yağı ilacı kullanıyor musunuz ?
Bu arada balık tüketip, tüketmediğimi sordu bende fazla tüketmediğimi söyleyince yazdı.
Demir bana da başladı tatlım
Balık tüketmedigin içinde diğerini vermiş o zaman
Normal sanırım,zaten şu sıra saçım çok dökülmeye başlamıştı ,demir iyi oldu o yönden

Kızlar alışveriş noktasında önden çok fazla kıyafet alınmaması gerek bence , bebişin kilosu boyu öngörülemiyo mesela yenidoğan diye aldığımız şeyleri 1 ay bile giyemiyor. O yüzden başlangıçta yetecek kadar alıp gerektikce ve ihtiyaca göre almak lazım. Kızımda da ben çok almamıştım. Ama çok alanlar hep pişman oldular. Aldıkları şeylerin çoğunu kullanamadilar çünkü

X