Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    16
Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Sık olmamakla birlikte ara ara burnum kaniyor
Evet canım benim başından beri kanıyor. Dün sorduk doktora hamilelikte kılcal damarlar genişliyor ve çatlıyor dedi. Sabahları ben hınkırınca özellikle kanıyor. Durduk yere kanaması yok. Doktor eğer çok olursa minik bi işlemle yakıyoruz ama şuan gerek yok dedi

Merhaba bugün doktor kontrole gittim B12 ve D vitamini kullanıyordum. B12 bıraktırdı D vitamininden tekrar yazdı ve ilave olarak demir ilacı ile balık yağı hapı yazdı. Sizlerde demir ve balık yağı ilacı kullanıyor musunuz ?
Bu arada balık tüketip, tüketmediğimi sordu bende fazla tüketmediğimi söyleyince yazdı.
Bende kullanıyorum demir ve balık yağı. Multivitamin

Kızlar alışveriş noktasında önden çok fazla kıyafet alınmaması gerek bence , bebişin kilosu boyu öngörülemiyo mesela yenidoğan diye aldığımız şeyleri 1 ay bile giyemiyor. O yüzden başlangıçta yetecek kadar alıp gerektikce ve ihtiyaca göre almak lazım. Kızımda da ben çok almamıştım. Ama çok alanlar hep pişman oldular. Aldıkları şeylerin çoğunu kullanamadilar çünkü
Valla şuanki ekonomi bence herşeyden çok almaya kimseye izin verceğini sanmıyorum her şey çok pahalı. Bence şuan herkes eksikleri tamamlayıp en az olması gerektiği kadar alıyordur. Eskidendi bence o çok almalar.🙈☺️

Evet canım benim başından beri kanıyor. Dün sorduk doktora hamilelikte kılcal damarlar genişliyor ve çatlıyor dedi. Sabahları ben hınkırınca özellikle kanıyor. Durduk yere kanaması yok. Doktor eğer çok olursa minik bi işlemle yakıyoruz ama şuan gerek yok dedi
Ay teşekkür ederim ,internette okuduk ama en azından doktor yorumu da insanı daha rahatlatıyor
Benim durduk yere oldu hep,birden burnum akıyor gibi oluyor, bi bakıyorum kanıyormuş

Valla şuanki ekonomi bence herşeyden çok almaya kimseye izin verceğini sanmıyorum her şey çok pahalı. Bence şuan herkes eksikleri tamamlayıp en az olması gerektiği kadar alıyordur. Eskidendi bence o çok almalar.🙈☺️
Bak o konudada haklısın, 2021, 2022 de birlikte bebek bekledigim arkadaşlarım cilginlar gibiydi, ya ben kızımda yenidoğan aldiklarimi hep unisex renkli seçmiştim. 3,4 takım var 3 tanede geçen ebebek indiriminde aldım. Denk gelirse 1,2 parça daha alır bırakırım. Valla hayat çok pahali zaten işten de ayrilcam görünen tek kişi çalışarak zor durumlar bı de bizde 2. Bebe . Allah'tan beşik puset anakucagi filan hepsi var kaldirmistim yine lazım olcak diye

Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Sık olmamakla birlikte ara ara burnum kaniyor
Bende de oluyor arada canım, hamilelik sebebiyle damarlar hassaslaşıyormuş ve kalorifer ve klimalar da çok kurutuyor burnumuzu ondan olduğunu düşünüyorum. Burnumun kuruduğunu hissediyorum çünkü. Sık olmadığı için önemsemedim açıkçası, bir sonraki kontrolde doktora soracaklarım arasında

Bende de oluyor arada canım, hamilelik sebebiyle damarlar hassaslaşıyormuş ve kalorifer ve klimalar da çok kurutuyor burnumuzu ondan olduğunu düşünüyorum. Burnumun kuruduğunu hissediyorum çünkü. Sık olmadığı için önemsemedim açıkçası, bir sonraki kontrolde doktora soracaklarım arasında
Evet tatlim olabilir havalarda soğudu, kuru bir hava oldu
Ama bende bir dahakine unutmazsam sorayım yinede

60 bin sadece doğum, muayeneler filan dahil değil. Doğum +1 gece hastane + bebeğin ilk kontrolleri + 1 ay sonra gittiğin kontrol işte. Doğum öncesini kapsamıyor. Doktorun muayenesi 5 bin Zaten. Tuncay yüce ye gidiyorum. Senin doktorun kim nereye gidiyorsub
bu gaziantep medical point fiyatı mı

Ay kizlar nefesim daraliyor. Oluyormus hamilelikte ama panik atak gecircem diye korkuyorum cunku nefes alamiycam nefes alamiycam diyorum boyle
Derin nefes alamayinca ya

Bak o konudada haklısın, 2021, 2022 de birlikte bebek bekledigim arkadaşlarım cilginlar gibiydi, ya ben kızımda yenidoğan aldiklarimi hep unisex renkli seçmiştim. 3,4 takım var 3 tanede geçen ebebek indiriminde aldım. Denk gelirse 1,2 parça daha alır bırakırım. Valla hayat çok pahali zaten işten de ayrilcam görünen tek kişi çalışarak zor durumlar bı de bizde 2. Bebe . Allah'tan beşik puset anakucagi filan hepsi var kaldirmistim yine lazım olcak diye
Bende beşik yatak bazı şeyleri kardeşimden aldım. Kullanılır bir şey olmaz. Her türlü büyür yeterki sağlıklı olsun. 🙏🏼🙏🏼 Umarım bebişlerimiz kısmetleri ile gelir şanslı insanlar olurlar🤞🏼

Kızlar 16. Haftalarda olanlarınız var ise bebekleriniz kaç cm çıktı acaba? Gelecekteki boyu nasıl olur diye ayrıntılı ultrosandan sonra mı yorum yapılıyor

Merhaba bugün doktor kontrole gittim B12 ve D vitamini kullanıyordum. B12 bıraktırdı D vitamininden tekrar yazdı ve ilave olarak demir ilacı ile balık yağı hapı yazdı. Sizlerde demir ve balık yağı ilacı kullanıyor musunuz ?
Bu arada balık tüketip, tüketmediğimi sordu bende fazla tüketmediğimi söyleyince yazdı.
B12 yi 5 hafta kullandım, sonra tekrar yazmadı. Demir hapını her gün kullanıyorum. Ekstra balık yağı vermedi ama. İhtiyaca göre vermiştir muhtemelen

Kızlar alışveriş noktasında önden çok fazla kıyafet alınmaması gerek bence , bebişin kilosu boyu öngörülemiyo mesela yenidoğan diye aldığımız şeyleri 1 ay bile giyemiyor. O yüzden başlangıçta yetecek kadar alıp gerektikce ve ihtiyaca göre almak lazım. Kızımda da ben çok almamıştım. Ama çok alanlar hep pişman oldular. Aldıkları şeylerin çoğunu kullanamadilar çünkü
Evet evet bende oğlumdan kalan şeyler var yenidoğan en büyük ihtiyacı bana göre zıbın bi kaç takım olsa yeterli geliyor çünkü çok hızlı büyüyor ve giyemiyor. Bi de mevsim olarak çok soğuk bi hava olmıcak muhtemelen mayıs ayı Bahar güzel olur bi kaç ay sonrası da yaz o yüzden uzun kollu da bişe almıcaö ben oğlumdan kalanlarla idare edicek bacısı biraz büyüyene kadar 😁😁😁

X