Gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınızaMerhaba arkadaslar, ben de Rabbım nasip ederse ocak annesi olacağım, bugun 6+5iz, tüp bebek ile gebe kaldım, insallah bol bol bılgı alısverısı yaparız burada
Amın, ınsallah hepimizGözünüz aydın sağlıkla alın kucağınızaBenimde tüp bebek 7+1
Vajınal kuzum . Ama 10 gun once sağdaydı sımdı solda gezıyor heraldeBu vajinal mı canım vajinal ise kıza benziyor
Estrofem günde 4 e düştü (6dan) 2x2, lutinus fitil 3x1 ,prolotex iğne 2x1 şuan bunları kullanıyorum.proluton depot vardı onu kestik artık kan sulandırıcıda transferin 3.gününden beri kullanmıyorum kanamalarım olduğu için . Sizin nasıl ?Amın, ınsallah hepimiz
Hangı ılacları kullanıyorsunuz suan
Birde vitaminlerim var ocean mummy ve ocean d3k2Estrofem günde 4 e düştü (6dan) 2x2, lutinus fitil 3x1 ,prolotex iğne 2x1 şuan bunları kullanıyorum.proluton depot vardı onu kestik artık kan sulandırıcıda transferin 3.gününden beri kullanmıyorum kanamalarım olduğu için . Sizin nasıl ?
Soldaki kız canım sagdaki tam emin olmamakla erkek olabilirSeni birde ben darlayabilir miyim ikizlervajinal bakıldı Eki Görüntüle 3252790
Benım de lutınus sabah aksam, coraspın gunde bır kereEstrofem günde 4 e düştü (6dan) 2x2, lutinus fitil 3x1 ,prolotex iğne 2x1 şuan bunları kullanıyorum.proluton depot vardı onu kestik artık kan sulandırıcıda transferin 3.gününden beri kullanmıyorum kanamalarım olduğu için . Sizin nasıl ?
10 gün öncesini tekrar at bakim kuzum karından mı oVajınal kuzum . Ama 10 gun once sağdaydı sımdı solda gezıyor heralde
Yok kuzum buda vajına10 gün öncesini tekrar at bakim kuzum karından mı o
yaaaaagggSoldaki kız canım sagdaki tam emin olmamakla erkek olabilir
Canım seni görünce aklıma geldi lekelenme gormustun ne oldu durumun merak ettim yerleşme miymiş inşallah adet oldun mu10 gün öncesini tekrar at bakim kuzum karından mı o
rica ediyorum bana da yorum yaparmısınız lütfenPlesentanın sagında solunda oluşuna göre yorum yapıyorum canım seninki tam ortada olabilir erkek genelde ortada duranlar da erkek oluyor saglıkla gelsin inşallah
Kız senin bebek bildigin yer degiştirmiş yaYok kuzum buda vajına
Kuzum bugün gittim doktora lekelenmem adetten sayılmış ve 16mm yumurtam oluşmuş bile çok güzel büyümüş dedi 3 gün ilişki önerdiCanım seni görünce aklıma geldi lekelenme gormustun ne oldu durumun merak ettim yerleşme miymiş inşallah adet oldun mu
Hamiş olmamana üzüldüm ama yeni döngün başlamış yumurtanda oluşmuş bu güzel bi haber bu ay inşallah sağlıcakla bebiş nasip etsin kuzum yeni döngün hayırlı olsunKuzum bugün gittim doktora lekelenmem adetten sayılmış ve 16mm yumurtam oluşmuş bile çok güzel büyümüş dedi 3 gün ilişki önerdi
bana da bugün verdi. Ağız yoluyla alırsan baş dönmesi halsizlik yapabilir . Tavsiyem vajinal olarak kullanmanız dedi. Henüz başlamadım. Sanırım normal bir durum.Ay kızlar doktor bugün progesteron verdi akşam içtim aşırı başım dönüyor bu normal mi ya
Merhaba bana da tahmin de bulunur musunuz? İlk bebeğim . Karından görüntü. Vajinal olan da var ama küçük orada :)Kız senin bebek bildigin yer degiştirmiş ya
Hahahahaha evet evettt dolasşmıs ıcerde resmenKız senin bebek bildigin yer degiştirmiş ya
Merhaab son adet döneminiz ne zaman sanırım aynıyız tarihlerde :)Bebişim gördüm kalbini duydum çok şükürnormalde 6+4 üm ama şuan 6+1 görünüyormuş ama her şey normal dedi