Regl agrisi gibi sanci benim 2 haftadır her gun oluyor 32 oldum dun kontrolüm vardi doktora söyledim normal dedi, erken doğumun göstergesi mi dedim her gun yaşıyorum cunku onla alakası yokmuş. Bende regl sancısı gibi bir sanci giriyor karnımın bir yeri tas gibi sertlesiyo sonrada nefesim kesiliyor gibi oluyo 20-30 saniye sonra normale dönüyor. Gecen hafta bir gece 3 saat boyunca bunu 4 dk aralıklarla yaşadım aslında hastaneye gitsem iyi olurmuş ama geçer diye bekleye bekleye sabah ettim.
Doktorumun söylediği şey şu bu sancılar düzenli giriyorsa, uzanıp dinlenince duşa girince geçmiyorsa o zaman gel nstye bağlarız. Onun dışında kanlı akinti gelirse, suyun gelirse sancilardan konuşamaz hale gelirsen inleme sesleri cikarirsan o zaman erken doğumdan suphelen dedi. Sanirim doğurana kadar bunlariyasayacagiz.
Nst konusunda da ben ilk nstye 36da girmiş olucam. Doktorum kontrole önceki haftalarda 5 haftada bir cagiriyodu bu sefer sagolsun 4 hafta sonra çağırdı
sizin kontrolleri nstleri gördükçe benim doktor mu çok rahat diye dusunmuyor degilim. Hatta benim diğer randevulari da topluca şu şekilde verdi 36 muayene 37 kontrol, 39 muayene 40 kontrol. 40.haftada doğurmazsan 10 gun daha bekleriz yine gelmezse suni sanci veririz dedi