Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    18
Kızlar doktorum dün kontrolde kan tahlili aldı şekerime bakmak için. Gerek kalmazsa şeker yüklemesi yapmayacağız dedi, bugün sonuçlarım çıkınca kan değerlerin ve şekerin çok normal dedi yapmayacağız diyince çok mutlu oldum. Gerçekten güvendiğim ve tavsiye edeceğim bir doktor oldu. Şu devirde içimize sinen bi doktoru bulmamız şükür sebebi gerçekten🙏🏻

Kızlar doktorum dün kontrolde kan tahlili aldı şekerime bakmak için. Gerek kalmazsa şeker yüklemesi yapmayacağız dedi, bugün sonuçlarım çıkınca kan değerlerin ve şekerin çok normal dedi yapmayacağız diyince çok mutlu oldum. Gerçekten güvendiğim ve tavsiye edeceğim bir doktor oldu. Şu devirde içimize sinen bi doktoru bulmamız şükür sebebi gerçekten🙏🏻
Çok sevindiim canım, açlık şekerin kaç çıkmıştı?

Bu arada benim de doktorum günde iki defa tansiyonumu not almamı istedi ama aç tok vs fark eder mi nasıl yapmam lazım bilgisi olan var mı
Benim doktorum tokken ölçme dedi yemekten bir saat kadar sonra dinlenmiş haldeyken ölç doğrusu odur demişti canım. Geçmiş olsun çok

Çok konuştum tansiyon aleti önerisi olan var mı 🥲 hiç bir fikrim yok ne almam lazım. Yorumlarda illaki yanlış ölçüyor diyenler vs var secemedim

Çok konuştum tansiyon aleti önerisi olan var mı 🥲 hiç bir fikrim yok ne almam lazım. Yorumlarda illaki yanlış ölçüyor diyenler vs var secemedim
Yorumlara güvenerek bunu aldım. Bir hemşire de bunu önermişti bende aldim

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-28-00-10-27-460_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-11-28-00-10-27-460_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 1
X