Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım selam gebelik şekerim cıktı , diyetisyene gönderdi , 10 dilim ekmek verdi ya gunde , sen diyetisyenle mi devam ediyorsun , hiç ekmek yemiyorum yazmıssın, diyet listende mi yok merak ettim
diyetisyen verdi ama yediğim zaman cikariyor. insülin etki etmiyor bu sefer çok dirençli maalesef o yüzden çıkarmak durumunda kaldık. zaten bebeği besleyen protein sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum
Ya kağıt olarak vermedi ölçümlerini ultrason görüntüsü de vermedi tostik yüzünü de göstermedi evet geçen hafta kilosunu 1465 ölçtüler ya bu haftaki ölçümde nerdeyse 100 gr vermiş kocam diyor kızıma kilo mu verdiriyorsun o kadar yediğin nereye gidiyor Ölçümlere gerçekten de takılmamak gerekiyormuş
Canım selam gebelik şekerim cıktı , diyetisyene gönderdi , 10 dilim ekmek verdi ya gunde , sen diyetisyenle mi devam ediyorsun , hiç ekmek yemiyorum yazmıssın, diyet listende mi yok merak ettim