Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul / üçüz

• Ankete Katılan
    5
Canım selam gebelik şekerim cıktı , diyetisyene gönderdi , 10 dilim ekmek verdi ya gunde , sen diyetisyenle mi devam ediyorsun , hiç ekmek yemiyorum yazmıssın, diyet listende mi yok merak ettim
diyetisyen verdi ama yediğim zaman cikariyor. insülin etki etmiyor bu sefer çok dirençli maalesef o yüzden çıkarmak durumunda kaldık. zaten bebeği besleyen protein sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum

ayyy ben çok sevindim yaa dedim sana ölçümleri takılma bazı alet çok fazla bazıları da az olcuyor . afi kaç mm yazıyor ben diyim sana fazla mı az mı 🤣🤣
Ya kağıt olarak vermedi ölçümlerini ultrason görüntüsü de vermedi tostik yüzünü de göstermedi 🥺 evet geçen hafta kilosunu 1465 ölçtüler ya bu haftaki ölçümde nerdeyse 100 gr vermiş kocam diyor kızıma kilo mu verdiriyorsun o kadar yediğin nereye gidiyor 🤣🤣 Ölçümlere gerçekten de takılmamak gerekiyormuş

Canım selam gebelik şekerim cıktı , diyetisyene gönderdi , 10 dilim ekmek verdi ya gunde , sen diyetisyenle mi devam ediyorsun , hiç ekmek yemiyorum yazmıssın, diyet listende mi yok merak ettim
10 dilim mi 😂 şeker çıkmasa bile çok değilmi ya 10 dilim 🫣 sabah öğle akşam 3er dilim desek yine 10 olmuyor ben şahsen yiyemem o kadar

X