- 26 Şubat 2024
- 253
- 146
- 18
Bakarken bunu da gördüm sonuçlar doğru çıkıyor değil mi memnunsunuzAteş ölçer almadım çünkü bende braun var ucu tek kullanımlık ayrı yedekli alıyorum kendimize de kızımıza da onu kullanıyoruz. Kulak içi şundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarken bunu da gördüm sonuçlar doğru çıkıyor değil mi memnunsunuzAteş ölçer almadım çünkü bende braun var ucu tek kullanımlık ayrı yedekli alıyorum kendimize de kızımıza da onu kullanıyoruz. Kulak içi şundan
diyetisyen verdi ama yediğim zaman cikariyor. insülin etki etmiyor bu sefer çok dirençli maalesef o yüzden çıkarmak durumunda kaldık. zaten bebeği besleyen protein sebze ve protein ağırlıklı besleniyorumCanım selam gebelik şekerim cıktı , diyetisyene gönderdi , 10 dilim ekmek verdi ya gunde , sen diyetisyenle mi devam ediyorsun , hiç ekmek yemiyorum yazmıssın, diyet listende mi yok merak ettim
Ya kağıt olarak vermedi ölçümlerini ultrason görüntüsü de vermedi tostik yüzünü de göstermedi evet geçen hafta kilosunu 1465 ölçtüler ya bu haftaki ölçümde nerdeyse 100 gr vermiş kocam diyor kızıma kilo mu verdiriyorsun o kadar yediğin nereye gidiyor Ölçümlere gerçekten de takılmamak gerekiyormuşayyy ben çok sevindim yaa dedim sana ölçümleri takılma bazı alet çok fazla bazıları da az olcuyor . afi kaç mm yazıyor ben diyim sana fazla mı az mı
10 dilim mi şeker çıkmasa bile çok değilmi ya 10 dilim sabah öğle akşam 3er dilim desek yine 10 olmuyor ben şahsen yiyemem o kadarCanım selam gebelik şekerim cıktı , diyetisyene gönderdi , 10 dilim ekmek verdi ya gunde , sen diyetisyenle mi devam ediyorsun , hiç ekmek yemiyorum yazmıssın, diyet listende mi yok merak ettim
Aynen memnunuz doğru çıkıyor inş çok kullanman gerekmezBakarken bunu da gördüm sonuçlar doğru çıkıyor değil mi memnunsunuz
Makineden makineye çok fark ediyor bi de ultrason nokta atışı kilo soylemiyor yanılma payı baya varYa kağıt olarak vermedi ölçümlerini ultrason görüntüsü de vermedi tostik yüzünü de göstermedi evet geçen hafta kilosunu 1465 ölçtüler ya bu haftaki ölçümde nerdeyse 100 gr vermiş kocam diyor kızıma kilo mu verdiriyorsun o kadar yediğin nereye gidiyor Ölçümlere gerçekten de takılmamak gerekiyormuş
Ateş Ölçer braun al ben 15:16 yıldır kullanıyorum hala çalışıyor memnunum kulaktan Ölçer tabi bir de normal standart eczanelerde satılan 15 20 TL koltuk altından ölçen ondan da bir tane al istersen bence ucuz. Havlu ise Trendyol‘da Hepsiburada da bir sürü var bebek havlusu yaz en çok değerlendirilenlere yüksek puan alanlara bakabilirsin zaten el kadar bir şey oluyor bebek her türlü kurulanıyor büyüyünce de bornozl kullanırsınMerhaba sevgili anneler. Ateş ölçer ve banyo havlusu önerisi olan var mı? İki türlü ateş ölçer almak istiyorum aslında biri kulaktan biri de normal koltukaltı. Ama hangisine öncelik vermeliyim bilemedim . Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
haha sizin de böyle bizim de öyle küçük çocuk olmasa da piknik sepeti yastık battaniye atkı bere su vs var. şimdi bebek arabasını puseti koydum evde yer kaplamasın diye onlara bi ayar çekip benim de halletmem lazım tabi senin valiz evde de dursa olur eşin alır zaten. benim eşim gözünün önünde olsa görmüyor öyle bir huyu var en yanlışını en olmayacak şeyi getirir tecrübeyle sabittirAynen canım ben de yıkıyorum hazır edicem sanırım 32ye ama arabaya koymam şimdi bizim arabada bebek arabası vs yer yok şimdilik H kasa astrayı dolduruyoruz hep nasıl beceriyoruz bilmiyorum ama
Ateş ölçer henüz bende almadım ama havlu aldığım mağazanın linkini atıyorum o kadar yumuşak geldi ki çok uygun fiyatlı olduğu için hiç böyle bir havlu beklemiyordum yorumlara güvenip almıştımMerhaba sevgili anneler. Ateş ölçer ve banyo havlusu önerisi olan var mı? İki türlü ateş ölçer almak istiyorum aslında biri kulaktan biri de normal koltukaltı. Ama hangisine öncelik vermeliyim bilemedim . Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Evet ya öyleymiş deneyimlemiş olduk ama ömrümüzden ömür gittiMakineden makineye çok fark ediyor bi de ultrason nokta atışı kilo soylemiyor yanılma payı baya var
Ben de dün bunlara bakmıştım emin olamamıştım fiyatı ucuz diye şimdi hemen alıyorum valla çok sağolunAteş ölçer henüz bende almadım ama havlu aldığım mağazanın linkini atıyorum o kadar yumuşak geldi ki çok uygun fiyatlı olduğu için hiç böyle bir havlu beklemiyordum yorumlara güvenip almıştım
https://app.hb.biz/5tKC5DKdU1qp
Ben pembe balıklı olan havludan aldım çok memnun kaldım
Ben çok beğendim yumuşacık geldi. İnşallah beğenirsin beğenmezsende iade edersinBen de dün bunlara bakmıştım emin olamamıştım fiyatı ucuz diye şimdi hemen alıyorum valla çok sağolun
Kendime pijama ,gögüs bakım ürünleri , bebişkoya kremler ve banyo için araçlar hariç sanırım acil almam gerekenleri bitirdik
Yarın kartım kesiliyor
Ben bakım çantasını aldım eşimin arkadaşına gönderdim eşim haftaya son kez iş seyahatine gidecek almanyaya doğum öncesi. skip hop aldım çünkü trde alıp beğenmediğim çantaların fiyatına geldi blackfriday'de inceleme fırsatım olmadı umarım güzel çıkarBen çok beğendim yumuşacık geldi. İnşallah beğenirsin beğenmezsende iade edersin
Bende şuan tam o aşamadayım kendi ihtiyaçlarım kaldı tek bide bebişin Eczaneden alınacakları ve küveti seti, bakım çantası ve beşiği var alınacak. Off baya da varmış sayınca çok geldi taşınma durumumuz var netleşince alırız dedik beşiğini falan
Valla ben de sizinle aynı kafaydım kasım başında annem geldi ve beni linklere boğdu yoksa valla ben de hala bir şey almazdım. Bence hiç geç kalmadınız kasım indirimleri bizi hızlandırdı sadece hazır alıcaz indirimli alalım diye yoksa daha koca bir 2 ay var en azından ki alışveriş nedir ki bir boş kredi kartına bakar ahahahahHerkese selamlar. Herkes neredeyse alis verisleri tamamlamış, dogum gunu belirleyen var aramizda ben de öyle bekliyorum sanki kendiliğinden alisveriş yapılıp eve ışınlanacak Tek yaptığım kıyafetlerini tamamlamak idi. Buradaki yorumları okuyunca ne kadar geç kalmışım paniği oluştu iyi mi Eşim de sıkıntı yok alırız kafasında ben de yurt disi ile uğraşıyorum ondan sebep erteledim de erteledim. Alayım artık bir şeyler kızıma 28+4 oldu yavrum.
Evet ıhlamur içebiliriz, ben 1 kupa içiyorum her akşam olmasa da. Benim ağrıdığında bal+karabiber+limon ya da pekmez+zencefil tüketmiştim. Bir de boğazımdaki gıcık için de gün içinde ılık ballı su içmiştim, yumuşatmıştı o da. Son olarak tuzlu suyla da gargara yapın mutlakaKızlar bademciklerim şişiyor gibi o kadar çok ilaç kullandım ki bağışıklık sistemimi baskıladı sanırım. En çabuk sekılde nasıl geçirebilirim bunu bir fikriniz var mı? İhlamur vs içebiliyor muyuz biz
Eşim de öyle söylüyor. Kart boş ne zaman alırsak alırız, ne kadar indirim olabilir ki diyor bir de çoğu firma bize aralıkta yine indirim yapılır stok yenilemek ve fiyat güncellemek için demişti onun rahatlığı da var sanırım Yarın alayım bir şeyler bari ama yine yatak, araba falan kalacak bu gidişle İlk olunca üstüne kiz olunca da insanın gözüne hep ışıltılı, şatafatlı seyler falan denk geliyorValla ben de sizinle aynı kafaydım kasım başında annem geldi ve beni linklere boğdu yoksa valla ben de hala bir şey almazdım. Bence hiç geç kalmadınız kasım indirimleri bizi hızlandırdı sadece hazır alıcaz indirimli alalım diye yoksa daha koca bir 2 ay var en azından ki alışveriş nedir ki bir boş kredi kartına bakar ahahahah
Çok teşekkür ederimEvet ıhlamur içebiliriz, ben 1 kupa içiyorum her akşam olmasa da. Benim ağrıdığında bal+karabiber+limon ya da pekmez+zencefil tüketmiştim. Bir de boğazımdaki gıcık için de gün içinde ılık ballı su içmiştim, yumuşatmıştı o da. Son olarak tuzlu suyla da gargara yapın mutlaka