Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay valla 38+1’de doğacak 27 Ocak benim normalde doktorda kayıtlı olan 40 haftaya tekamül eden tarih 9 Şubattı Önce gelen olur mu bilmem Tutun bebeleri erken gelmesinler
Ayy bugün tam da bunu düşündüm bende diğer üç doğum um sobbahar da doğdu havalar da gayet sıcaktı sindi ilk defa Şubat'ta kara kış ta doğum olacağı için eşime ya ben bu soğukta nasıl ameliyat haneye gidicem donarım bebeğe bakabilir miyim ilk zamanlar sağlık kontrolleri vs çok oluyo bebeklerin inşallah sağ selamet doğurur su kış i atlatırız sağlıkla bebeklerimizle yaza doğru gideriz.dusari çıkarken kat kat giyiyorum bide agirlastim zaten hepten yuruyemiyirum ,
Ay bende çok üşüyen birisiyim. Evin içinde bile sürekli hırkayla dururum. Bende ne yapicam nasıl olur hasta olursam çocuğa nasıl bakarım diye düşünüyorum. İlk çocuk birde zaten tecrubesizim. Esimde kızıyor neden hemen kötüyü çağırıyorsun diye ama her ihtimali düşünüyorum bende. Allah yardımcımız olsun. Ben hiç kışın olur diye düşünmemiştim
Nedense benimde içime Ocak son haftası gibi geliyor. Ama şubat ilk haftasıda olabilir. Tahmini doğum tarihi aslında 18 şubat ama hiç sanmıyorum o kadar kalacağını.
Merhaba sevgili anneler. Ateş ölçer ve banyo havlusu önerisi olan var mı? İki türlü ateş ölçer almak istiyorum aslında biri kulaktan biri de normal koltukaltı. Ama hangisine öncelik vermeliyim bilemedim . Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler