Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kiwi marka göğüs pompası kullanan var mı baya Uygun fiyatı almahu düşünüyorum mastit beni bitridi artık iki aylık annelik maceram da bu 3. Mastıt
Kızlar ben oğlumu emziriyorum doyuyor sonra bi bakıyorum aranıyor çocuk memeden süt de akıyor yani öyle yok da değil bende mecburen mama veriyorum niye böyle süt yetersiz desem var yani hatta iki memeyi de veriyorum
Bizde sabah önce kalça ultrasonu çekildik sıkıntı yok şükür. Toparlansın ben de kanguru deneyeceğim. Boyunlarını tam tutamayacakları için yüzü dışarı doğru bakar şekilde koyun diyorlar.
Kızlar ben oğlumu emziriyorum doyuyor sonra bi bakıyorum aranıyor çocuk memeden süt de akıyor yani öyle yok da değil bende mecburen mama veriyorum niye böyle süt yetersiz desem var yani hatta iki memeyi de veriyorum
Yaa sen diyince bir duygulandım. Gerçekten şuan çocuk gık dese şusu var diyebiliyorum az çok bugün annem altını değiştiriyordu anne bekle kaka yapacak şimdi dedim yok yok dedi 1 dk geçmedi çocuk kaka yaptı Anne olmak zor ama çok güzeeel