Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    16
Evet evet bende oğlumdan kalan şeyler var yenidoğan en büyük ihtiyacı bana göre zıbın bi kaç takım olsa yeterli geliyor çünkü çok hızlı büyüyor ve giyemiyor. Bi de mevsim olarak çok soğuk bi hava olmıcak muhtemelen mayıs ayı Bahar güzel olur bi kaç ay sonrası da yaz o yüzden uzun kollu da bişe almıcaö ben oğlumdan kalanlarla idare edicek bacısı biraz büyüyene kadar 😁😁😁
Bende ne alsam diye düşünüyorum o konuda
Mayısya 😄 soğuk mu olur sıcak mı olur 😄 kalın bakıyorum olmaz diyorum ,ince bakıyorum olmaz diyorum ,bilemedim nasıl bisey alsam 😄

Organik pamuk olanlardan çıtçıtlı badilerden başlayabilirsin canım müslin bez filan aldın mı?
Müslin hastane çıkışı için isimli olanlardan düşünüyorum ama tabii fikir değiştirmezsem
Sen neler aldın mesela , muslin bi takım beğendim ama ayı büyüktü
0-3 ay çok bulamadım

Müslin hastane çıkışı için isimli olanlardan düşünüyorum ama tabii fikir değiştirmezsem
Sen neler aldın mesela , muslin bi takım beğendim ama ayı büyüktü
0-3 ay çok bulamadım
Bir kaç markadan 0-3 ay kısa kol alttan çıtçıtlı badi aldım. Ayrıca 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane. Diğerleri ayrı ayrı aldım. Organicera diye bir marka var ondan bir kaç parça birşey aldım bak istersen canım. Müslin olarak battaniye ve anne yanı beşik nevresimi aldık yastık nevresim ince güzel bir yorgan örtüsü var. Hafif bişi.

Bir kaç markadan 0-3 ay kısa kol alttan çıtçıtlı badi aldım. Ayrıca 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane. Diğerleri ayrı ayrı aldım. Organicera diye bir marka var ondan bir kaç parça birşey aldım bak istersen canım. Müslin olarak battaniye ve anne yanı beşik nevresimi aldık yastık nevresim ince güzel bir yorgan örtüsü var. Hafif bişi.
Oo sen baya almışsın
Kıyafete yeni giriyorum ben
Küçük beden de çok bulamadım
Annem aldı bir iki zibin ve patikli alt
Bende 3 tane zibin var uzun kol yeni dogan,
baska yok simdilik kiyafet
Organicera bi bbakayım bakalım
Alt üst çok güzel takımlar buluyorum ama 3-6 ay diyor
3-6, aylık zamaninda kisakol şort giysirilir mi acaba
Eylül ekim ayları

Hoş geldin 18.hafta. Yolun yarısına kaldı iki🙈 Bana bazen hala inanılmaz geliyor kızlar sizce de öyle değil mi?🥲
Vakit geçiyor ama sanki geçmiyor gibi geliyor bana da 😄
4 haftası zaten adet olduğumuz ay
Öyle olunca daha cok az geçmiş gibi geliyor
Ama bi bakıyorum vay be 16 haftalik hamile miyim diyorum
Çok gel gitliyim😄zaman geçiyor da geçmiyor gibi de 😄
Her ne kadar hamile oldugumu bilsemde anne olacağımı ekstra idrak ettiğim zamanlarda ağlayasım geliyor kendimi değişik hissediyorum 😇

X