• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Evet evet bende oğlumdan kalan şeyler var yenidoğan en büyük ihtiyacı bana göre zıbın bi kaç takım olsa yeterli geliyor çünkü çok hızlı büyüyor ve giyemiyor. Bi de mevsim olarak çok soğuk bi hava olmıcak muhtemelen mayıs ayı Bahar güzel olur bi kaç ay sonrası da yaz o yüzden uzun kollu da bişe almıcaö ben oğlumdan kalanlarla idare edicek bacısı biraz büyüyene kadar 😁😁😁
Bende ne alsam diye düşünüyorum o konuda
Mayısya 😄 soğuk mu olur sıcak mı olur 😄 kalın bakıyorum olmaz diyorum ,ince bakıyorum olmaz diyorum ,bilemedim nasıl bisey alsam 😄

Organik pamuk olanlardan çıtçıtlı badilerden başlayabilirsin canım müslin bez filan aldın mı?
Müslin hastane çıkışı için isimli olanlardan düşünüyorum ama tabii fikir değiştirmezsem
Sen neler aldın mesela , muslin bi takım beğendim ama ayı büyüktü
0-3 ay çok bulamadım

Müslin hastane çıkışı için isimli olanlardan düşünüyorum ama tabii fikir değiştirmezsem
Sen neler aldın mesela , muslin bi takım beğendim ama ayı büyüktü
0-3 ay çok bulamadım
Bir kaç markadan 0-3 ay kısa kol alttan çıtçıtlı badi aldım. Ayrıca 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane. Diğerleri ayrı ayrı aldım. Organicera diye bir marka var ondan bir kaç parça birşey aldım bak istersen canım. Müslin olarak battaniye ve anne yanı beşik nevresimi aldık yastık nevresim ince güzel bir yorgan örtüsü var. Hafif bişi.

Bir kaç markadan 0-3 ay kısa kol alttan çıtçıtlı badi aldım. Ayrıca 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane. Diğerleri ayrı ayrı aldım. Organicera diye bir marka var ondan bir kaç parça birşey aldım bak istersen canım. Müslin olarak battaniye ve anne yanı beşik nevresimi aldık yastık nevresim ince güzel bir yorgan örtüsü var. Hafif bişi.
Oo sen baya almışsın
Kıyafete yeni giriyorum ben
Küçük beden de çok bulamadım
Annem aldı bir iki zibin ve patikli alt
Bende 3 tane zibin var uzun kol yeni dogan,
baska yok simdilik kiyafet
Organicera bi bbakayım bakalım
Alt üst çok güzel takımlar buluyorum ama 3-6 ay diyor
3-6, aylık zamaninda kisakol şort giysirilir mi acaba
Eylül ekim ayları

Hoş geldin 18.hafta. Yolun yarısına kaldı iki🙈 Bana bazen hala inanılmaz geliyor kızlar sizce de öyle değil mi?🥲
Vakit geçiyor ama sanki geçmiyor gibi geliyor bana da 😄
4 haftası zaten adet olduğumuz ay
Öyle olunca daha cok az geçmiş gibi geliyor
Ama bi bakıyorum vay be 16 haftalik hamile miyim diyorum
Çok gel gitliyim😄zaman geçiyor da geçmiyor gibi de 😄
Her ne kadar hamile oldugumu bilsemde anne olacağımı ekstra idrak ettiğim zamanlarda ağlayasım geliyor kendimi değişik hissediyorum 😇

Kızlar Ankara’da şehir ya da üniversite hastanelerinden birinde detaylı ultrason yaptıracak olan var mı? Doktor öneriniz varsa paylaşır mısınız?

Kızlar 16. Haftalarda olanlarınız var ise bebekleriniz kaç cm çıktı acaba? Gelecekteki boyu nasıl olur diye ayrıntılı ultrosandan sonra mı yorum yapılıyor
Canım ben 14+6 da gittim, Femur boyu: 2,26 , karın çevresi: 10,86 , kafa çevresi: 10,63 , kilosu: 153 gram çıktı. Artık büyüdüğü için kafadan popoya bakılmayacak ölçümler böyle olacakmış, sonradan baktığımda Femur Boyu x 7 = bebeğin boyu diye okudum. Benim kız oldukça önde gidiyor en başından beri 8 ila 10 gün kadar, uzun bir bebek olacak dedi doktor

Canım ben 14+6 da gittim, Femur boyu: 2,26 , karın çevresi: 10,86 , kafa çevresi: 10,63 , kilosu: 153 gram çıktı. Artık büyüdüğü için kafadan popoya bakılmayacak ölçümler böyle olacakmış, sonradan baktığımda Femur Boyu x 7 = bebeğin boyu diye okudum. Benim kız oldukça önde gidiyor en başından beri 8 ila 10 gün kadar, uzun bir bebek olacak dedi doktor
Maşallah 🥰💖

Kızlar kilo almam durmuştu bir aydan fazladır hep aynıydım, bu hafta başından beri 2 kilo birden almışım 🥲 ben daha şimdiden 4 5 kg almışım. Kilom zaten fazlaydı. Nasıl dur diyeceğim bilmiyorum 🥹🥹🥹

Kızlar kilo almam durmuştu bir aydan fazladır hep aynıydım, bu hafta başından beri 2 kilo birden almışım 🥲 ben daha şimdiden 4 5 kg almışım. Kilom zaten fazlaydı. Nasıl dur diyeceğim bilmiyorum 🥹🥹🥹
Ben ilk 3 ayd 3,5 kilo aldım canım, akşamları çok yiyordum gece özellikle kalkıp atıştırıp yatıyordum. Şimdi akşam yemelerini nispeten azalttım kilom sabit gidiyor.

Ödemdir o canım, üç dört günde 2kilo almak mümkün değil bazen bağırsaklar dolu oluyor veya vücudun ödem tutuyor o yüzden birden kilon artı gösteriyor. Akşamları yeşillik arttır ve bikaç gün tuz ve baharatı azalt fark göreceksin

Ben ilk 3 ayd 3,5 kilo aldım canım, akşamları çok yiyordum gece özellikle kalkıp atıştırıp yatıyordum. Şimdi akşam yemelerini nispeten azalttım kilom sabit gidiyor.
Ben atıştırma yapıyorum diyemem, meyve çok sevmiyorum mecburen yemeye çalışıyorum, aburcubur yemiyorum, kuruyemiş aklıma gelirse yiyorum faydalı olsun diye. Karbonhidratı çok kaçırıyorum galiba ben ya 🥺 çünkü bir tiksinme var ki üzerimde atamıyorum sadece peynir ekmek, tost yerken rahatım.

Ödemdir o canım, üç dört günde 2kilo almak mümkün değil bazen bağırsaklar dolu oluyor veya vücudun ödem tutuyor o yüzden birden kilon artı gösteriyor. Akşamları yeşillik arttır ve bikaç gün tuz ve baharatı azalt fark göreceksin
İnşallah ya, kilolu olunca bir de daha çok insanların kilo alma söylemine maruz kalıyorum daha çok stres oluyorum. 😔

İnşallah ya, kilolu olunca bir de daha çok insanların kilo alma söylemine maruz kalıyorum daha çok stres oluyorum. 😔
İnsanların hiç bir söylediğine sakın kulak asma, hayatının en önemli dönemindesin ve bebeğinle sen sağlıklı olduğun sürece aldığın kilo kimseyi ilgilendirmez. Bak ben 25 kilo verdim yaklaşık 8 ayda bundan 2 sene önce, hashimoto sebebiyle kilo almaya başlamıştım pandemi de tuzu biberi oldu. Resmen zorbalandım insanlar tarafından yaşın çok genç falan :) sonra tamamen araştırarak, kitaplar okuyarak aralıklı oruç ve düşük karbonhidratlı beslenerek 25 kilo verdim diyetisten desteği olmadan ve neden birden zayıfladın hastamısın demeye başladılar :KK70: Sadece istemek yeterli ve kendinde o gücü bulmak. Hepimizin bedeni başka ve kimseyle kıyaslamamak lazım, ben 4 kilo aldım ve doktorum harika gittiğimi söylüyor kendi bedenime göre, hamile olduğumu kimse anlamıyor bile. Sıfır bedenlerin güzel olduğu algısından nefret ediyorum, sakın üzme tatlı canını insanlarımız çok acımasız iki gün sonra bebeğin zayıf sütün yetmiyor muhabbeti başlatacaklar :)

her gün iş yerinde duyduğum laf kilo aldın :D az evvel bile dedin ofiste masabaşı çalışıyorum. kadın bana diyor ki koltuğunu dolduruyorsun artık bende makaraya vuruyorum daha bu bir şey değil ilerde gör sen doldurmayı diye sdfgas hamileyiz yani bebiş sağlıklı olsun da kilo alınır verileri kimseyi takmıyorum artık. ayrıcaa 14. haftamdayım ve 3,5 kilo aldım gayet iyi bence😁😁

Back