• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Malum kış ayı içi şardonludan alacaktım iyi ki sormuşum 🙂
Artış olandan bende extra kalın aldım çelik yelek gibi resmen içi peluslu eğer soğuk bı şehirde yasiyosaniz tavsiye ederim zırh gibi😅 sardonludan da alicam bir dahakine ama extra kalın olan esniyor baya bilginiz olsun

Kızlar ben detaylı ultrasona dün girdim. Size tavsiye yazayım mutlaka çikolata vs yiyin (bende işe yaramadı) bebek hareket etsin diye. Eğer hareket etmezse ya da doğru pozisyonda değilseniz doktor bakabildiğine bakıp 5-10 dakika yürümenizi istiyor ben 3 kez çıkıp yürüdüm. Resmen inat etti bir o tarafa bir diğer tarafa yattı en son hareket etmeye başladı. Bana video kaydı vermediler 2 tane çıktı olarak 3 boyutlu fotoğraf 95 tane de ultrason görüntüsünü verdiler ama bu 95 tane ultrason görüntüsü diğer görüntüler gibi değil hepsi organların doktorun baktığı şeylerin görüntüleri bakınca aaa bebek bu denilmiyor. En son çıkarken bir dosya şeklinde baktığı her şeyi teslim etti. Bir sorun çıkmadı merak edenler vardır diye yazmak istedim

En erken 1 ayda geliyor isimli takımlar ben biraz araştırdım isim konusunda acele etmemiz lazım yani malum yarısı bitti sayılır hamileliğin
Etrafımdakilere de söylemiyorum aklımdaki isinleri hani soguturlar falan iyice kafam karışır diye . Dün lina ya karar vermiştim ama bugun arastirinca ondan da vazgectim gibi oldu 😅

Kızlar ben detaylı ultrasona dün girdim. Size tavsiye yazayım mutlaka çikolata vs yiyin (bende işe yaramadı) bebek hareket etsin diye. Eğer hareket etmezse ya da doğru pozisyonda değilseniz doktor bakabildiğine bakıp 5-10 dakika yürümenizi istiyor ben 3 kez çıkıp yürüdüm. Resmen inat etti bir o tarafa bir diğer tarafa yattı en son hareket etmeye başladı. Bana video kaydı vermediler 2 tane çıktı olarak 3 boyutlu fotoğraf 95 tane de ultrason görüntüsünü verdiler ama bu 95 tane ultrason görüntüsü diğer görüntüler gibi değil hepsi organların doktorun baktığı şeylerin görüntüleri bakınca aaa bebek bu denilmiyor. En son çıkarken bir dosya şeklinde baktığı her şeyi teslim etti. Bir sorun çıkmadı merak edenler vardır diye yazmak istedim
Teşekkür ederiz 🙏🏼 kaçıncı haftadasınız acaba?

Kızlar ben 18+3 teyim şuan M beden yada 40 giyiyorum normal pantolonda düğme kısmı rahatsız ettiği için hamile pantolonu almak istiyorum Artış markasından hangi bedeni almam gerekir emin olamadım M mi L mi almalıyım?
Ben kot hamile pantolonlarını 40 beden aldım hamilelik öncesi pantolonlarım w30/l40 evde 38 beden hamile pantolonlarım vardı basenlerimden olmadı ilk hamileliğimden sonra eski kiloma dönsem de basenlerim kaldı
merhabalar kızlar 17+2 deyim bebeğim haftasından ilerdeymiş ,allah herkese sağlıklı dogum nasip etsin.. bebişim kızmış. güzel çok kullanılmayan kız ismi arıyorum destek olur musunuz
Benim 8 yaşındaki kızımın adı Aden bizim koyduğumuz zamanda o nadir bir isimdi ama bu ara çok karşılaşıyorum Atiye dizisinde vardı instagramda da Aden ismine çok denk geliyorum

Merhabalar ben önce tıpla görüştüm ayrıntılı için 1400 TL dediler. doktorum İlknur hanımı önermişti iki hafta önce aradım randevu aldım çabuk dolduğunu yoğun olduğunu söylemişlerdi. 20-23 haftaları arasında gitmemi söyledi doktorum doğru sonuç almak için.
Merhaba İlknur hanıma ayrıntılı ultrason için gittiniz mi benim randevum haftaya merak ediyorum video veya resim veriyor mu buradaki annelerden duyunca merak ettim

Etrafımdakilere de söylemiyorum aklımdaki isinleri hani soguturlar falan iyice kafam karışır diye . Dün lina ya karar vermiştim ama bugun arastirinca ondan da vazgectim gibi oldu 😅
Biz karar verdik eşime dedim ben vazgeçersem sen sakın vazgeçme biz Nil koyacağız 😂

Günaydın nisan hamişleri💖
Dün kızımı gördüm uzun uzun, hala doyamadım🫠
Çok şükür her şey yolunda, bi karış boyu var artık.
Hamileliğin yarısı bitti; ben baya sevdim galiba bu süreci.
Umarım sıkıntı yaşayan annelerimizin de bir an önce bulantı kusması biter🙏🏻🙏🏻

Kendimi sorunlarla (ör. işemek💦 ) baş eden yalnız biri gibi hissetmiyorum, sizler ve gebe okulu sayesinde.
İyi ki varsınız💞🌸💝

gebe kalma öncesi sürecimiz, gebelik başındaki kanama sürecim olsun kaygılarım çoktu; hala da var doğumla ilgili.
Ama 19. Haftayı da sağlıkla, kolaylıkla gördüğüm için de minnettarım🙏🏻🧿

Annelerin ne kadar dirayetli ve güçlü olduğunu anlayabiliyorum.
Sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum:
🎶 analar çeker yükü kimsenin bilesi yok 🎵

Kızlar ben 18+3 teyim şuan M beden yada 40 giyiyorum normal pantolonda düğme kısmı rahatsız ettiği için hamile pantolonu almak istiyorum Artış markasından hangi bedeni almam gerekir emin olamadım M mi L mi almalıyım?
Valla ben 167 boyunda 59 kiloyum ona rağmen L beni sıktı artış markasında. XL aldım onla rahat ettim.

Merhaba hanımlar🌸
16 haftalık gebeyim. Alışverişe ufaktan başlamak istiyorum hem yılbaşından sonra ki zamlar gelmeden 🫠
Ama bebeğime ne almalıyım kaçar tane almalıyım bilmiyorum. Nisan sonu Mayıs başı gibi doğum bekleniyor.
Kışlık şeyler mi alayım yazlık şeyler mi , Zıbın kaçar tane , atlet tulum kaçar tane , pijama tayt falan kaçar tane kaç aylıktan almalıyım , battaniye , çorap cart curt ne almalıyım bilmiyorum :(
heer şeyi almak istiyorum her şey çok tatlı çok güzel ama bebek çabuk büyüyor fazla fazla alma dediler 🥲
tecrübeliler veya bilgisi olanlar alanlar varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim 🌸💝
şimdiden çoook teşekkür ederim gebişlerim 💕

Merhaba hanımlar🌸
16 haftalık gebeyim. Alışverişe ufaktan başlamak istiyorum hem yılbaşından sonra ki zamlar gelmeden 🫠
Ama bebeğime ne almalıyım kaçar tane almalıyım bilmiyorum. Nisan sonu Mayıs başı gibi doğum bekleniyor.
Kışlık şeyler mi alayım yazlık şeyler mi , Zıbın kaçar tane , atlet tulum kaçar tane , pijama tayt falan kaçar tane kaç aylıktan almalıyım , battaniye , çorap cart curt ne almalıyım bilmiyorum :KK43:
heer şeyi almak istiyorum her şey çok tatlı çok güzel ama bebek çabuk büyüyor fazla fazla alma dediler 🥲
tecrübeliler veya bilgisi olanlar alanlar varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim 🌸💝
şimdiden çoook teşekkür ederim gebişlerim 💕
Ben büyük alışverişlerden başladım, bebek arabası oto koltuğu puseti gibi.
dediğin gibi her şey çok cici
hele de kızlar için :)
gördüğüm her şeyi almak istiyorum ama bebeğimin sadece ihtiyacı kadarını almak istiyorum.
bu sebeple alışveriş listesi yaptım
0-3 ve 3-6 aylık kıyafet alıyorum sadece ve yazlık baharlık olacak şekilde
sonuçta yaz bebesi
e biz de yaz anası olacağız
doğun izninde bebeği arabaya atıp gezesim var şimdiden
o sebeple gördüğüm şeylere de heves eder alırım diye düşünüp asla aşırıya kaçmıyorum
bir de artık erişim çok kolay, gidemiyorsan bile al onlinedan 2 günde kapında
o sebeple dengeli alışveriş benim önceliğim ve listem :)

Merhaba İlknur hanıma ayrıntılı ultrason için gittiniz mi benim randevum haftaya merak ediyorum video veya resim veriyor mu buradaki annelerden duyunca merak ettim
Evet gittim 2 saate yakın sürdü bebeğin pozisyonu sebebiyle kalbini inceleyemedi 3 kere ara verip yeniden baktı çok detaylı inceledi siz sormadan anlatıyor zaten çıkışta mail adresime fotoğrafları attılar ayrıca dosya şeklinde çıktılarını verdiler video yoktu ama eşim telefonla kaydetti birkaç anını yakaladı 😊

Ben büyük alışverişlerden başladım, bebek arabası oto koltuğu puseti gibi.
dediğin gibi her şey çok cici
hele de kızlar için :)
gördüğüm her şeyi almak istiyorum ama bebeğimin sadece ihtiyacı kadarını almak istiyorum.
bu sebeple alışveriş listesi yaptım
0-3 ve 3-6 aylık kıyafet alıyorum sadece ve yazlık baharlık olacak şekilde
sonuçta yaz bebesi
e biz de yaz anası olacağız
doğun izninde bebeği arabaya atıp gezesim var şimdiden
o sebeple gördüğüm şeylere de heves eder alırım diye düşünüp asla aşırıya kaçmıyorum
bir de artık erişim çok kolay, gidemiyorsan bile al onlinedan 2 günde kapında
o sebeple dengeli alışveriş benim önceliğim ve listem :)
Evim küçük ve yerimde yok ,henüz odasını da hazırlamadığım için büyük eşyalarını alamıyorum o yüzden :-(
Bende çoğu mevsimlik 0-3 ay ve 3-6 aylık 10 tane falan zıbın tulum falan aldım ama kaçar tane daha alayım yeter mi fazla mı gelir onu bilemiyorum 🥲 En azından ilk 3-4 ayını tamamlayacak kıyafetler alayım diyorum ama sayı olarak kaçar tane ne gerekli onda emin olamadığım için araştırayım dedim 🥲
Umarım bende dengeli bir alışveriş listesi yapıp tamamlarım hayırlısyla 😊

Evet gittim 2 saate yakın sürdü bebeğin pozisyonu sebebiyle kalbini inceleyemedi 3 kere ara verip yeniden baktı çok detaylı inceledi siz sormadan anlatıyor zaten çıkışta mail adresime fotoğrafları attılar ayrıca dosya şeklinde çıktılarını verdiler video yoktu ama eşim telefonla kaydetti birkaç anını yakaladı 😊
hayırlı olsun tebrik ederim.
peki, her şeyi o esnada mı öğreniyoruz sonrası için bekleyeceğimiz bir sonuç da oluyor mu?

Back