2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bebisleriniz emekliyor mu? Bizimkinde tik yok yoruluyor hemen
Denemiyor bile
Ayaklarinin ustune bastirinca cok mutlu ama
Direkt yuruyecek mi acaba

kızlar bu ne sakinlik hadi toplanın benim kız durmuyor emekliyor gidiyor durduramıyorum sizlerde ne var ne yok benimki erken yürüyecek gibi

Kaç damla seklinde kullandığınız damlayı. Doktor mu önerdi acaba

Bu biberondan bende aldım üzerinde 2 damlacıklı gösteren emzik vardı ben syrıca tek damlalı olanıda aldım ancak iki başlıkla denedim lakin 60 cc mana yine 60 kalıyor dakikAlarca emsede sanki hiç mama vermiyor siz nasıl kullandınız kaç damlacıklı ile veriyodynuz yenidoğan döneminde şuan 27 günlük bebeğim anne aütüde içiyor beni bırakmasın diye almıştım bunu bi dünya da para

kızlar bu ne sakinlik hadi toplanın benim kız durmuyor emekliyor gidiyor durduramıyorum sizlerde ne var ne yok benimki erken yürüyecek gibi
Ben de uzun zamandır girmiyordum kimse kalmamış. Bizimki komando gibi sürünerek ilerliyor. Tutunarak kalkmaya çalışıyor.Henuz yürüme çalışması yok.

Şubat anneleri grubundayım ocakta doğum yaptım bebişlerin durumu nasıl ayına göre diye grubu zor buldum buralarda kimseler kalmamış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…