Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İyi bi doktor denk gelirse çok korkulacak bir şey yokmuş aslında. Bana 4 farklı doktor baktı da 24 saat içinde, biraz deneyimlendim 🙄 doktorun yaklaşımı çok önemliymiş.
Burada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorum 😞
Şimdi eve geldim yattım uzandım inşallah geçer de gerek kalmaz

Burada iki hastane var ilk bebeğimi 12. Haftada kaybettiğimde insaflı bir doktora bile denk gelmedim . Ne zorluklar çektim . Mecburiyetten sesimi de çıkaramadım. O yüzden alttan muayeneden çok korkuyorum 😞
İnşallah geçer. Cidden kendimizi yormamamız gereken dönemlerdeyiz artık

Nasıl geçti mi biraz ağrıların eve gelince ?

Canım nasıl oldun inşallah geçmiştir geçmediyse daha bekleme uzun sürüyorsa gözükmen en iyisi olur

Günaydın ☀️ aynı durum bende de vardı. Kaloriferleri yakmaya başlayınca oldu. Hava kuruduğu için. Ben bebişe aldığım buhar makinesini kullanıyorum odada bi kaç gündür düzeldi. Buhar makinesi almadıysanız kaloriferin üzerine ıslak havlu veya bi kase su koyun. Hava nemlenince geçiyor. Umarım size de iyi gelir 🙏
Teşekkür ederim canım bu ihtimali düşünmemiştim hiç yüksek olasılıkla bu yüzden oluyor bencede. Bu akşam önlemimi alıp yatayım 🥰
Bende bu sorunlar 2 haftadan beri var cnm artı birde vajina kemikleri öyle böyle bir ağrı değil
Sanki doğum olacakmış gibime geliyor çünkü oturuduksan sonra kalkarken yataktan dönerken dolmuşta inerken adım atarken çok çok zorluyor beni Dr normal olduğunu söyledi ama sanki diğer hamilelik böyle zor geçmemişti bence ya çok farklı geçiyor artık şey düşünüyorum sanki zamanindan önce doguracagim, erken doğum olacakmış gibi hissediyorum çünkü ağrılar bana onu hissettiriyor
Bende aynı şeyi düşünüp duruyorum ilk gebeliğimde böyle vajina kemiklerim ağrımamıştı hiç acaba 2. Gebelik olmasıyla mı alakalı bu durum 🙄 bazen oturduğum yada yattığım yerden kalkmak zulüm oluyor sırf o vajina kemikleri ağrısından vallahi

X