Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar🌸
16 haftalık gebeyim. Alışverişe ufaktan başlamak istiyorum hem yılbaşından sonra ki zamlar gelmeden 🫠
Ama bebeğime ne almalıyım kaçar tane almalıyım bilmiyorum. Nisan sonu Mayıs başı gibi doğum bekleniyor.
Kışlık şeyler mi alayım yazlık şeyler mi , Zıbın kaçar tane , atlet tulum kaçar tane , pijama tayt falan kaçar tane kaç aylıktan almalıyım , battaniye , çorap cart curt ne almalıyım bilmiyorum :KK43:
heer şeyi almak istiyorum her şey çok tatlı çok güzel ama bebek çabuk büyüyor fazla fazla alma dediler 🥲
tecrübeliler veya bilgisi olanlar alanlar varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim 🌸💝
şimdiden çoook teşekkür ederim gebişlerim 💕
Vallahi çok kalın şeyler alma yeni doğanda 2-3 uzun kollu parça işini görür tabi ben İstanbul gibi yerden bahsediyorum soğuk illerde değişir ama mutlaka hırka yelek falan geliyor onlar da olur. Ben yenşdoğan çok aldım çünkü genelde sırtlarına kadar sıcıyorlar hepsi değişiyor. Uzun kollu tulum alırsan alttan cıtcıtlı ya da tam boy fermuarlı al altını rahat değiştir. Agız mendili kusma ağzındaki fazlalığı çıkarma sebebi ile lazım ve gaz çıkarırken omuza da konuyor. Ama 0-3 ayları çok minnoş değilse az giyiyor. Sonra 3-6 aya geçer hemen 1,5 ayda falan onları yazlık al ama ben kayınvalideye yaylaya falan da gideceğimiz için uzun kollu da aldım mecburen köy yayla soğuk oluyor 5-6 ay sonrası zaten o arada gelişimine göre bakarsın. Zıbın falan hastane çıkışlarında oluyor battaniye de oluyor onlarda 3 takım hastane çıkışı aldım ben ekstra zıbın ya da eldiven almadım ama çıt body al bol bol ayaklı tuljmlar çabuk küçülüyor tulumları ayaksız al. Çıtçıtlılarda kendinden eldivenliler var en kullanışlı onlar. Ben de beşik ve ufak bir oturma odası için beşik aldım şu an elektrikli anakucapını hallediyorum. Reflü yatağı ve yatak içi uyku setini aldım. Puset aldım bebek arabasına yazın başında bakıcam. Süt sağma makinesi bir anda lazım olabiliyor gelmiyorsa getiriyor hazır olmasında fayda var ne olur ne olmaz emzik biberon da hazır olması lazım. Emmezse lazım olacak. Göğüs ucu kremi, pedleri lazım. Aklıma başka acil bişi gelmiyor

hayırlı olsun tebrik ederim.
peki, her şeyi o esnada mı öğreniyoruz sonrası için bekleyeceğimiz bir sonuç da oluyor mu?
Teşekkür ederim sağ olun. Her şeyi o an söylüyor sonrasında verdiği raporu kendi doktorunuza götürüyorsunuz o da zaten doktor sorun görmemiş diyor. Umarım siz de güzel haberler alırsınız 😊

Vallahi çok kalın şeyler alma yeni doğanda 2-3 uzun kollu parça işini görür tabi ben İstanbul gibi yerden bahsediyorum soğuk illerde değişir ama mutlaka hırka yelek falan geliyor onlar da olur. Ben yenşdoğan çok aldım çünkü genelde sırtlarına kadar sıcıyorlar hepsi değişiyor. Uzun kollu tulum alırsan alttan cıtcıtlı ya da tam boy fermuarlı al altını rahat değiştir. Agız mendili kusma ağzındaki fazlalığı çıkarma sebebi ile lazım ve gaz çıkarırken omuza da konuyor. Ama 0-3 ayları çok minnoş değilse az giyiyor. Sonra 3-6 aya geçer hemen 1,5 ayda falan onları yazlık al ama ben kayınvalideye yaylaya falan da gideceğimiz için uzun kollu da aldım mecburen köy yayla soğuk oluyor 5-6 ay sonrası zaten o arada gelişimine göre bakarsın. Zıbın falan hastane çıkışlarında oluyor battaniye de oluyor onlarda 3 takım hastane çıkışı aldım ben ekstra zıbın ya da eldiven almadım ama çıt body al bol bol ayaklı tuljmlar çabuk küçülüyor tulumları ayaksız al. Çıtçıtlılarda kendinden eldivenliler var en kullanışlı onlar. Ben de beşik ve ufak bir oturma odası için beşik aldım şu an elektrikli anakucapını hallediyorum. Reflü yatağı ve yatak içi uyku setini aldım. Puset aldım bebek arabasına yazın başında bakıcam. Süt sağma makinesi bir anda lazım olabiliyor gelmiyorsa getiriyor hazır olmasında fayda var ne olur ne olmaz emzik biberon da hazır olması lazım. Emmezse lazım olacak. Göğüs ucu kremi, pedleri lazım. Aklıma başka acil bişi gelmiyor
Ayyyy süpersn yaa Allah razı olsun :dua: bende istanbuldayım ve istanbulda olacağım . yenidoğan 2-3 takım almıştım o zaman onu arttırayım sıçma konusu aklıma gelmemişti ben tertemiz bebek olarak düşünüyorum hep :KK70:
o zaman aldığım 0-3 aylıklar yeter dediğin gibi 3-6 aylıklara yükleneyim yazlık şeyler bakayım.
Anne yanı beşiğini bende aldım, ana kucağını alacağım bu ay inşallah. Süt sağma makinesi philips'in aldım inşallah işe yarar, biberonlar da biri 0-3 aylk biri 6ay+ olandan 1er tane aldım iş görür umarım.
Aaaayy eksik çok yaaa 5 ay kaldı nasıl yetişecek panik oluyorum 🥲

X