Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana dün detaylı ultrasondan görüntü vermediler. Sorduğumda WhatsApptan göndericez dedi. Bugün yazdım tekrar sadece raporu attılar görüntü dün hoca verecekti dedi. WhatsApptan göndereceğini söyledi dedim. Geldiğinizde verelim dedi ama çok merak ediyorum 😌
cd olarak veriyolar sanırım

Kızlar bana dün detaylı ultrasondan görüntü vermediler. Sorduğumda WhatsApptan göndericez dedi. Bugün yazdım tekrar sadece raporu attılar görüntü dün hoca verecekti dedi. WhatsApptan göndereceğini söyledi dedim. Geldiğinizde verelim dedi ama çok merak ediyorum 😌
Canım bana bitane renkli vermişlerdi geri kalanı mail atmışlardı hareketli resimlerde vardı

Ben ilk zamanların hevesiyle 5 tane aldım hangisini giydireceğim bilmiyorum dkfkkfkrkr beyaz giydirrim diyordum ama pespembe bi set var sanırım onu giydireceğim
Ya nasıl nir şey canım foto atar mısın 😃 Gülerek sağlıkla giysin kızçen 🌸 Burada benim de sat 12 Haziran ☺️

Görümcem almış 3 tane 5 li takım hediye. 1 tane arkadaşım göndermiş hediye benim almama gerek kalmadı🤣
Ay maşallah bu gidişle benim bebe çıplak kalacak 😂

Ya benim artik kaburgalarimin oraya geliyor nefesim daraliyor
Ah bu bebeler neyse artık yolun yarısını geçtik çok şükür sağlıcakla gelsinler de 🙏🏻☺️

Millet konusmak ıcın konusuyo işte ya saçma sapan,ee ne demısler erkekleeın askerlık hıkayesı kadınların dogum hıkayesı bıtmez,oysakı ne sacma bızler yapmayalım hıcbızamannkımseye soylemeyelım ılerde oyle,benım en fazla söyleyebileceğim hamilelik süreç olarak zor ama bebıtonun bi tekmesı herseyı unutturuyor olurdu herhalde🫠😀yok uyuyamıcan yok lohusalık depresyonu yok cok bunalımlı zamanlar dıyorlar valla ben bazen lohusalıktan hamılelıkten daha cok korkuyorum o ınsanlae yuzunden,ama hep pozıtıf dusunelım kı hersey cok guzel olsun🥰 maya91 maya91
Gerçekten konuşmuş olmak için konuşuyor insanlar. Hevesi kursakta bırakmayı o kadar seviyorlar ki. Benim ilk hamileliğimde en yakın arkadaşım hamile olduğuma ikna olmamış gibi davranıyordu. Kendi kötü deneyimlerinden dolayı sanki bebeğimi kaybedeceğim hissi varmış hanımefendi de. Benim ilk hamileliğim, niye bana bunu yansıtıyorsun değil mi? Senin korkularını ben yaşamak zorunda mıyım?

Diğer yandan yenidoğan döneminde bir bebeğe bakmak tabi ki zor. Annenin hormonları da zorlaştırıyor süreci. Ama kucağımızda evladımız var, daha büyük mutluluk var mı... Hamileliğin son aylarında gece uykumuz çok bölünecek, çünkü tuvalete kalkacağız, susayacağız vs. Bu durum bile doğum sonrasında bizi gece çocuğumuzu beslemek için uyanmamıza alıştıran bir süreç. Her zorluğun yanında gerçekten bir kolaylık var.
Bide dur daha sen asıl 7.aydan sonra kılo alcaksın şişiceksın sen son aylarda gör lafı var nefret ettıgım.arkadas belkı almıcam,hep korkutuyorlar,hıcte oyle olmayacak dostlarım merak etmeyın gayet guzellıkler ıcınde tamamlayacagız hamıslıgı,sonrada mınnoslarımızla sarılcaz,sonra 2 yasına gelcekler anneeem dıye sarılcaklar hep bıze hep boyle seyler hayal edıyorum ben🥰
Ben kilo da aldım, şiştim de. Kime ne? Boyuma göre biraz + kilo ile hamile kaldım. Şu an 6 ay bitti, 8 kilo aldım. Kime ne? Doğumdan sonra veririm ya da veremem. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Benim karnım biraz büyük. 6 aylık gibi durmuyor. Birkaç dengesiz de ona takıyor. Size ne kardeşim. O da benim elimde olan bir şey değil ya. Anlamıyorlar, anlatmaya da çalışmıyorum. Tadını çıkarıyorum içimdeki kıpırtıların, hamileliğimin.

Hayalin çok güzel 🥰 Şu hayatta en çok sevdiğim insan evladım. Onun bir bakışı, bir öpüşü, anne deyişi ömrüme ömür katıyor sanki. Şimdi ikinci mutluluğumu bekliyorum. Hayata güzel bakmak o kadar önemli ki 💕

Kız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmet 🌸 Ay ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam 🤣
Ben de daha almadım. İki takım hediye geldi. Bendeki de ikinci çocuk rahatlığı sanırım. Ablasının 0-3 ay kıyafetleri olacak ama hastane için 2-3 orta kalınlıkta alt üst takım alacağım.

Detaylı ultrasona giden arkadaşlar bebişlerinizin kime benzediği belli mi acaba çok net görülüyor deniliyor ben de haftaya gidicem çok meraklıyım 🥰🫢

ben devlette yaptırdım yani hiç bişi 🤣🤣🤣
Ben özelde yaptırdım bana da sadece kağıt verdiler. öyle cd, görüntü vs yok yani. 2bine yaptırdım bir de :KK70:

Ben özelde yaptırdım bana da sadece kağıt verdiler. öyle cd, görüntü vs yok yani. 2bine yaptırdım bir de :KK70:
kendi özel hastanedeki doktorumuz acaba renkli görüntü verir mi çok hevesim var saçma sapan görüntüler veriyor kadın ödfklsf

X