Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Genel olarak bu haftalarda herkeste oluyorsa normal olarak kabul ediyorum ben doktora sormadan önce size danışıyorum 🤭
Bende de bu sıralar çok oluyor hemen yatıp battaniye çekip dinleniyorum evde olmanın ve çalışmanın avantajı mi desem bilemedim ama insanın sınırı bozukuyor bazen regl zamani çektiğim sancılar aklıma geliyor ben 🙁ben üşütme ye bağlıyorum kendimi çünkü çorap hiç giyemiyorum ayaklarım sürekli çıplak terlikte nadir 🙁

Kızlar karnınız günde kaç kere sertleşiyor? Mesela böyle sadece sağ tarafı bir avuç kadar yer duvar gibi semsert oluyor. Yada başka bi bölgesi. Ama semsert. Bazen acı hissi veriyor bazen hissiz sadece kasılıyor sertleşiyor. Bir günde çok fazla oluyor acaba normal mi herkeste varmı bu durum?
Günde 10 15 olur diyolar genelde. Önemli olan sıklığı işte. Benim perşembe günü sık olmaya başladı, o gün dinleneyim dedim cumayı bekledim hala 10 dk arayla olmaya devam ediyordu. Öyle gittim hastaneye 5gün sonunda taburcu oldum anca :KK43: nstde sancı olarak çıkıyor onlar düzenli olunca

Hamile fotoğraf çekimi için kendime elbise aldım 46 beden olmuşum. Ben de kendimi 42 44 falan sanıyordum 😀 İnşallah dogurana kadar 48 olmam.

Eklentiler

• 1000185628.jpg
    1000185628.jpg
    173,3 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar sancı bende de olmaya başladı ama sizinki kadar değil. Ama siz her gün çalışıyorsunuz bence o nedenle oluyor. Ben çok yorulursam falan oluyor. Çok sık olmuyorsa bu dönemlerde normalmiş. Mesajları şimdi okudum. Hepinize geçmiş olsun.

Biz şahsen öyle yapçaz koyun sürüsünden neyimiz eksik bizim 😂 kızım dedi ne güzel anne 4ümüz beraber yatçaz dedi tabi kızım ama geceleri kardeşin çok ağlıcak uyandırcak bizi dedim. Aaaa ozaman ben babamıda alır odama giderim dedi 😂
Ahahahhahaha cimcime ya 🤣🤣 valla bende saliyorum artik yeto🤣
Kızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
Normal canim bende de oluyor ki ben kan sulandirici kullaniyorum evi kalerufer kurutuyor ya ondan nazalnem diye bir fisfis verdi dr ama kullanmiyorum 🤣
İdare ediyoruz. Çok teşekkürler. Kızım hala çok küçük. Zor toparlıyor. Ama iyi olacak. Oğlum fena değil. Hala solunum desteği alıyorlar. Bir gün iyi bir gün sıkıntılı bir gün ehh diyerek günleri geçiriyoruz. Ocak gibi evde olmalarını umuyorum 🙏🏻 sizler nasılsınız? Kaç hafta oldunuz? Nasıl gidiyor? Hamileliğin tadını çıkarın. Çok zor ama gerçekten özleniyormuş 🥲
Ben kaçirmişım digum olmuş sanirim saglikla kavuşun insallah 🥰😍

😍😍😍Yaaa ama çok yakışmış canım boyun uzun bence his göstermiyordu hiç saapma çok güzel.olmjs elbisen☺️
Kız bunu alana kadar neler çektim. Ben genelde internetten alışveriş yapan biriyim. Gittim bir elbise aldım hem Large hem XL hangisi olursa onu giyip diğerini iade edeceğim sözde. Sırtım kapanmadi ikisinde de, dün geldi elbiseler. Sonra hamile fotoğrafı çeken yerlerde oluyormuş bir iki kişiye sordum verir misiniz diye kiralık vermediler. Cumartesi çekim, zaten kocamı zor ikna ettim, hiç hevesi yok çekim falan. Gittim satın aldım netten yeniden, o da kargoya veririm perşembe günü dedi. Yetismeyecek diye ödüm patladı. Bugün epey aradım en son içime sinende sırtım kapandı, çok şükür.Beğenmene çok sevindim. Ben çok fotojenik değilim, fotoğraflar da umarım iyi çıkar 🙂 Boyum uzun olduğu için ben de kilomu algılayamadim galiba sırtım kapanmayinca ben şok 😀

Kız bunu alana kadar neler çektim. Ben genelde internetten alışveriş yapan biriyim. Gittim bir elbise aldım hem Large hem XL hangisi olursa onu giyip diğerini iade edeceğim sözde. Sırtım kapanmadi ikisinde de, dün geldi elbiseler. Sonra hamile fotoğrafı çeken yerlerde oluyormuş bir iki kişiye sordum verir misiniz diye kiralık vermediler. Cumartesi çekim, zaten kocamı zor ikna ettim, hiç hevesi yok çekim falan. Gittim satın aldım netten yeniden, o da kargoya veririm perşembe günü dedi. Yetismeyecek diye ödüm patladı. Bugün epey aradım en son içime sinende sırtım kapandı, çok şükür.Beğenmene çok sevindim. Ben çok fotojenik değilim, fotoğraflar da umarım iyi çıkar 🙂 Boyum uzun olduğu için ben de kilomu algılayamadim galiba sırtım kapanmayinca ben şok 😀
Yaa kiyamam erkekler ne kadar relax kadınlar bir okadar fedakar 😅 içine sinemi bulmuşsun çok şükür internetten alsam yetismezdi beyaz elbiae herşeyde kullanılır olsun bulunsun sonrasindada ☺️☺️

X