Ya ben bastirdiktan sonra iyice kızardı süt falan da cikmadi nette sıkmayın falan diyorGögüslerinde süt birikmesi oluyor doktorlar genel olarak zarasız diyor ama ben iki parmağımda bastırıp içindeki sütü ara ara çıkarıyprum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bastirdiktan sonra iyice kızardı süt falan da cikmadi nette sıkmayın falan diyorGögüslerinde süt birikmesi oluyor doktorlar genel olarak zarasız diyor ama ben iki parmağımda bastırıp içindeki sütü ara ara çıkarıyprum
Evet bastırınca çıkıyorBizim hiç oyuncağımız yok yaben hiç oyuncak düşünmemişim. Oyun halısı aldı teyzesi haftaya deneriz
Annemde diyor süt birikir diye. Sürekli kontrol ediyoruz. Bastırınca çıkıyor mu?
Genel olarak sıkıntı oluşturan bir durum değil deniyor ama o balon gibi olan kısımın altından üstünden sıkıştırınca memeden dışarı çıkıyor süt. Tabi çok fazla bastırıp çocuğun canını yakmamak lazımYa ben bastirdiktan sonra iyice kızardı süt falan da cikmadi nette sıkmayın falan diyor
Şişlik olabilir ellemeyin demişlerdiKızlar bebeğimin bir göğsünde şişlik ve kızarıklık var nedir bu ağlayıp duruyor ondan mı acaba
Bende hiç şişlik yok normal derim gibi oldu şey gibi düşün pembe keçeli kalemle karnıma çizgi çekmişler gibi hatta hiç uyuşukluk yok sadece hafif acıyor arada çizginin üzerinde ki etlerSezaryen olan bacilarim yine bi sorum var:) Kesilen yeriniz şiş ve hala uyusuk gibi mi sizin de? Dokununca hicbise hissetmiyorum o hissizlik ne zaman gecicek acaba?
Doktorum kesinlikle sıkma kendi kendine geçer sıkarsanız enfeksiyon olur ateş yapar dediKızlar bebeğimin bir göğsünde şişlik ve kızarıklık var nedir bu ağlayıp duruyor ondan mı acaba
Eskiden süt düğümü banyo yaparken ovun diyorlardı ama dediğiniz gibi sıkmak ovmak iyi değilmişDoktorum kesinlikle sıkma kendi kendine geçer sıkarsanız enfeksiyon olur ateş yapar dedi
bu video belki işine yarar canım sanırım kanal tıkanik olunca enfeksiyon oluyor yine tam bilmiyorum amaMustafa Kemal’in gözünde enfeksiyon demişti doktor damla vermişti kullandım baya geçti bu gün yine başladı neden oluyor acaba kendi kendine 19 şubatta doktor randevusu var artık o zamana kadar nasıl olur bilmem kaynayıp ılımış su ile makyaj pamuğu ile siliyorum her sefer yine oluyor
Canım sakin ol inan hepimiz acemiyiz ben de tek başıma bakıyorum bebeğime. Bebeğim çok ağladığında emmiyorsa altı da temizse sadece kucağına al senin kokunu alsın. Bazen sadece buna ihtiyacı oluyor bebeklerin. Ten tene temas edin bebeğinle. Onunla konuş sık sık sakin bi ses tonuyla. Sen yapabilirsin üstesinden gelebilirsin bu günler geçecek hep böyle gitmeyecek bu düşüncede ol ve rahatla.Herkesten çok özür diliyorum negatif enerji veriyomusun gibi oldu ama inan yaşadığım şehirde de hiç tanıdık yok burda gene sizlerden bisryler ogreniyorumöğretmenim bizim bebek kolik olabilir mi kolik bebek nasıl oluyor acaba tammolarsk internette baktimda pek açıklayıcı bulamadim
Yaaa deme öyle. Eger gerçekten anladiysa yazik korkmusturKesinlikle özellikle anneme karşı yapıyor. Bunlar 2 yıl sonra beni saf dışı bırakırlar zaten.
Evet kızınca da anlıyorbeni sabah deli etti. Hiçbir şey yok altı temiz karnı tok ağlıyor, uyumuyor. Evde de yalnızız. Kızdım hemen sustu
küçükken kardeşimle kavga edip ağlayınca annem döveyim de ağladığınız boşa gitmesin derdi. Ben de öyle dedim, döveyim de bu ağlamalar boşa gitmesin dedim sustu hemen
Hocam süt kandan üretildiği için kan değerleri çok etkiliyor.
Bnm oğlum zaten çok nadir bsy yiyen bı çocuktu.dogumdan sonra bişey yemeyi kesti.cikolatali süt abur cubur.arti uyku düzeni ve ekran süresi arttı.bende aşırı üzülüyorum.bide şimdi saçma sapan bsye takmış. Tuvaletine giderken tuvaletten bsy çıkacakmış.tuvaletin kapısına çiş yapıp kaçıyor.bizsiz asla gitmiyor biz geride beklicez öyle gidiyor.Kızlar hepimiz aynı durumdayız bu günlerde galiba. Emzir, gaz çıkar, yatağa koy, bebiş ağlasın, kucağa al, hoplat, yatağa koy, bebiş ağlasın.. Sürekli bu döngüdeyiz.
2 buçuk yaşında oğlum var. Kızımdan fırsat bulunca da onu yedir, giydir, yıka, oyna
Gece 2'ye kadar cümbür cemaat ayaktayız. 2de bayılıyor artık herkes. Gece de kızım uyanıyor, gazdan uyumuyor. Sabaha karşı bi 3 saat ne uyursam o.
Sonra devam döngüye.
Temizlik, yemek, olduğu kadar..
Sıcak çay mı? O ne?
Oğluşuma çok üzülüyorum, ekran süremiz arttı![]()
Bizde asla etki etmedi.nette bebe yağını yapıp bekleyin sonra tarayın gexiyor demişlerdi.yok ya asla geçmiyor.Bugün kafasındaki konakları da gösterdik. Annenin hormonlarından oluyormuş. Asidi çıkmış zeytinyağı sürüp fırça ile tarayın yarım saat sonra yıkayın dedi. Krem olarak hametan önerdi. Ama önce zeytinyağı ile deneyin geçmezse krem kullanın dedi. Zeytinyağını denedik baya temizledi. Yarın tekrar yapacağız.
2 ayı geçtim sezaryen olalı.oglumdan sonra da hep uyuşuktu dikiş yerlerim.4 sene olcak.simdi.de şişlik yok da hissizlik var.gecmiyor bende bu ağrılarSezaryen olan bacilarim yine bi sorum var:) Kesilen yeriniz şiş ve hala uyusuk gibi mi sizin de? Dokununca hicbise hissetmiyorum o hissizlik ne zaman gecicek acaba?
İlk sezeryanımda şişlik olmustu bunda şişlik yok ama o hissizlik var ve bu uzun süre devam ediyor canımSezaryen olan bacilarim yine bi sorum var:) Kesilen yeriniz şiş ve hala uyusuk gibi mi sizin de? Dokununca hicbise hissetmiyorum o hissizlik ne zaman gecicek acaba?
HoşgeldinKızlar merhaba. Bayadır giremiyorum bakamıyorum buraya bebişle uğraşmaktan. 25 günlük oldu ve her gün huy değiştiriyor bu aralar çok huysuz ve herşeye aglar oldubakalım daha ne kadar değişecek. Siz nasılsınız bebişler nasıll?
Bnm oğlum zaten çok nadir bsy yiyen bı çocuktu.dogumdan sonra bişey yemeyi kesti.cikolatali süt abur cubur.arti uyku düzeni ve ekran süresi arttı.bende aşırı üzülüyorum.bide şimdi saçma sapan bsye takmış. Tuvaletine giderken tuvaletten bsy çıkacakmış.tuvaletin kapısına çiş yapıp kaçıyor.bizsiz asla gitmiyor biz geride beklicez öyle gidiyor.
Bizde asla etki etmedi.nette bebe yağını yapıp bekleyin sonra tarayın gexiyor demişlerdi.yok ya asla geçmiyor.
2 ayı geçtim sezaryen olalı.oglumdan sonra da hep uyuşuktu dikiş yerlerim.4 sene olcak.simdi.de şişlik yok da hissizlik var.gecmiyor bende bu ağrılar
Evet canım YouTube bakıyor. Aaa evet o video evet.allah belasını versin onu yapanın. Tablette YouTube kids yapamadim inmedi..eski sürüm bı tablet.su okulların dağıttığı tabletten.istanbuldayken okuldan dağıtmışlardi.tlfn baksa sadece onda herşey onayli.youtube yok.youtube kids var ayrıca oyun da oynuo .ama oyunu onaylı yaptım.oyle kötü bı oyun indiremiyor.kendi mailimize onay geliyor biz onay verirsek öyle indiriyor, oynamıyor ama.tlfnunda 100tane belki de oyun var.ama işte birinin şarjı bitio birine bakio.ahh ahh hamile kalmadan telefon tablet bilmezdi çocuğum.hamile kaldığımda ilklerde kanamalı geçti,sonra da mide bulantılarım dan cocugumla ilgilenemedim.tam da yaza denk geldi okul mokul yok.midem bulandikca yattım ben.ee cocugum da saçma sapan şeyler izleyip kendini korkuttu.cok korkuo herşeyden.İlk sezeryanımda şişlik olmustu bunda şişlik yok ama o hissizlik var ve bu uzun süre devam ediyor canım
Hoşgeldiniyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz bı gün ağla bı gün Gül
sen nasılsın doğum nasıl geçti
YouTube ulaşımı var mı oğlunun. Yeğenim(4,5) bı gün ablası izlerken bı şey görüyor sonra aynı tepkileri veriyor sonra ablamlar kardeşine soruyor YouTube da bı çizgi film var yani klasik su çocuklar için bil sesli hareketli video lar var ya bı tane adam klozet ten çıkıyor çocukları korkutuyir gülüyorlar falan . Yani bu çizgi film gibi yapmışlar ah yeğenim aylardır bı şey çıkacak diye tuvalete tek gidemiyorne istersiniz el kadar bebeklerden ya tuhaf tuhaf video dolu etraf
Canım oğlun bırak dibinde olsun.bnm ki gibi tabletle tlfnla kafayı bozmasından iyidir.Zooooorla su saatte uyuttugum bebem kendi çıkardığı osuruk sesinden uyandıkorktu da baya kuzum. Bugün okul da yok tatil 5 yaşındaki oğlum da afedersiniz gotumin dibinde
kocam işe gitti kurtardı kendini. Bnde okula başlayacam cinnet getirip bu bebeler nlde naparsa yapsın
![]()
Bizde de şöyle oldu ben vermiyorum anneanneye gidiyor babaanneye gidiyor onlardan izliyor dün annemi uyardım vermeyin dedim tamam dedi bakalım yani gözümün önünde oynasa daha mı iyi bilmiyorum anneanneye babaanneye gidince ne izlediğini de anlamıyorum ne yaptığını da bilmiyorum kendini suçlama canım ne yapacaksın ikinci hamilelik insan canıyla uğraşırken bir yandan da ilk çocukların eski ilgi odağı olmuyor tabii ki de biz de aynı şeyleri yaşadık her gün kitap okurdum artık kitaplarını sakladım gelip de benden kitap okumamı istemesin diye yani düşünEvet canım YouTube bakıyor. Aaa evet o video evet.allah belasını versin onu yapanın. Tablette YouTube kids yapamadim inmedi..eski sürüm bı tablet.su okulların dağıttığı tabletten.istanbuldayken okuldan dağıtmışlardi.tlfn baksa sadece onda herşey onayli.youtube yok.youtube kids var ayrıca oyun da oynuo .ama oyunu onaylı yaptım.oyle kötü bı oyun indiremiyor.kendi mailimize onay geliyor biz onay verirsek öyle indiriyor, oynamıyor ama.tlfnunda 100tane belki de oyun var.ama işte birinin şarjı bitio birine bakio.ahh ahh hamile kalmadan telefon tablet bilmezdi çocuğum.hamile kaldığımda ilklerde kanamalı geçti,sonra da mide bulantılarım dan cocugumla ilgilenemedim.tam da yaza denk geldi okul mokul yok.midem bulandikca yattım ben.ee cocugum da saçma sapan şeyler izleyip kendini korkuttu.cok korkuo herşeyden.
Canım oğlun bırak dibinde olsun.bnm ki gibi tabletle tlfnla kafayı bozmasından iyidir.
Canım bizim bebek de kolik sanırım iki gündür akşamları çok ağlıyor zor uyuyor gündüz hiç uyumuyor uyuyor yatağa koyarken uyanıyorgaz çıkaramıyordu kac gece boyunca sürekli ağlıyordu bağırıyor daha doğrusu cırlıyor susturamıyordum oğlum kolikti kolik saati gelir ya aynen öyleydi ama kolik olsa belli saatlerde oluyor bu gece boyu sürdü 2 gündür vermiyorum yine gazı gelince ağlıyor uyanıyor ama bağırmıyor canı yanmış gibi ya da gezdirince kucakta susuyor