• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Galiba hamileliği alıştık uyku yok yine 🤣🤣

Bu gece sürpriz konuk gelir mi acaba konusu ne olur 🤪🤪
Anlayamıyorsun ki. Değişik bir konu ile pat geliyorlar. 😂😂 Bu akşam çok ağrım var. Fazla yemeği kaçırdım. Eşim tatlı iste diyo yok dedim bekle biraz hamileliğime sahip çıkmam lazım yiyemem dedim. 😂😂

Kuzu bak 6.50de nişanım geldi ardına tuvalete gittim hep mukus gibi su gibi sildim. 7.30da hastaneye geldik. 8.45de sancı odasına alındım 9.30da sezaryene 10.04de mavi duru doğdu 😂 doğum için Spinal yaparlarken önden bi hemşire nst kontrol yapıyordu 82-92 arası sancı vardı. Ben ömrümde bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. O despot doktorun mesaisi 8.00 dedin mi bitti defoldu gitti 😂😂 bir oh çektik ki anlatamam
Ahahah ben sabah 11.15 te hastaneye girdim kaydım acılırken doktorum görmüş kadın yuzumden anladı doguracagımı herhalde daha kaydım acılmamısken kimliği asistanı elimden aldı ven odaya girdim 11.30 gibi doktorum odaya çıkarın dedi öğleden sonra alırım 11:45 odamda 12.10 ameliyathane 12.32 biriinci bebek 12.33 ikinci bebek 12.50 13 arası ameliyathanede eşim bebekler ve beni almaya gelmiş acil sezeryan diye doğuma almadı doktorum ama söz verdiği gibi dikişler biter bitmez ameliyathanede ailecek tentene temastaydık 1.50 dk paket program bebek alışverişi oldu 🤣

Ay ben hala taburcu olamadım ne yazık ki malum tansiyon belası 😅 Sanırım yarın çıkıcam bi aksilik olmazsa.
Bizim bebiş de 37+3te 2900gr 48kg olarak teşrif etti. Emmesinde vs sıkıntı yok şükür sadece gözleri hafif sarı ona da doktoru normal olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi.
Vajinal doğum yapacaklara epidural almalarını öneririm burda vajinal doğumda epidural yapılmıyormuş ne yazık ki suni sancıyla birleşince epey zorlandım ama korkmayın bitiyor bi şekilde ve kavuşunca her şey arkada kalıyor öyle güzel bi duygu ki.
11.30da ilk fitil olarak suni sancı verildi 4cmden sonra ise serum olarak sancı takıldı. 5cmde de suyum patladı o da foşur foşur değişik bi şeymiş😅 20.30da doğum bitmişti. Hala inanamıyorum çok şükür 🙏

Ay ben hala taburcu olamadım ne yazık ki malum tansiyon belası 😅 Sanırım yarın çıkıcam bi aksilik olmazsa.
Bizim bebiş de 37+3te 2900gr 48kg olarak teşrif etti. Emmesinde vs sıkıntı yok şükür sadece gözleri hafif sarı ona da doktoru normal olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi.
Vajinal doğum yapacaklara epidural almalarını öneririm burda vajinal doğumda epidural yapılmıyormuş ne yazık ki suni sancıyla birleşince epey zorlandım ama korkmayın bitiyor bi şekilde ve kavuşunca her şey arkada kalıyor öyle güzel bi duygu ki.
11.30da ilk fitil olarak suni sancı verildi 4cmden sonra ise serum olarak sancı takıldı. 5cmde de suyum patladı o da foşur foşur değişik bi şeymiş😅 20.30da doğum bitmişti. Hala inanamıyorum çok şükür 🙏
masALLAH canim cok sukur🥰🥰tansiyon doğumdan sonra da mi düşmedi? ne çektik tansiyondan.

masALLAH canim cok sukur🥰🥰tansiyon doğumdan sonra da mi düşmedi? ne çektik tansiyondan.

Maalesef kuzum ya tansiyon için serum takılıydı o varken 12lerde çıkıyordu sevinmiştim geçti artık diye ama gece serum bittikten sonra yine 15lere geldi. Zamanla düzelir inşallah

Anlayamıyorsun ki. Değişik bir konu ile pat geliyorlar. 😂😂 Bu akşam çok ağrım var. Fazla yemeği kaçırdım. Eşim tatlı iste diyo yok dedim bekle biraz hamileliğime sahip çıkmam lazım yiyemem dedim. 😂😂
ayy ben fena açım normalde kalkar birseyler yerdim ama sormayı da unuttum gerçi netten baktım 6 8 saat diyor benim ameliyat yine oğlanı bulur. kalkıp atistirsam mi bir iki zeytin ve çeri yiyesim var

ayy ben fena açım normalde kalkar birseyler yerdim ama sormayı da unuttum gerçi netten baktım 6 8 saat diyor benim ameliyat yine oğlanı bulur. kalkıp atistirsam mi bir iki zeytin ve çeri yiyesim var
Yok kız ye tabiki sezeryan değil mi. Sabah aç olman yeterli. Doktorum 4 saat demişti.

aynen hatta şu iç tansiyon hastalarına için diyorlar sabah şu icicem zaten .yoycem yaaa
Aynen sıvıya bişey dememişti. Meyve suyuda içmiştim. Hatta ilk kızımda ani olunca yemek yiyip gitmiştim. Aç değilim dedim. Hazırlık aşaması falan 2 saat sonra alırız sorun yok demişti. Doyunca ye canım.

Aynen sıvıya bişey dememişti. Meyve suyuda içmiştim. Hatta ilk kızımda ani olunca yemek yiyip gitmiştim. Aç değilim dedim. Hazırlık aşaması falan 2 saat sonra alırız sorun yok demişti. Doyunca ye canım.
kızımda bir buçuk porsiyon pilav üstü kavurma yedikten sonra sancim olup hastaneye gitmiştim. 😅😅😅 strese girdi acil doğuma alındım küstüm bir de onları dr diyor ki ayyy ne kadar da çok yemisss

aynen hatta şu iç tansiyon hastalarına için diyorlar sabah şu icicem zaten .yoycem yaaa
Zaten doktorun mesaisi 8.30 da başlar. Geldiği gibi giyinme falan 9 da göreve geçer. Ameliyathane hazırlık derken 10 bulur en erken. Aciliyet yok sonuçta planlı. Zaten sonrasında yemek yok. Aç kalma bare ben ağlamıştım açım diye 😅😅

Back