• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Bitane eltim hediye etmişti bende 3 tane daha aldım toplam
4 tane yenidoğan set
5 tane 0-3 5 tane 3-6 ay yarım kol atlet
24 adet ağız mendili
2 paket 6lı çorap
3 müslin örtü (3 tane daha alacağım)
1 kalın battaniye annemler de almış 2 tane
Yıkama seti küvet kova filesi vs
2 anne yanı nevresim takımı
Şimdilik bunları aldım 0-3 olayını 4 tane de tekli tulum alıp kapatacağım .😊
3-6 ve 6-9 ay için de almaya başlayınca yazarım buraya
Teşekkür ederim 🙏🏻 😊 ben de kontrol ediyordum neler eksik diye. Teyzesi de getirecek birkaç yedek. 0-3 alacağım ben de sonrasında. Yazdıklarından diğerlerini aldım ben de. Çok duygusalım bu ara. Bunları yazarken bile gözyaşlarım akıyor. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize🙏🏻

Bitane eltim hediye etmişti bende 3 tane daha aldım toplam
4 tane yenidoğan set
5 tane 0-3 5 tane 3-6 ay yarım kol atlet
24 adet ağız mendili
2 paket 6lı çorap
3 müslin örtü (3 tane daha alacağım)
1 kalın battaniye annemler de almış 2 tane
Yıkama seti küvet kova filesi vs
2 anne yanı nevresim takımı
Şimdilik bunları aldım 0-3 olayını 4 tane de tekli tulum alıp kapatacağım .😊
3-6 ve 6-9 ay için de almaya başlayınca yazarım buraya
Aramızda 3gün görünüyor bakalım kim önce doğum yapacak? Tabii vaktinde inşallah 🙏🏻🥰

Wiraya Wiraya sen nasılsın? Sesin çıkmıyor her şey yolunda mı?
Konuları okuyordum canım öyle iyiyim çok şükür. Haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum. Kasık ve bel ağrılarım arttı bu aralar. Haftada 2 kere magneral kullanıyorum onu da kabız olma diye veriyorum demişti doktor ama bakıyorum herkes her gün kullanıyor günde 2 kez kullanan bile var doktorum bana vermiyor ama. Kendim mi kullansam bilemedim de.
Sen nasılsın nasıl gidiyor ☺️

Konuları okuyordum canım öyle iyiyim çok şükür. Haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum. Kasık ve bel ağrılarım arttı bu aralar. Haftada 2 kere magneral kullanıyorum onu da kabız olma diye veriyorum demişti doktor ama bakıyorum herkes her gün kullanıyor günde 2 kez kullanan bile var doktorum bana vermiyor ama. Kendim mi kullansam bilemedim de.
Sen nasılsın nasıl gidiyor ☺️
İyi olmana sevindim canım🙏🏻😊 ilk gebeliğimde ben de kullandım ama bu gebeliğimde vermedi doktorum. Maden suyu iç dedi sadece. İyi şeyler söyleyecek inşallah kontrolünde🙏🏻. Benim kontrol Şubat'ın son haftası. Nedense günler geçmiyor sanki

Aynen ben de bu tarz seyler gördüm, kemikler birbirinden ayriliyomus hafiften normal doguma hazirlik icin. 2 ay daha hazirlanacaksa yandik 😅

Çatı ağrısı oluyomus galiba bu. Magnezyumun falan da etkisi yok cekicez gibi duruyor 😐
Evet cati kismimdaki kemikte cok agriyor. Magnezyum iciyorum ama faydasi yok malesef

Merhabalar ben buralarda uzun bir süre yoktum geri geldim yorumların altında çıkan bilgiler çok iyi olmuş tema da pembeydi mor olmuş. Başka neler var nasılsınız? Mide yanması oluyor mu sizde de ? Kaç kilolar aldınız ben bayağı çok kilo aldım 😩
Ben 10 kilo aldım ve moralim çok bozuldu 🥴

2 tane 10 lu takım 2 tane de alt üst takım var. Emin olamıyorum yeter mi? İlk çocuk 🙈 alayım diyorum kimi alma çocuk büyük de çıkabilir 0-3 aylık giydirirsin ya da kocan hemen gider alır mahrumiyet bölgesi değil diyor, kimi al kullanmaz isen de kullanma lazım olunca elini ayağına dolaşıyor diyor. Cok
Kararsızım ne yapsam bilemiyorum 😵‍💫

Ben de ankara’dayim. Ben de cok aldanmayayım diyorum ama eşim falan bisi olmaz modunda. En azından bir küçük ısıtıcı alalım diyorum.
Deneyimli anneler bir de size sorayım. Bir arkadaşım kalın çok güzel bir hırka almış 0-3 aylık. Sizce gidip buyuk bedeni ile değiştirmeli miyim, yoksa kalmalı mı?
Oğlum 31 Mayıs'ta doğmuştu en fazla uzun kollu body giydirmistim ilk zamanlar. geri kalan yaz mevsimi kolsuz body giydirdim. Şimdi Nisan ayında daha serin olur ama attığınız hırka biraz daha Eylül sonu Ekim başı gibi giyilecek türden elinizde kalır diye düşünüyorum ki ucuz da değil bu tarz ürünler. Bence 6-9 ay ile değiştirin derim.

O çatı ağrısı beni mahvetti kaç gündür gece tuvalete kalkarken resmen pelvik bolgemden katır kütür kemik sesleri geliyor sanki ortadan ikiye ayrılıyorum 🙁
O çatı ağrısı beni mahvetti kaç gündür gece tuvalete kalkarken resmen pelvik bolgemden katır kütür kemik sesleri geliyor sanki ortadan ikiye ayrılıyorum 🙁
Hah o ses bendede oluyor sağa sola dönerkende çatırt ediyor heralde kırıldı diyorum bazen çokda acı verici bir durum maslesef

İyi olmana sevindim canım🙏🏻😊 ilk gebeliğimde ben de kullandım ama bu gebeliğimde vermedi doktorum. Maden suyu iç dedi sadece. İyi şeyler söyleyecek inşallah kontrolünde🙏🏻. Benim kontrol Şubat'ın son haftası. Nedense günler geçmiyor sanki
Vallahi günler geçmiyor gibi geliyor bana da son zamanlarda bazen diyorum boşver tadını çıkar ama bazen de diyorum bir an önce kucağıma alsam korkular falan bitse. Doğum sonrası olaylara takmaya başladım misafir vs agirlamak istemiyorum hiç doğumdan sonra ya 🥺

Vallahi günler geçmiyor gibi geliyor bana da son zamanlarda bazen diyorum boşver tadını çıkar ama bazen de diyorum bir an önce kucağıma alsam korkular falan bitse. Doğum sonrası olaylara takmaya başladım misafir vs agirlamak istemiyorum hiç doğumdan sonra ya 🥺
Bebeğini kucağına alınca her şeyi unutacaksın🥰 evet o tebrik süreci zor valla ama olsun ya siz iyi olun da🙏🏻 bebeği ayrı bir odada tutarsın çok fazla maruz kalmasın.

Bebeğini kucağına alınca her şeyi unutacaksın🥰 evet o tebrik süreci zor valla ama olsun ya siz iyi olun da🙏🏻 bebeği ayrı bir odada tutarsın çok fazla maruz kalmasın.
Ahhh canım keşke öyle olsa bizde bir sülale var ömre bedel her şeye burnunu sokuyorlar lohusaligim zehir zıkkım olacak net 😂

Ayy hadi yaaa🙈 öyleyse zor tabi. O zaman sen çok yüz verme 🤣 lohusalık da zor bir süreç ben orda da zorlandım. Kimsenin canını sıkmasına izin verme. Yardım çok önemli mı süreçte destek görürsen iyi oluyorsun yoksa yorgunluk stres zoooor🙈
Ahhh canım keşke öyle olsa bizde bir sülale var ömre bedel her şeye burnunu sokuyorlar lohusaligim zehir zıkkım olacak net 😂

Ayy hadi yaaa🙈 öyleyse zor tabi. O zaman sen çok yüz verme 🤣 lohusalık da zor bir süreç ben orda da zorlandım. Kimsenin canını sıkmasına izin verme. Yardım çok önemli mı süreçte destek görürsen iyi oluyorsun yoksa yorgunluk stres zoooor🙈
Bakalım ben de deneyimleyeceğim inşallah güzel geçer kafam atarsa bebeğimi alır giderim çekemem kimseyi 😂

Ayy hadi yaaa🙈 öyleyse zor tabi. O zaman sen çok yüz verme 🤣 lohusalık da zor bir süreç ben orda da zorlandım. Kimsenin canını sıkmasına izin verme. Yardım çok önemli mı süreçte destek görürsen iyi oluyorsun yoksa yorgunluk stres zoooor
Hahaha dur o kadar değil🤣
Bakalım ben de deneyimleyeceğim inşallah güzel geçer kafam atarsa bebeğimi alır giderim çekemem kimseyi 😂

Hahaha dur o kadar değil🤣
Ayy canım benim bende bir kaynana var düşman başına 😂 Normalde de pek geciremiyoruz zaten her şeye karışıyor evin düzeni kendi kafasına göre değiştiriyor benim oğlumun evi sanane falan diyor bana. Normal şartlarda mücadele ediyorum ama lohusa halimle onla nasıl uğraşacam hiç bilmiyorum 😂😂

Ayy canım benim bende bir kaynana var düşman başına 😂 Normalde de pek geciremiyoruz zaten her şeye karışıyor evin düzeni kendi kafasına göre değiştiriyor benim oğlumun evi sanane falan diyor bana. Normal şartlarda mücadele ediyorum ama lohusa halimle onla nasıl uğraşacam hiç bilmiyorum 😂😂
Ayyy ciddi misin🙈 amaaan sen kaçma onu kov🤣 ya eşinin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz valla bu insanlar niye böyle? Madem oğlumun evi sana ne diyor sen de benim bebeğim sana ne de🤣🤣

Ayyy ciddi misin🙈 amaaan sen kaçma onu kov🤣 ya eşinin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz valla bu insanlar niye böyle? Madem oğlumun evi sana ne diyor sen de benim bebeğim sana ne de🤣🤣
Malesef bazı insanlar huzursuzluktan besleniyor ya napim ki dediğin gibi atsan atılmıyor satsan satılmıyor laftan anlamıyor eşimi de dinlemiyor hiçbir şekilde. Bizim tedavi ile oldu zaten tüp bebek, 6 yıllık evliyim ilk torun olacak deliriyorlar torun diye anlıyorum bunu tabiki ama sen doğur biz bakar büyütürüz emzirsen yeter diyor bana kadın ben ne diyim buna cinnetlik valla lohusa bunalımı ayağına bıçaklamasam iyi 🤭

Back
X