• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    102
Hastane için aldığınız gecelik takımlarının varsa linkini paylaşabilir misiniz? Doğumdan hemen sonra için düğmeli gecelik önermişler. Hazırlık yapmak için erken mi sizce bi yandan panik yapıyorum bi yandan daha vakit var diyorum. Sezeryan olursa martta yoksa nisanın ilk haftası doğum olacak gibi
Yoo tam zamanı bence hemen herşeyi hazır edin erken gelme durumu falan olabilir ne olacağı hiç belli olmaz hazırda durması herzaman iyi evet düğmeli gecelik bencede daha olur koyu renk özellikle ayaklar için çift çorap insan çok üşüyor doğumdan çıkınca

Yoo tam zamanı bence hemen herşeyi hazır edin erken gelme durumu falan olabilir ne olacağı hiç belli olmaz hazırda durması herzaman iyi evet düğmeli gecelik bencede daha olur koyu renk özellikle ayaklar için çift çorap insan çok üşüyor doğumdan çıkınca
hmm öyle mi kafam karışmıştı yarım kollu mu uzun mu alayım diye uzun kollu alayım o zaman :D ay evet sürekli rüyamda doğuruyorum zaten :D

Kızlar merhaba . 27.haftaya merhaba dedik perşembe doktora gideceğim.
Size bısey sormak istiyorum serklajlıyım.
2 gündür bebegımı sadece göbek deliğimin altında hissediyorum. Bundan önce hep altta göbek deliğimin sağında solunda oluyordu.
Ama 2 gündür hep asagıda orayı tekmeliyor üst üste sanki. Normal mi :( korkuyorum bebek aşağı mı inmiş diye :(

2 gündür bebegımı sadece göbek deliğimin altında hissediyorum. Bundan önce hep altta göbek deliğimin sağında solunda oluyordu.
Ama 2 gündür hep asagıda orayı tekmeliyor üst üste sanki. Normal mi :( korkuyorum bebek aşağı mı inmiş diye :(
Korkma allahin izniyle bi problem yoktur inşallah
30+4 teyim bazen alt tarafima oyle tepiyor ki sanki ayagi asagidan cikacak. Karninin icinde döner durur o simdi.

Korkma allahin izniyle bi problem yoktur inşallah
30+4 teyim bazen alt tarafima oyle tepiyor ki sanki ayagi asagidan cikacak. Karninin icinde döner durur o simdi.
İnşallah bir sorun yoktur😔 ever aynısı sanki rahmımden çıkacak öyle tekmeliyor.
O bölgede olması normal mi peki 2 gündür kasıklarımda

Hanımlar merhaba, bir süredir sağ elimde sürekli uyuşma hissediyorum. Yazı yazdıktan sonra hemen uyuşuyor ya da sabah uyandığımda uyuşmuş oluyor. Bu sıkıntıyı benim gibi yaşayan var mı? Bugün kan tahlili verdim. Çıktığında doktorumla görüşücem. Ama öncesinde de sormak istedim sizlere.

Bende bazen kasıklarda hissediyorum bazem göbek deliğinin üstünde , benim bebiş ters duruyor ayaklar aşağıda doktor çok normal dedi sürekli orayı tekmeliyor zaten dedi.

Bende bazen kasıklarda hissediyorum bazem göbek deliğinin üstünde , benim bebiş ters duruyor ayaklar aşağıda doktor çok normal dedi sürekli orayı tekmeliyor zaten dedi.
Ay evet benımde öyle ayakları hep asagıda çünkü tekmeliyor seri bir şekilde iki ayağıyla hıssedıyorum. İnşallah bir sorun yoktur 🙏🙏

Hanımlar merhaba, bir süredir sağ elimde sürekli uyuşma hissediyorum. Yazı yazdıktan sonra hemen uyuşuyor ya da sabah uyandığımda uyuşmuş oluyor. Bu sıkıntıyı benim gibi yaşayan var mı? Bugün kan tahlili verdim. Çıktığında doktorumla görüşücem. Ama öncesinde de sormak istedim sizlere.
Bende bı kaç kere aynı pozisyonda kalınca oldu ama eltimde çevremde sık duyduğum bir durum gebelerde uyuşuyormus sık sık

Ay evet benımde öyle ayakları hep asagıda çünkü tekmeliyor seri bir şekilde iki ayağıyla hıssedıyorum. İnşallah bir sorun yoktur 🙏🙏
Özellikle doktora sormuştum hatta gösterdi ultrason da cidden sürekli orayı tekmeliyordu ,bazı günlerr üstlerde hissediyordumm son gittiğimdee ayaklarını kafasına kadar kaldırmış bir şekilde duruyordu🙈 bugün mesela ayaklar aşağıda hissediyorum

Bebisler güçlendikçe biz de daha net hissediyoruz. Son Dr kontrolünde baş mideye yakın ayaklar asagida idi, arada öyle tekme atiyor ki cikacak galiba diyorum de normal dedi bana.
Hamilelikte karpal tünel sendromu çok görülür imiş. YouTube de hareketler var, onları deneyin isterseniz bi.

Karpal tünel dir büyük bi ihtimalle. Ödemden veya artik neyden oluyosa hamilelikte cok goruluyomus bilekteki sinirler sıkışıyor

Serklajlı hamişler nasılsınız? Ben 3gündür hastanede yatıyorum. Kum döküyorum yine zor bir süreç 😢 ilk gebeliğimde de oldu çok. Erken doğumu tetikliyor maalesef 😢 Allah'ım sağlıkla vaktinde doğmalarını nasip etsin.
Canım şimdi gördüm nasıl olsun iyi misin ?
Canım benimki göbek deliğimin de altında. Makat geliş zaten ayaklar da aşağıda bazen öyle bir vuruyor ki dikişleri yırtıp çıkacak sanıyorum. Yerimden hoplatıyor bazen. Her tekme attığında vajina yırtılıyormuş gibi elektriklenme oluyor bazen makata vuruyor. Normal diye biliyorum ama yarın kontrolüm var soracağım doktora.

Canım benimki göbek deliğimin de altında. Makat geliş zaten ayaklar da aşağıda bazen öyle bir vuruyor ki dikişleri yırtıp çıkacak sanıyorum. Yerimden hoplatıyor bazen. Her tekme attığında vajina yırtılıyormuş gibi elektriklenme oluyor bazen makata vuruyor. Normal diye biliyorum ama yarın kontrolüm var soracağım doktora.
Ay evet onu unutmuşum makattan hissediyorum bazen tekmelerini. Sorunca buraya da yaz mutlaka canım

Ay evet onu unutmuşum makattan hissediyorum bazen tekmelerini. Sorunca buraya da yaz mutlaka canım
Tamam canım yazarım mutlaka. Hatta geçen gün sormuştum serklajı olmayanlar da bebek tekmeleyince batma hissi olduğunu söylemişlerdi rahatlamıştım baya çünkü o his olunca ben dikişin üstünde zıplıyormus gibi hissediyorum tekme attıkça batıyor çünkü ama dikişi olmayanlarda da aynısı oluyormuş.

Tamam canım yazarım mutlaka. Hatta geçen gün sormuştum serklajı olmayanlar da bebek tekmeleyince batma hissi olduğunu söylemişlerdi rahatlamıştım baya çünkü o his olunca ben dikişin üstünde zıplıyormus gibi hissediyorum tekme attıkça batıyor çünkü ama dikişi olmayanlarda da aynısı oluyormuş.
Ay inşallah o zaman 🙏 bende perşembe günü gideceğim. Bende yazarım buraya

Canım teşekkür ederim 🙏🏻 çok şükür biraz daha iyiyim. Ama hareketlerim çok kısıtlandı nedense karnım hep taş gibi hiçbir şey yapamıyorum. Nefes bile alamıyorum rahat rahat. Hastanede çok yoruldum iğneler serumlar. İnşallah geçer artık. Bu arada bu dediklerinizi ben de yaşıyorum sanırım normal bebek büyüdükçe daha çok oluyor. İlkinden biliyorum biraz.

Canım teşekkür ederim 🙏🏻 çok şükür biraz daha iyiyim. Ama hareketlerim çok kısıtlandı nedense karnım hep taş gibi hiçbir şey yapamıyorum. Nefes bile alamıyorum rahat rahat. Hastanede çok yoruldum iğneler serumlar. İnşallah geçer artık. Bu arada bu dediklerinizi ben de yaşıyorum sanırım normal bebek büyüdükçe daha çok oluyor. İlkinden biliyorum biraz.
Ben genel olarak öyleyim, sanırım hareketsizlikten. Kaslar iyice zayıflamış artık bu wc gidip gelene kadar bile nefes nefese kalıyorum hiçbir şeye gücüm yok gibi. Nefes darlığı özellikle sırt üstü yatinca oluyor bende. Sola da yatarken kasık ağrısı oluyor napcm ben de şaşırdım yaa..

Ben genel olarak öyleyim, sanırım hareketsizlikten. Kaslar iyice zayıflamış artık bu wc gidip gelene kadar bile nefes nefese kalıyorum hiçbir şeye gücüm yok gibi. Nefes darlığı özellikle sırt üstü yatinca oluyor bende. Sola da yatarken kasık ağrısı oluyor napcm ben de şaşırdım yaa..
Evet canım kasık ağrısı da çok fena. Ben ilk gebeliğimde banyo bile kısıtlıydı dediğin gibi o zaman insanın hâli hiç olmuyordu. Çok iyi anlıyorum seni. Bu hafta korktum ben ama geçecek inşallah iyi olacağız 🙏🏻 sen de içini ferah tut Allah yardımcımız olsun

bizim ilk çocuk ve kafalar çok karışık. neyden kaç adet almalıyız diye bakınıp duruyoruz :)

32 de o zaman size de 2 haftada 1 der. kız mı erkek mi? sağlıklı sıhhatli doğumlarınız olsun. galiba bizimkiler biraz inatçı :) ayrıntılı çok komikti eller kafada dr dürtüyor indir şunları işimizi yapalım diye bana mısın demiyor. oturdum öksürdüm, yürüdüm, kahve içtim, çikolata yedim yok. doktor 3 hafta sonra gel x,y,z eksik kaldı onlara da bakalım dedi 3 hafta sonra tekrar gittim
Dogumdan sonrada alinabiliyo eksikler bende hersey tam saniyodum dogumdn sonra cogu seyin eksik oldugunu anlamistik😁 esiniz gider alir gelir bisicik olmaz
Trendyoldan my rabbit marka leke çıkarıcı aldım hepsini çıkardı 3 yıllık lekelerin. Ablamın kendi bebeğinden olan kıyafet lekelerini çıkarabildim o şekilde bi deneyin isterseniz
Bi bakayim bnde markettn almistm leke cikarici ama ise yaramadi

Back