• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Kızlar koltuk altı kararması ve kaşıntısı yaşayan var mı, Rollondan mı gebelikten mi bilemedim

• Beğen
Reactions: dhn
İlk çatı muayenemi olduğumda kanama olmadı bende ama sonraki muayenelerimde genelde kahverengimsi kanamalarım oldu. Bunun olabileceğini bana hiç söylemediler başta nişan mı acaba diye düşündüm ama biraz araştırınca durumun farklı olduğunu öğrenmiş kendime gülmüştüm 😂
Doktorun bilgilendirmesi gerekiyor zaten son haftalarda her şeyden korkar hale geliyoruz. Her wc çıktığımda acaba suyum sızıyor mudur diye kontrol etmeye başladım 🙈

Doğuranlara hayırlı olsuuuun 🧿🧿🧿
Hastanede olanlara Allah yardımcı olsun.
İyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏🙏🙏
Bizde oğluşumu eve getiriyoruz bi kaç saate 🥰
Bize bugün bayram 🎈😍
Buna çoook sevindim harika haber biraz geriden geliyorum mesajlara ama böyle güzel haberleri kaçırmamak için yapıyorjm

Kızlar koltuk altı kararması ve kaşıntısı yaşayan var mı, Rollondan mı gebelikten mi bilemedim

Koltuk altı kararması yaşıyorum genital bölgede de var hatta. Valla güzel bi beyazlatıcı krem önerisi varsa alırım🥲

Bende de oldu. Hem meme komple karardı hem koltuk altım kapkara. Şok içindeyim. Yüzümde de lekeler oldu 😩😩😩inş geçer

Bu bende de oldu🙈 umarım kararma sorunu geçiyordur
Benim de oldu 🥲 Mememe doğru da ilerliyor. Genital bölgede değil daha çok makat tarafında benim alt tarafta 🤕Koltukaltı kararması için glikolik asit tonik furyası vardı instada bir ara ama beyazlatmadığı söylendi sonradan. Doğumdan sonra geçtiği de söyleniyor, geçmezse doktor tavsiyesiyle bir şeyler kullanırız artık, kozmetikten ziyade eczane ürünleri daha etkili olur diye düşünüyorum.

Kızlar bir de bir eğitimde 36.haftadan itibaren göğüs ucu kremini sürmeye başlayın demişlerdi. Benim göğüs uçlarım hala yumuşak, çatlama kuruma kaşınma hiçbir şey yok. Sürmeli miyim? Siz sürüyor musunuz?

Kızlar bir de bir eğitimde 36.haftadan itibaren göğüs ucu kremini sürmeye başlayın demişlerdi. Benim göğüs uçlarım hala yumuşak, çatlama kuruma kaşınma hiçbir şey yok. Sürmeli miyim? Siz sürüyor musunuz?
Ben çok daha önceden başladım göğüs ucu yarasından çok korktuğum için umarım işe yarar.

ben 34 den beri krem kullanıyorum. göğüs uçlarım çatladı kremden sonra kabuk attı.....

Kızlar ikiz gebe olan varmı 34.haftaya girdim
İnanın öyle zor ağır geçiyor ki😥

28 gündür hastanede yatıyordum.Refakatçi alınmadığı için artık ihtiyaçlarımı gideremiyodum.
bütün riski göze aldım diye imza attım dayanamadım Ailemin yanına Kayseriye geldim
Psikolojik ve bedenen öyle bitiğim ki birinin yardımı olmadan yürümem imkansız.Siyatik belası😥Bildiğiniz kalça çıkıklığı var gibi yürüyorum.Ayaklarım şişti balon gibi

Sürekli ağlıyorum istemsizce.Bebeklerimin yeri daraldı tabi hareketini hissetmesem hemen telaşe kapılıyorum
Dün gece karnım bildiğiniz beton taş gibiydi kaburgalarıma yapışmış nefes alamadım 10 dk kendime gelemedim nasıl baş edeceğim korkuyorum.Önceden yattığımda gevşerdi şimdilerde yatmak yerine oturur şekilde yastıklarla destekliyorum.
ballimon ballimon sdaak sdaak
Gün içinde zaten kasılmalar haddinden fazla.Doktor normal dedi ikiz Gebelik sonuçta diye
Anne olmak gerçekten çok zormuş😥

Episuralde yeterince iyi ıkınamazsın diyorlar haftasonu belde seçenekleri konuşacağım doktorumla
Ben de bundan endişeliyim. Anestezi ekibi çok iyi olmalı. Ama güvenmiyorum. Epiduralsiz dayanırım inşallah. Acaba ıkınma esnasında ilacı kesseler olmuyor mu? Bu hafta soracağım.

Koltuk altı kararması yaşıyorum genital bölgede de var hatta. Valla güzel bi beyazlatıcı krem önerisi varsa alırım🥲

Benim de her yerim karardı. Göbek çevresi dahil.

kızlar merhaba tansiyonumu kontrol altında tutmakta zorlandığımız için riske atmayalım cumartesi bi bakalım doğum planlayalım normali beklemeyelim dedi doktorum.
idrar verdim idrarda maya ve kristal çıkmış bilen var mıdır nedir bunlar bende bi belirti yok idrar anlamında :(

Back