• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Gece boyu emzirince su saatler açlığa dayanamaz hale geliyorum. Doğumda verdiğim kiloları almaya 🤏🏻 şu kadar kaldı 😅
Ben 82leri geçmiştim hamilelikte.dogumdan sonra 71e düştüm.kizimda maşallah rahatlık var.o yüzden 74e çıktım geri.valla bende çok yiyorum o haldeyken bile sütüm sanki çekildi.anlamadim gitti🥴
Ozaman neden tekrar meme istiyor😅 memede durmayami alıştı acaba bizim bebe.mama veriyorum ya mesela bzen uyumuyo sonra tekrar memeye alıyorum yavaşça dalıyor
Cnm seni emzik gibi kullanıyor senin bebe🫣keşke emzik kabul etseydi.bnm oğlanda emzik vermedim çok zor olmuştu.kizimda verdim emziği rahat ettim.ha sürekli emmiyor emziği kızım da ama emdikten sonra uyucagi zaman veriyorum emziği uyuyor maşallah 💙
D vitamini mi demir ilacı mı? Ben d vitaminini 2 gündür vermedim bebek rahatladı gerçekten. Bağırsaklarını o zorluyormuş.

Benimde 3 gündür baya kaşınıyor. Pişik kremi süreyim ben de.
Ayy bı iki gündür kakayi zor yapıyordu.bugun şimdiye kadar yapamadı sürekli ağladı .eşim bı koşu maflor aldı geldi verdik 6 damla.yarim saat içinde yaptı kakayi rahatladı .bugün bide d vitamini değiştirdik ocean aldik.yarın baslicam bakalım.oglumda ocean verdik.kizimda hastaneden verdiklerini kullanıyordum.ondan kabız olur demislerdi oğlum zamanında bı grupta.
Sarı renk hemen gecmzy dedi bize de doktor yani bir arkadasimin bebeğinde 1 ayda anca geçmiş bizimkindede hala var
Canım bizim 1 ayda anca geçti yuzundeki sarılık.en son olcturdugumuzde 11.5 tan 9a düşmüştü.dr bı daha kan vermenize gerek yok düşer artık dedi.sonra yüzündeki de geçti gitti.
Kızlar bugün bizim 1 ay kontrolmuz vardı yüzündeki sarılık geçmedi için doktor da tahlil istedi ayrıca troidlerinede bakalım dedi sarılığımız 16.4 tu fototerapi den sonra 10.6 düştü şimdi 8.4 olmuş troidleri de temiz çıktı zamanla rengi de açılır sarılığı geçer dedi doğumdan sonra 300 gr zayıflamıştı şuanda doğumdan sonra 1 kg almış gayet iyi dedi sarılık için günde 1 öğün mama veriyordum bazı günler hiç vermiyordum doktora keseyim mi diye sordum bi kere vermişsin çocukta reddetmemiş madem doyuyor ve Mutlu devam ett dedi sünnet içinde 3.ayi önerdi lokal anestezi ile
Devlette 6 aydan sonraydi sanırım. lokal anestezi ile yapmıyorlar cnm o süreye dikkat edin..oglumu yapmadılar lokal anestezi ile.bizde eve sünnet yapan birini getirip klips yöntemiyle yaptırdık. çok çok rahat bsy klips yöntemi.

Ben 82leri geçmiştim hamilelikte.dogumdan sonra 71e düştüm.kizimda maşallah rahatlık var.o yüzden 74e çıktım geri.valla bende çok yiyorum o haldeyken bile sütüm sanki çekildi.anlamadim gitti🥴

Cnm seni emzik gibi kullanıyor senin bebe🫣keşke emzik kabul etseydi.bnm oğlanda emzik vermedim çok zor olmuştu.kizimda verdim emziği rahat ettim.ha sürekli emmiyor emziği kızım da ama emdikten sonra uyucagi zaman veriyorum emziği uyuyor maşallah 💙

Ayy bı iki gündür kakayi zor yapıyordu.bugun şimdiye kadar yapamadı sürekli ağladı .eşim bı koşu maflor aldı geldi verdik 6 damla.yarim saat içinde yaptı kakayi rahatladı .bugün bide d vitamini değiştirdik ocean aldik.yarın baslicam bakalım.oglumda ocean verdik.kizimda hastaneden verdiklerini kullanıyordum.ondan kabız olur demislerdi oğlum zamanında bı grupta.

Canım bizim 1 ayda anca geçti yuzundeki sarılık.en son olcturdugumuzde 11.5 tan 9a düşmüştü.dr bı daha kan vermenize gerek yok düşer artık dedi.sonra yüzündeki de geçti gitti.

Devlette 6 aydan sonraydi sanırım. lokal anestezi ile yapmıyorlar cnm o süreye dikkat edin..oglumu yapmadılar lokal anestezi ile.bizde eve sünnet yapan birini getirip klips yöntemiyle yaptırdık. çok çok rahat bsy klips yöntemi.
Ben de ocean aldım yarın gelir inşallah. Gaz sancısı da yapıyormuş, doktorlar yapmıyor dese de başka forumlarda vs anneler hep şikayetçi.

Benim bebeğim son günlerde emerken sürekli kafasını memeye gömüyor, memeyi çekiştiriyor , sürekli ayaklar hareketli kafayı oynatıyor fln sizde yaşıyor musunuz aynı şeyi? Gazdan mı acaba ypksa süt mü az geliyor bilemedim 🤷🏻‍♀️
Benim bebeğim kolik memede değişik sesler çıkarıyor ve memeyle kavga ediyor resmen yaptığı zaman bir videosunu çekip doktorunuza göstermenizi tavsiye ederim. Bende sütle ilgili sanmıştım kolik olduğu için yapıyor dedi 🤷🏻‍♀️ inşallah sizinki değildir ♥️

Yok ya 3 gün yoğun bakımda yattık. 18.7 den 10 a düştü sonra tekrar 14.8 e çıktı. 15 olsaydı yine yatıracaklardı. Ama şimdi 14.2
Beslenmesi iyi, idrar yapıyor ama düşmüyor
Bizde de uzamış sarılık var ABO uyuşmazlığından dolayı , 4.gün 17 oldu fototerapi aldı 7.gün 16.9 du deriden ölçümde yatırmadım ben 10.gün 13.8 olmuştu bir hafta sonrası 11 e düştü yani 2 gün önce

Benim bebeğim son günlerde emerken sürekli kafasını memeye gömüyor, memeyi çekiştiriyor , sürekli ayaklar hareketli kafayı oynatıyor fln sizde yaşıyor musunuz aynı şeyi? Gazdan mı acaba ypksa süt mü az geliyor bilemedim 🤷🏻‍♀️
Ayni seyi ben yaşıyorum. Benim özellikle sag mememden az sut gelio. Sagip biberonla icirince ve mama takviyesi de yaptgimiz icin onlarda kafası rahat. Benim fikrim, az gelince sut, kafasini gomuyo cekistrio neden duzgun akmioyo ki tribine girio.

Ben de ocean aldım yarın gelir inşallah. Gaz sancısı da yapıyormuş, doktorlar yapmıyor dese de başka forumlarda vs anneler hep şikayetçi.
Benimki de bugün çok huysuzdu ya gazı vardı kaka da yapıyor halbuki 2 gün d vit vermeyip gözlemlesem mi acaba 🤔 ilginç ama demir ilacı da oğlum da egzemaya neden olmuştu Ocean marka o da

Süt sagma makinesi kullananlar ne kullaniyosunuz? Bendeki eski model avent elektrikli ama gücü cok zayif. Memeden iyi cekemedigini düşünüyorum. Bana kuvvetli ceken bi makina lazim. Önerilerinizi acil beklerim kizlar🙏

Benimki de bugün çok huysuzdu ya gazı vardı kaka da yapıyor halbuki 2 gün d vit vermeyip gözlemlesem mi acaba 🤔 ilginç ama demir ilacı da oğlum da egzemaya neden olmuştu Ocean marka o da
D vitamini kullanıyorduk ve gaz sorunu vardı, probiyotik damla başladık, hepsini kestim 2 gün bebek normale döndü 🤗

Evet mama verince güzel uyuyor bizimki de karnı tam doyuyor herhalde mamayla 🤷🏼‍♀️

Biz hipp ile başladık kabızlık yaptı golden goat a geçtim onda da kabızlık problemi çözülmedi şimdi Aptamil prosyno kullanıyoruz. Sizinkinin kaka yapması nasıl

Yaaa hiç böyle bi anlam yüklememiştim göbek bağına bak duygulandım şimdi 🥹

Tam olarak nereye gittin neler yaptın ayrıntılı anlatır mısın 🥰

Bize 6 damla dediler canım

Ya bence emzik biberon önemli , Bizimde konforumuz önemli. Zor durumlarda kurtarıcı oluyor emzik

Ben hipp in çayını kullanıyorum ama bi etkisi var mı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ bu bitince başka marka deneyeceğim
Canım ilçe nüfus müdürlüğüne gittim orda sosyal yardımlaşma bölümü vardı oraya girdim doğum parası yardımı için geldiğimi söyledim başvuruları alan memur bi kadın vardı ona yönlendirdiler kadında başvuru kağıdı verdi orda bebeğe ait bilgiler eşe ve sana ait bilgiler var onları dolduruyorsun bu kadar . 2 ay sonra ptt den alacağımı söylediler parayı

Kizlar merhaba hepinize bebislerinzle keyifli zamanlar diliyorum :) size biraz alakasiz bir sorum olcak :) devlette normal dogum yapanlar, dogum bitince kapida bekleyen eşe haber veriolarmi. Ve görmesi icin eşleri odaya aliyorlar mi 🙏

Süt sagma makinesi kullananlar ne kullaniyosunuz? Bendeki eski model avent elektrikli ama gücü cok zayif. Memeden iyi cekemedigini düşünüyorum. Bana kuvvetli ceken bi makina lazim. Önerilerinizi acil beklerim kizlar🙏
Eller serbest bebebao kullanıyorum. Modu 2 3 anca yapıyorum bana göre baya kuvvetli çekiyor normalde 9 modu var

Ben henuz hic birini kullanmadim ama cocuk dr.umuz eger bebekte ve annede kalp ritim bozuklugu ya da kalple ilgili her hangi bir sorun yoksa 1. Motis tablet (3 ay) kullan en cok bu sut arttirir dedi. 2. Lacmox kapsul, 3. Bestlac damla.
Dr una sor canim bunlari. Motis tableti kullanirsan digerlerine gerek yok dedi.
Bende ritim bozukluğu var ama çoğaldı gibi sütüm sanki çocuk doyuyor ağlamıyor eskisi gibi sıkıştıkca mama veriyorum

D vitamini kullanıyorduk ve gaz sorunu vardı, probiyotik damla başladık, hepsini kestim 2 gün bebek normale döndü 🤗
Bu damlar ciddi ciddi gaz problemini tetikliyor bebelerimizin ya. Verirken de hiç uyarmıyolar böyle bı etki yapabilir diye

Kızlar bebeklerinize d vitamini damla verildi mi üç gunlukken verdiler bi yerde okudum 15 gunlukken baslaniyomus

Back