Ben 82leri geçmiştim hamilelikte.dogumdan sonra 71e düştüm.kizimda maşallah rahatlık var.o yüzden 74e çıktım geri.valla bende çok yiyorum o haldeyken bile sütüm sanki çekildi.anlamadim gitti
Cnm seni emzik gibi kullanıyor senin bebe
keşke emzik kabul etseydi.bnm oğlanda emzik vermedim çok zor olmuştu.kizimda verdim emziği rahat ettim.ha sürekli emmiyor emziği kızım da ama emdikten sonra uyucagi zaman veriyorum emziği uyuyor maşallah
Ayy bı iki gündür kakayi zor yapıyordu.bugun şimdiye kadar yapamadı sürekli ağladı .eşim bı koşu maflor aldı geldi verdik 6 damla.yarim saat içinde yaptı kakayi rahatladı .bugün bide d vitamini değiştirdik ocean aldik.yarın baslicam bakalım.oglumda ocean verdik.kizimda hastaneden verdiklerini kullanıyordum.ondan kabız olur demislerdi oğlum zamanında bı grupta.
Canım bizim 1 ayda anca geçti yuzundeki sarılık.en son olcturdugumuzde 11.5 tan 9a düşmüştü.dr bı daha kan vermenize gerek yok düşer artık dedi.sonra yüzündeki de geçti gitti.
Devlette 6 aydan sonraydi sanırım. lokal anestezi ile yapmıyorlar cnm o süreye dikkat edin..oglumu yapmadılar lokal anestezi ile.bizde eve sünnet yapan birini getirip klips yöntemiyle yaptırdık. çok çok rahat bsy klips yöntemi.