• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bir bilsem 40 i çıkınca rahatlarsniz diyorlar benim cırkım çıktı gece dişlerimi sıkıp uyanıyorum çenem ağrıyor artık gündüz de dişlerim ağrıyor:( oysa ne çok istemiştim 7 yıldan beri şimdi kendimi hem yetersiz hem yorgun hemde bebeği mutlu olmayan biri gibi hissediyorum. Kucağımda uyumak istiyor sürekli
Canım benim bende senin gibi düşünüyorum 😭 bizimde kirkimiz yeni çıktı çok istemiştim bebek anne olmak şimdi yetemiyorum.bakamiyorum yavruma sanki aklıma annem geliyor nasıl yaptı diye😭

Çocukken bende de vardı da. Ben baya endişeli bir anne oldum. Allah hepimize kolaylık versin
Kafa içinde olandan mi lenf ten mi vardı senin cnm
Sanki biterse yanlış yaoiyormusum gibi bebek surekli ağlıyor uyuyor besige koyuyorum uyanıyor bı turlu doğru düzgün uyuyamıyorum😭babası gelse bı msma verse hemen uyuyor bende neden böyle yada sadece bizimkimi hep ağlıyor 😭

Sabahtan beri emzir uyut uyansın başka hiç bişey yapamadım kendimi çok kötü yalnız hissediyorum 😭
Yok canım yanlış yapıyorum die asla düşünme.sutunu de etkiler böyle üzülmek.cogu çocukta var böyle ağlama atakları gaz problemleri.diyorum ya oglumda bizim de öyleydi.suan oğlum 4 yaş olcak hala mız mız anlatamam.bi şöyle 4 5 aylık olsun rahatlarsın .belki 3 aylık olduktan sonra geçer bilemezsin.kendini asla üzme lütfen.ilerde gülerek anlatırsın.2.bebek olduğunda inan evham fln kalmıyor.ilk bebek olunca aşırı evhamlı oluyoruz inan ki.

Hamileyken grubun tadi bir başkaydı 20 ocakta doğum yaptım bebek 25 gunluk oldu gün sayıyorum ikinci hafta gazdan kıvranan bebeğime maflor gaz damlası aldım biraz rahatladı. Süt gelme olayı 5 günü buldu doğum sonrası kızlar. Sizleri okumaya çalışıyorum yalnız değiliz 40 miz çıksa Bi Di gün sayıyorum. Efsane yoruldum bebek sürekli kucak istiyor uyurken bile dermanım kalmadı kucağa alıştırma diyenler emerken kucakta gaz çıkarken kucakta mecbur alistirmis oluyoruz nasıl olacak bilmiyorum. Emzir gaz çıkar hemen yatağa koy diyenler nasıl yapıyorsa anlamadım. Bir de elimde 140 adet prima bebek bezi var 1 numara almak isteyen Ankara merkezdeyim yazarsa özelden 4100 gram doğdu bez küçük gelmeye başlıyor.
Evet hamileyken çok güzeldi buralar🥹
Bir de bir aylık kontrole götürenler bebekte ne gibi muayene yapılıyor merak ediyorum. Lohusalik ne zaman bitecek sezaryen sonu çok kan kaybetmişim kan takviyesi yapılıyor ve hala leke leke de olsa bazen normal adet gibi de gelmeye devam ediyor kaç gün sürecek bu kanama 25 gundyeim halim kalmadı sanirim
Normal canım bundan sonra azalacak biz 31.gundeyiz birden kesildi. Bugün sağlık ocağında bir yaş aşısı yapıldı aile hekimim göz muayenesi yaptı haftaya çocuk doktoruna gidip kalça ultrason için gün alacaz bide genel muayene yapıyor
Kimyon çayını nasıl yapiyoruz
Ben bı çay kaşığı kimyon bı tatlı kaşığı rezene bir bardak kaynar suya koyuyorum dibe çökünce fondip yapıyorum
Ben de sütüm yatmiyor mu acaba diye endişeneliyorum ama bir taraftan emzirirken diğer taraftan aşağı akıp gidiyor sadece bizim kız emmek istemiyor
Kilosu iyiyse sıkıntı etme canım süt işi çok düşününce sıkıntıya giriyor. Kafanı dağıtmak için dizi falan izle ben kardeş payı na başladım emzirirken bile izliyorum 😬
Sabahtan beri emzir uyut uyansın başka hiç bişey yapamadım kendimi çok kötü yalnız hissediyorum 😭

😭Nezaman gecicek bu günler herkes tadını çıkar diyor çıkaramadigim içinde kendimi sucluyorum
Hepimiz aynıyız ben örgü örmeye başladım bı şeye benzemiyor ama kafam dağılıyor bide kardeş payı dizisini açıyorum gülüyorum falan iyi geliyor. Üzme kendini

Kafa içinde olandan mi lenf ten mi vardı senin cnm

Yok canım yanlış yapıyorum die asla düşünme.sutunu de etkiler böyle üzülmek.cogu çocukta var böyle ağlama atakları gaz problemleri.diyorum ya oglumda bizim de öyleydi.suan oğlum 4 yaş olcak hala mız mız anlatamam.bi şöyle 4 5 aylık olsun rahatlarsın .belki 3 aylık olduktan sonra geçer bilemezsin.kendini asla üzme lütfen.ilerde gülerek anlatırsın.2.bebek olduğunda inan evham fln kalmıyor.ilk bebek olunca aşırı evhamlı oluyoruz inan ki.
Herkesten çok özür diliyorum negatif enerji veriyomusun gibi oldu ama inan yaşadığım şehirde de hiç tanıdık yok burda gene sizlerden bisryler ogreniyorum 😭öğretmenim bizim bebek kolik olabilir mi kolik bebek nasıl oluyor acaba tammolarsk internette baktimda pek açıklayıcı bulamadim

Evet hamileyken çok güzeldi buralar🥹

Normal canım bundan sonra azalacak biz 31.gundeyiz birden kesildi. Bugün sağlık ocağında bir yaş aşısı yapıldı aile hekimim göz muayenesi yaptı haftaya çocuk doktoruna gidip kalça ultrason için gün alacaz bide genel muayene yapıyor

Ben bı çay kaşığı kimyon bı tatlı kaşığı rezene bir bardak kaynar suya koyuyorum dibe çökünce fondip yapıyorum

Kilosu iyiyse sıkıntı etme canım süt işi çok düşününce sıkıntıya giriyor. Kafanı dağıtmak için dizi falan izle ben kardeş payı na başladım emzirirken bile izliyorum 😬

Hepimiz aynıyız ben örgü örmeye başladım bı şeye benzemiyor ama kafam dağılıyor bide kardeş payı dizisini açıyorum gülüyorum falan iyi geliyor. Üzme kendini
Bende biseye başlasam kafa.dagitmalik gerçekten iyi olur örgü ormeye nasıl fırsat buldun canım helal olsun😅

Kızlar bizim bebek gene uyumuyor uyuyor geri.uyaniyor gündüz de böyle artık mama uyuturdu baya insanda fayda yok neden böyle acaba kolikmi

Kızlar bizim bebek gene uyumuyor uyuyor geri.uyaniyor gündüz de böyle artık mama uyuturdu baya insanda fayda yok neden böyle acaba kolikmi
Bence büyüme atağı benimki de aynı
Yatağa koy al hep aynı kucakta kalmak istiyor ben de tekim kahvaltı yemek sıcak bir şey içmek lüks bir çok kişi soruyor bi ihtiyacın var mı diye ama sormaya ne gerek var ben de minnet etmiyorum artık

Yatağa koy al hep aynı kucakta kalmak istiyor ben de tekim kahvaltı yemek sıcak bir şey içmek lüks bir çok kişi soruyor bi ihtiyacın var mı diye ama sormaya ne gerek var ben de minnet etmiyorum artık
Bizimki kucaktada ağlıyor genelde 🥺 tek başına olunca çok zor eşim evdeyken iyi ama ise gittinde çok korkuyorum panik yapıyorum nasıl baş edicem diye 🥺yanında biri olunva elden ele daha rahatlıyor bebek bazen keşke benimde bı destekcim.olsa eşim sağolsun gene elinden geleni yapıyor bide bebek sicrmaaya başladı gene ilk zamanlardakimkill gibi 🥺

Kızlar demir eksikliğine baktırın ya da demir takviyesi alın. Bana bugün doktor demir eksikliğin yüzünden sütün azalır dedi. Demir ilacı da vermişti doğumdan sonra doktor ama ben pek üstüne düşmemiştim.
Doğumdan sonra sağlık ocağından her aradıklarinda aksatmadan kullan dediler hatta bugün aile hekimim tekrar sordu ilk 6 ay özellikle emzirirken atlamadn kullan dedi demir ilacini bende faydasını gördüm

😅Olsun canım önemli olan kafa dağıtmak bitince paylas
Bugün kitap kargom geldi fırsat buldukça okuyacam eski hayatıma tekrar dönmeye çalışıyorum. Yani şu u demek istiyorum aslında sen mutlu olursan bebeğinide mutlu edersin. Senin ne mutlu ediyorsa ona odaklan. Eskiden saatlerce kitap okurdum şimdi günde bı sayfa da olsa okurum. Sizde ne mutlu ediyorsa eskiden ufaktan yapmaya çalışın. Eskisi gibi olmaz ama azı da yeter. Yürüyüş yapmak istiyorum mesela yada tiyatro biletleri düşüyor önüme bunlar su an lüks,🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_20250214_175520.webp
    IMG_20250214_175520.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 19
Sorana kadar gelip azcik yardım etseler ya😠

Back
X