- 26 Ocak 2018
- 851
- 898
- 103
- 28
Ben lansinoh ciftli elektrikli aldim umarim guzeldirMerhaba göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız ne tercih ettiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lansinoh ciftli elektrikli aldim umarim guzeldirMerhaba göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız ne tercih ettiniz?
Ya evet benim listem kabarık mesela ama benim işk 2 çocukta da gidenler hep kullanıldı bol kakalı oldular o yüzden de temkinli gitmek istiyorum nasılsa arabada gidip geliyor gerekirse odaya az çıkarır yedekleri arabada bırakırım diye düşündüm gözünüzü korkutanlardan biriysem artık 3. Doğum tecrübesi ile akla lazım olabilecek hersey geliyor genelde ilk doğumlarda falan unutuluyor. Benim ilk doğumda aklıma ne biberon ne süt sağma makinesi ne göğüs kremi gelmişti süt arttırıcı çay damla ve nesacafeden bilgim dahi yoktuHaftalık değişen modlar bugün dr kontrolüm vardı, bende plasenta asagi rahim agzina çok yakın idi, bugün güzel haber verdi, yukarı çıkmış tehlike kalmamış dedi. Ben de bugüne kadar ya erken olursa, kanama olursa vs diye tedirgindim. Bugün çok rahatladım
Yaşasın ablalar, bende abla yok maalesef cok pahalı olmayan ama güzel de duracak bisi bakınıp duruyorum
Uzun uzun listeler var korktum valla. Seninki içimi rahatlattı o listelere göre evde hiç kıyafet kalmıyor hepsi hastaneye gidiyor
Bisi daha sorayım, yeni doğan kıyafeti konusundaki deneyiminiz nedir?
Eşim de 23 nisanda dogaun diye dua ediyor
Ben lansinoh tekli aldim zaten caliştıgım icin illa lazim olacak diye. Alirken diger aylarin annelerinin gruplarina bakmistim sanki bu markayi daha cok tercih etmisler gibi geldi ondan aldim deneyip göreceğizMerhaba göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız ne tercih ettiniz?
Ben abarti buluyorum herseyin alinip gidilmesini he eve gelince yikayip yerlestircek birileri varsa olur tabi tasisinlarHaftalık değişen modlar bugün dr kontrolüm vardı, bende plasenta asagi rahim agzina çok yakın idi, bugün güzel haber verdi, yukarı çıkmış tehlike kalmamış dedi. Ben de bugüne kadar ya erken olursa, kanama olursa vs diye tedirgindim. Bugün çok rahatladım
Yaşasın ablalar, bende abla yok maalesef cok pahalı olmayan ama güzel de duracak bisi bakınıp duruyorum
Uzun uzun listeler var korktum valla. Seninki içimi rahatlattı o listelere göre evde hiç kıyafet kalmıyor hepsi hastaneye gidiyor
Bisi daha sorayım, yeni doğan kıyafeti konusundaki deneyiminiz nedir?
Eşim de 23 nisanda dogaun diye dua ediyor
Günaydın masallah boyu kilosu tam iyi. ne güzel gorebilmissiniz benimki ayrintili dahil tum ultrasonlarda eliyle yuzunu kapatiyor anca cikinca görebilcez tipini sanirimGünaydın güzel anneler nasılsınız? Dün bebişin kontrolu vardı, 28+6 da çıkan değerlerimiz boy 39 cm, kilo 1336 gr büyüyoruz
uzun zaman sonra ilk defa biraz poz verdi ama önünde kordon, plasenta falan olunca çok da net bir çıktı alamadık
aldığımız görüntü ile annem kayınvalidem hep babasına benzetti. adam uçuyor havalara :) "erkek dayısına, kız babasına çekermiş" diyerek ortalarda dolanıyor
artık kontrollerimiz iki haftada bir yapılacakmış. 30. haftaya gün aldık.
Ben ilk oğlumda yani 6 yıl önce aldım çiftli lansinoh. Çok memnundum. Hatta ablamda tekli avent vardı seninki daha güzel çekiyor dedi ve benden sonra o da kullandı. Hala sapasağlam. İnşallah siz de memnun kalırsınız. Ben de inşallah 2. oğlumda da onunla devam edeceğimBen lansinoh ciftli elektrikli aldim umarim guzeldir
bizim ilk çocuk ve kafalar çok karışık. neyden kaç adet almalıyız diye bakınıp duruyoruz :)Ben abarti buluyorum herseyin alinip gidilmesini he eve gelince yikayip yerlestircek birileri varsa olur tabi tasisinlar
Yeni dogan takimlari soruyosan minik bi bebek olmazsa max 2 hafta fln giyer ama genel olarak soruyosan bence az büyük olsn 0 3 aylik olsun uzun sure giysin patiksiz pijamalar mesela giyme suresi uzun
32 de o zaman size de 2 haftada 1 der. kız mı erkek mi? sağlıklı sıhhatli doğumlarınız olsun. galiba bizimkiler biraz inatçı :) ayrıntılı çok komikti eller kafada dr dürtüyor indir şunları işimizi yapalım diye bana mısın demiyor. oturdum öksürdüm, yürüdüm, kahve içtim, çikolata yedim yok. doktor 3 hafta sonra gel x,y,z eksik kaldı onlara da bakalım dedi 3 hafta sonra tekrar gittimGünaydın masallah boyu kilosu tam iyi. ne güzel gorebilmissiniz benimki ayrintili dahil tum ultrasonlarda eliyle yuzunu kapatiyor anca cikinca görebilcez tipini sanirim
Bana 28 de gittigimde bi sonrakine 32'de gel dedi doktorum 1 ay uzun geliyor bizim de 2 haftada birler baslasa artik
Kiz benim, sizin ? Insallah saglikla kucagimiza alalim hepimizbizim ilk çocuk ve kafalar çok karışık. neyden kaç adet almalıyız diye bakınıp duruyoruz :)
32 de o zaman size de 2 haftada 1 der. kız mı erkek mi? sağlıklı sıhhatli doğumlarınız olsun. galiba bizimkiler biraz inatçı :) ayrıntılı çok komikti eller kafada dr dürtüyor indir şunları işimizi yapalım diye bana mısın demiyor. oturdum öksürdüm, yürüdüm, kahve içtim, çikolata yedim yok. doktor 3 hafta sonra gel x,y,z eksik kaldı onlara da bakalım dedi 3 hafta sonra tekrar gittim
benim de kız :) inşallah koç olur diye dua ediyorum balıkta halimiz harap olur :SKiz benim, sizin ? Insallah saglikla kucagimiza alalim hepimiz
Zaten buyuk olasılıkla koç olacaklar ya inat basladi şimdiden
Ben de koc istiyorum, oglak burcuyum hic balik cekemembenim de kız :) inşallah koç olur diye dua ediyorum balıkta halimiz harap olur :S
ben yay baba aslan, yükselenler aslanBen de koc istiyorum, oglak burcuyum hic balik cekemem
Trendyoldan my rabbit marka leke çıkarıcı aldım hepsini çıkardı 3 yıllık lekelerin. Ablamın kendi bebeğinden olan kıyafet lekelerini çıkarabildim o şekilde bi deneyin istersenizBu bebek kiyafetlerinde sari lekeler icin cozumu olan var mi ? Oglumun kiyafetlerini yikadim oncesinde deterjanli suda beklettim yine cikmayanlar var atmaya kiyamiyorum oyle de kullanilmaz napsam bilemedim
Ooo size de olmaz balikben yay baba aslan, yükselenler aslan
Dogumumuz ayni günü gösteriyor. Düşündükçe bende panik oluyorum.Hastane için aldığınız gecelik takımlarının varsa linkini paylaşabilir misiniz? Doğumdan hemen sonra için düğmeli gecelik önermişler. Hazırlık yapmak için erken mi sizce bi yandan panik yapıyorum bi yandan daha vakit var diyorum. Sezeryan olursa martta yoksa nisanın ilk haftası doğum olacak gibi
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldim 3 renk icine emzirme atleti giymeyi düşünuyorum umarim kullanisli olur ama kumas olarak rahatHastane için aldığınız gecelik takımlarının varsa linkini paylaşabilir misiniz? Doğumdan hemen sonra için düğmeli gecelik önermişler. Hazırlık yapmak için erken mi sizce bi yandan panik yapıyorum bi yandan daha vakit var diyorum. Sezeryan olursa martta yoksa nisanın ilk haftası doğum olacak gibi
Geçmiş olsunSerklajlı hamişler nasılsınız? Ben 3gündür hastanede yatıyorum. Kum döküyorum yine zor bir süreç ilk gebeliğimde de oldu çok. Erken doğumu tetikliyor maalesef Allah'ım sağlıkla vaktinde doğmalarını nasip etsin.
İlk oğlum 36 da kendiliğinden doğdu suni almadım bu yüzdem bu fikre inanmıyorum kız kardeşimde 42 de doğmuş hatta 42 yi de doldurmak üzereymiş annemBir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu mu yani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
Giyinme şu şekilde tanımlanıyor sen kaç kat giydiysen bir kat fazlasını giydireceksin sadece bu kadar basit yine duruma görede hareket edilirDogumumuz ayni günü gösteriyor. Düşündükçe bende panik oluyorum.
Ama daha zaman var gibide
Ozellikle bebek icin ne tur kıyafet alacagima karar veremiyorum doğduktan sonra iki kat mi giydirmeliyim tek kat arti kundak yeter mi sorular sorular cok panik durumdayim