• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
kasık ve iç bacak kaslarımda baya bi ağrı var son 1 haftadır. magnezyum da kullanıyorum. özellikle ilk kalktığım anda pelvik kemiklerimde inanılmaz bir ağrım var.

doktora söyledim son gittiğimde (bu kadar şiddetli değildi başta) ultrason vs baktı bi sorun yok bi de enfeksiyon bakalım dedi o da temiz çıktı.

ne yapacağımı şaşırdım adım atmak bir işkence oldu, yaşayan varsa bana da bi akıl verse çok sevinirim

Kızlar folikasiti yüksek doz kullanan varmı 5 mg folbiol olarak? Normalde 0,4 kullanıldığını biliyorum.
MTHFR geni homozigot olanlarda doğuma kadar 5 mg folikasit öneren doktorlar varda
3. Aydan sonra bana folik asiti biraktirdi tek folik almiyorum ben. Multivitaminin icindeki iste sadece

Merhabalar ben buralarda uzun bir süre yoktum geri geldim yorumların altında çıkan bilgiler çok iyi olmuş tema da pembeydi mor olmuş. Başka neler var nasılsınız? Mide yanması oluyor mu sizde de ? Kaç kilolar aldınız ben bayağı çok kilo aldım 😩
Merhaba hatırladım ben seni nasılsın
Evet buralarda güncelleme oluyor ara ara
Şimdilik 4 kilo almış gibi görünüyorum ama iştahım açıldı galiba alıcam biraz daha

kasık ve iç bacak kaslarımda baya bi ağrı var son 1 haftadır. magnezyum da kullanıyorum. özellikle ilk kalktığım anda pelvik kemiklerimde inanılmaz bir ağrım var.

doktora söyledim son gittiğimde (bu kadar şiddetli değildi başta) ultrason vs baktı bi sorun yok bi de enfeksiyon bakalım dedi o da temiz çıktı.

ne yapacağımı şaşırdım adım atmak bir işkence oldu, yaşayan varsa bana da bi akıl verse çok sevinirim
Az önce onu konuşuyorduk kaç haftalık oldun
Ben bunu ilk günden beri çekiyorum nerdeyse normalleşti artık ağrılar hayatımın parçası gbi bacaklarımı açamıyorum gece kıpırdatamıyorum sağa sola dönemiyorum çatı ağrısı bel ağrısı iç bacaklar ağrımayan yer yok doğuma kadar sabredicrz sonra yeniden doğmuşa dönücez inşallah

Sağ kalçadan başlayıp topuğuma kadar inen bir ağrı vardı, üzerine basamiyordum. Siyatik imiş. Fizyoterapiste gittim, bi güzelce germe esneme hareketleri ile rahatlattık. Evde de devam ettim ve şükür çok daha iyiyim. Pelvik için de bazı hareketler var, istersen YouTube den bir bak. Çok geçmiş olsun 😞

Merhaba hatırladım ben seni nasılsın
Evet buralarda güncelleme oluyor ara ara
Şimdilik 4 kilo almış gibi görünüyorum ama iştahım açıldı galiba alıcam biraz daha
Başlangıç kilon kaçtı 😃 ben 10 aldım iyiyim ya modunda idim hay masallah diyorum sana 🧿

Az önce onu konuşuyorduk kaç haftalık oldun
Ben bunu ilk günden beri çekiyorum nerdeyse normalleşti artık ağrılar hayatımın parçası gbi bacaklarımı açamıyorum gece kıpırdatamıyorum sağa sola dönemiyorum çatı ağrısı bel ağrısı iç bacaklar ağrımayan yer yok doğuma kadar sabredicrz sonra yeniden doğmuşa dönücez inşallah
aynı seninkine benziyor benim belde yok sadece. 29+4 teyim. 1 ay önce ilk başladığında sporda hamlamış gibiydi katlanılabilir bir ağrıydı takmıyordum. son günlerde artık adım attıkça yüzümün ifadesi değişiyor o derece bi ağrı oluştu :( inşallah 🙏
Sağ kalçadan başlayıp topuğuma kadar inen bir ağrı vardı, üzerine basamiyordum. Siyatik imiş. Fizyoterapiste gittim, bi güzelce germe esneme hareketleri ile rahatlattık. Evde de devam ettim ve şükür çok daha iyiyim. Pelvik için de bazı hareketler var, istersen YouTube den bir bak. Çok geçmiş olsun 😞
evet arka bacakta oluyor sanırım siyatik, geçmiş olsun sana da canım. akşam biraz video bakayım ben de. teşekkür ederim 🙏

Başlangıç kilon kaçtı 😃 ben 10 aldım iyiyim ya modunda idim hay masallah diyorum sana 🧿
Hamileliklerim gerçekten çok ağır geçiyor dört beş ay yemek yiyemiyorum bir lokma girmiyor zehir oluyor herşey oyüzden almıyorum aslında ilkinde eksilerle doğuma gittim almak yerine 🫢maşallah bunda iştahım açıldı bu ay 😁 10 kiloda çok iyi yinede

aynı seninkine benziyor benim belde yok sadece. 29+4 teyim. 1 ay önce ilk başladığında sporda hamlamış gibiydi katlanılabilir bir ağrıydı takmıyordum. son günlerde artık adım attıkça yüzümün ifadesi değişiyor o derece bi ağrı oluştu :( inşallah 🙏

evet arka bacakta oluyor sanırım siyatik, geçmiş olsun sana da canım. akşam biraz video bakayım ben de. teşekkür ederim 🙏
Normal doğuma hazırlık yapıyormuş galiba vücut çok araştırdım tek bulduğum bilgi buydu

2 tane 10 lu takım 2 tane de alt üst takım var. Emin olamıyorum yeter mi? İlk çocuk 🙈 alayım diyorum kimi alma çocuk büyük de çıkabilir 0-3 aylık giydirirsin ya da kocan hemen gider alır mahrumiyet bölgesi değil diyor, kimi al kullanmaz isen de kullanma lazım olunca elini ayağına dolaşıyor diyor. Cok
Kararsızım ne yapsam bilemiyorum 😵‍💫

Ben de ankara’dayim. Ben de cok aldanmayayım diyorum ama eşim falan bisi olmaz modunda. En azından bir küçük ısıtıcı alalım diyorum.
Deneyimli anneler bir de size sorayım. Bir arkadaşım kalın çok güzel bir hırka almış 0-3 aylık. Sizce gidip buyuk bedeni ile değiştirmeli miyim, yoksa kalmalı mı?
Güle güle giydirin. Çok küçükken iki kat pijama üstüne kundak battaniye veya yelekoluyor,
2 tane 10 lu takım 2 tane de alt üst takım var. Emin olamıyorum yeter mi? İlk çocuk 🙈 alayım diyorum kimi alma çocuk büyük de çıkabilir 0-3 aylık giydirirsin ya da kocan hemen gider alır mahrumiyet bölgesi değil diyor, kimi al kullanmaz isen de kullanma lazım olunca elini ayağına dolaşıyor diyor. Cok
Kararsızım ne yapsam bilemiyorum 😵‍💫

Ben de ankara’dayim. Ben de cok aldanmayayım diyorum ama eşim falan bisi olmaz modunda. En azından bir küçük ısıtıcı alalım diyorum.
Deneyimli anneler bir de size sorayım. Bir arkadaşım kalın çok güzel bir hırka almış 0-3 aylık. Sizce gidip buyuk bedeni ile değiştirmeli miyim, yoksa kalmalı mı?
Güle güle giydirin.
Yenidoğanken iki kat pijama üstüne yelek veya yarım kol hırka iyi oluyor veya kundak ve battaniye. Uzun kol hırkanın içinde bebek kayboluyor. Seneye kışa hem büyümüş olur vücudu, hem de hareketlenir bence daha rahat eder, daha güzel kaldırır ceketi. Tabii kendime göre konuşuyorum.

Kızlar kan sulandırıco iğnelerde enox oksapar karışık kullanan varmı yani bazen eczanelerde enox oluyor bazen oksaparr aynısı diyorlar değiştirmeye korkuyorum birkaç gün bekliyorum gelmesini fln oda git get zor oluyor.Muadil ilaçlarya ne denk gelirse kullanan ve sorun yaşamayan varmı?
Ben doktoruma sordum hiçbir farkı yok dedi. Oksapar yerine enox yazdırmaya başladım ücret daha az çıktığı için

Merhabalar ben buralarda uzun bir süre yoktum geri geldim yorumların altında çıkan bilgiler çok iyi olmuş tema da pembeydi mor olmuş. Başka neler var nasılsınız? Mide yanması oluyor mu sizde de ? Kaç kilolar aldınız ben bayağı çok kilo aldım 😩
Merhaba evet mide yanmasi oluyor ama soguk sut icince geciyor o nedenle hic ulac kullanmadim 😊 31+1 im 10 kg aldim simdiye kadar 😊

Bende ayni durumdayim ilk kalktigim anda kasiklarimda gerilme oluyor, enfeksiyon bende de yok

Hangi hastane bu? Bana medicalpointte 106 bin dediler
Bende medicalpointten fiyat almıştım ama ocak ayının ilk 15 inde fiyat aldım bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Başka da hastaneye sormadım hepsi oraya gitmemi istiyor diye fiyatlar ortalama aynıdır dedim ve şehir hastanesine devam ediyorum 😅

Normal doğuma hazırlık yapıyormuş galiba vücut çok araştırdım tek bulduğum bilgi buydu
Aynen ben de bu tarz seyler gördüm, kemikler birbirinden ayriliyomus hafiften normal doguma hazirlik icin. 2 ay daha hazirlanacaksa yandik 😅
Bende ayni durumdayim ilk kalktigim anda kasiklarimda gerilme oluyor, enfeksiyon bende de yok
Çatı ağrısı oluyomus galiba bu. Magnezyumun falan da etkisi yok cekicez gibi duruyor 😐

30.haftadan beri aynı durumdayım çok yorulduğumda ağrı artıyor doktorum kemiklerin açıldığını doğuma hazırlandığını söyledi gece yatmadan magnezyum içiyorum pilates egzersizleri de işe yarıyor ama ağrı azalsa da komple geçmiyor doğuma kadar böyle gideceğiz sanırım 🥲

Son 3 aya girdik sanki zaman geçmiyor. Serklajlı olduğum için çalışmadım bu süreçte hep raporluyum ilk zamanlar çabuk geçti sanki ama bu ara geçmiyor gibi. Yavaş yavaş hazırlıklara başlayayım dedim. Hataydayım maalesef depremden sonra hiçbir şey kalmadı burda hep internetten alışveriş yapıyorum. İlk gebeliğimde de erken doğum riski yüzünden hep son zamanlarda alışveriş yapmıştık sağ olsun annem gidip almıştı ben kalkamadığım için. Kaç tane yenidoğan takım adınız?
Bitane eltim hediye etmişti bende 3 tane daha aldım toplam
4 tane yenidoğan set
5 tane 0-3 5 tane 3-6 ay yarım kol atlet
24 adet ağız mendili
2 paket 6lı çorap
3 müslin örtü (3 tane daha alacağım)
1 kalın battaniye annemler de almış 2 tane
Yıkama seti küvet kova filesi vs
2 anne yanı nevresim takımı
Şimdilik bunları aldım 0-3 olayını 4 tane de tekli tulum alıp kapatacağım .😊
3-6 ve 6-9 ay için de almaya başlayınca yazarım buraya

Back