• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
kızlar oglum dun asi oldu atesi filan biraz cikti asidan beri surekli gozler8ni sasi yapiyo belki ddnk gelmistir bilmiyorum ama son zamanlarda baya azalmisti bugun ust uste cok kez yapinca bir tedirgin oldum
Canım o şaşılık 6. Aya kadar devam edermiş bana doktor demişti benim oglanda bazen üst üste yapıyor bazen hiç olmuyor telaş yapma

Canım o şaşılık 6. Aya kadar devam edermiş bana doktor demişti benim oglanda bazen üst üste yapıyor bazen hiç olmuyor telaş yapma
ay bendr 3 ay diye okumustum ne kadar kaldi 3 ayin dolmasina azalacagi yerrde artiyor diye tedirgin olmustum saol canimm

I irmakyyy canım nasılsınız gittiniz mi dr a

Biz de geçen hafta atlattık önce ben ateşlendim üç gün sonra kızım ondan üç gün sonra da oğlan 🙁 ilk üç ay içinde ateş istemiyorlar ya götürdüm hemen dr a sürüntü testi aldı dr influenza a pozitif çıktı. Eğer emiyorsa yatırmıyorum enfluvir başla hem kendine ben kıza hem oğlana dedi. Yatarsa da tek yatmayacak yani anneyle birlikte sadece gözetim altında tutmak ve beslenemiyorsa serumla beslemek için anladım ben. Bizim emmede sorun yoktu calpol enfluvir hallettik bitti şükür. Gitmişsindir artık ama ben yeni gördüm msjını anlatayım dedim

I irmakyyy canım nasılsınız gittiniz mi dr a

Biz de geçen hafta atlattık önce ben ateşlendim üç gün sonra kızım ondan üç gün sonra da oğlan 🙁 ilk üç ay içinde ateş istemiyorlar ya götürdüm hemen dr a sürüntü testi aldı dr influenza a pozitif çıktı. Eğer emiyorsa yatırmıyorum enfluvir başla hem kendine ben kıza hem oğlana dedi. Yatarsa da tek yatmayacak yani anneyle birlikte sadece gözetim altında tutmak ve beslenemiyorsa serumla beslemek için anladım ben. Bizim emmede sorun yoktu calpol enfluvir hallettik bitti şükür. Gitmişsindir artık ama ben yeni gördüm msjını anlatayım dedim
Çok iyi yapmışsın anlatarak fikir oldu ban. gidemedik doktorum acil çıktı küvezde bir bebek vardı ona gitmek zorunda kaldı. Bizi ertesi güne verdi . Aslında benim oğlanda birşey yoktu sadece halsiz gibi geliyordu bana. Ama bugün ateşi yok şükür sanki burnu tıkalı az hırıltı var gibi de . 2 kez boğulma tehlikesi yaşadı . Şimdi yatırdım oturdum başında bekliyorum ömrümden ömür gitti.

Kızlar bu smalı bebekler mahvediyor beni o kadar çok denk geliyorum ki sosyal medyada🥺
Ben de öyle… bir de bitanesine girip hesaba etkileşim verdiğim an daha da çok düşüyor önüme. Anne olduktan sonra bebeklere karşı duyarlılığım ve empati yapma durumum o kadar çok arttı ki. O ağlayan bebekleri görüp kahroluyorum kendimi hemen ailenin yerine koyuyorum. Allahım tüm bebekleri çocukları korusun, tüm şifa bekleyenlere şifa versin yardımcıları olsun. Yangın haberindeki çocuklar smalı çocuklar falan derken iyice moralim bozuldu artık bu sıra…

Çok iyi yapmışsın anlatarak fikir oldu ban. gidemedik doktorum acil çıktı küvezde bir bebek vardı ona gitmek zorunda kaldı. Bizi ertesi güne verdi . Aslında benim oğlanda birşey yoktu sadece halsiz gibi geliyordu bana. Ama bugün ateşi yok şükür sanki burnu tıkalı az hırıltı var gibi de . 2 kez boğulma tehlikesi yaşadı . Şimdi yatırdım oturdum başında bekliyorum ömrümden ömür gitti.
Çok geçmiş olsun 😢 malesef çok ciddi bi salgın var inşallah geçer gider ilerlemeden

Tek yürek dua ettik resmen Allah görmemişe döndersin
Allah razı olsun canım ama dün gece acile attık bebeği poposu çok kötü oldu git gide travazol ve hamazinc karıştırarak sür 3 gün dedi herşeyde kullanma üst üste dedi geçmezse uzmana götürün dedi ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten

Kızlar nerdeyse 2buçuk aylık olduk, siz gece beslemesi için saat kurup uyandırıyor musunuz, uyandırıyorsanız kaç saatte bir ? Doktorlarınız nasıl öneriyorlar

Kızlar 2. Ay aşılarınızı oldunuz mu biz olduk çok huysuzuz ve uyuma sorunumuz var

Kızlar 2. Ay aşılarınızı oldunuz mu biz olduk çok huysuzuz ve uyuma sorunumuz var zaten pişiğinden ötürü hıyduzdu bugün öğlen 1 den beri hiç uyumadı ağrı kesicide verdim fayda etmedi çocuk resmen gözünü kapatmıyor bir önerisi olan var mı

Kızlar geceleri bebeğiniz çişini falan çok yapıyor mu bizim 1 2 haftadır çok yapmıyor bezini 4 saatte bir alıyorum bakıyorum bezinde bişey yok değiştirsem bezde bişey yok değiştirmeden diyorum sıkıntı olur mu?
Bide kızlar sizin bebekleriniz ağlarken gözyaşı akıyor mu bizim oglandan yaş gelmiyor gözyaşı ne zaman akar ki bilgisi olan var mı?

Kızlar 2. Ay aşılarınızı oldunuz mu biz olduk çok huysuzuz ve uyuma sorunumuz var
Canım bizimki 2 gün öyle huysuz huzursuzdu ağrı kesici falan vermemize rağmen öyleydi zar zor uyutuyordum 5 dakika ya da yarım saat anca uyuyodu 2 gün böyle idare ettim sonra normale döndü

Kızlar geceleri bebeğiniz çişini falan çok yapıyor mu bizim 1 2 haftadır çok yapmıyor bezini 4 saatte bir alıyorum bakıyorum bezinde bişey yok değiştirsem bezde bişey yok değiştirmeden diyorum sıkıntı olur mu?
Bide kızlar sizin bebekleriniz ağlarken gözyaşı akıyor mu bizim oglandan yaş gelmiyor gözyaşı ne zaman akar ki bilgisi olan var mı?
Bizimki çok emmesine rağmen dediğin gibi azalttı gece çişini. Ben de boş bez aldım resmen bu gece

Kızlar nerdeyse 2buçuk aylık olduk, siz gece beslemesi için saat kurup uyandırıyor musunuz, uyandırıyorsanız kaç saatte bir ? Doktorlarınız nasıl öneriyorlar
Canım uyandırmıyorum o uyanıyor yada uykuya dönmek için meme arıyor . Zaten doktor artık şekeri düşmez dedi. Osman Gönülalda kaç günlükse gece onun bir üstü aç kalır diyoe yani 70 günlükse 8 saat gibi

Allah razı olsun canım ama dün gece acile attık bebeği poposu çok kötü oldu git gide travazol ve hamazinc karıştırarak sür 3 gün dedi herşeyde kullanma üst üste dedi geçmezse uzmana götürün dedi ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten
Ey güzel Allahım sen yardım et geçer inşallah tez zamanda 😔

Back