Bende çok sevindim Allah sağlıcakla tamamlatsin olmayan isteyen herkese versin. Hafta falan demedi ama 5. Haftaya anca ulaştı. 6. Hafta gibi kalp atışına bakcakmisOhh çok sevindim valla kaç haftalık dedi peki ve son adet tarihi neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok sevindim Allah sağlıcakla tamamlatsin olmayan isteyen herkese versin. Hafta falan demedi ama 5. Haftaya anca ulaştı. 6. Hafta gibi kalp atışına bakcakmisOhh çok sevindim valla kaç haftalık dedi peki ve son adet tarihi neydi
Benimde 5.hafta ve beş gündür lekelenme var bazen pembe bazen kahverengi geçmek bilmedi kese göründüğü için dış gebelik değil ama düşük tehlikesi var demek oluyor bu dediKızlar merhaba , 5 haftalığız. Kahverengi lekenmem oldu. Benzer durumu yaşayan var mı? Korkuyorum
Bugün başladı benimde çok korkuyorum, umarım bir an önce geçerBenimde 5.hafta ve beş gündür lekelenme var bazen pembe bazen kahverengi geçmek bilmedi kese göründüğü için dış gebelik değil ama düşük tehlikesi var demek oluyor bu dedi
Doktorunuza söyleyin iğne ve fitil başlıyolar ayrıca kan uyuşmazlıgımız olduğu için iğne de yaptılarBugün başladı benimde çok korkuyorum, umarım bir an önce geçer
İnşallah önemli birsey değildir siz genede doktora soyleyin ilaç verebilirBugün başladı benimde çok korkuyorum, umarım bir an önce geçer
Bilgi verdim şimdi haber bekliyorumİnşallah önemli birsey değildir siz genede doktora soyleyin ilaç verebilir
Bilgi verdim doktora inşallah hemen döner. Kan uyuşmazlığı yok bizde ama anlamadımDoktorunuza söyleyin iğne ve fitil başlıyolar ayrıca kan uyuşmazlıgımız olduğu için iğne de yaptılar
Kan sulandırıcıda kullanıyordum ben onuda kestiBilgi verdim doktora inşallah hemen döner. Kan uyuşmazlığı yok bizde ama anlamadım
E iğne fitil başlamadımıBenimde 5.hafta ve beş gündür lekelenme var bazen pembe bazen kahverengi geçmek bilmedi kese göründüğü için dış gebelik değil ama düşük tehlikesi var demek oluyor bu dedi
Başladı ikisinide ama aynı şekilde devam ediyor benim 5 ay önce normal doğum yaptım belkide ondan oluyorE iğne fitil başlamadımı
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı cevap bekliyorum doktordan panik oldumKan sulandırıcıda kullanıyordum ben onuda kesti
Tedirgin oldum şuan çünkü ara ara benim de oluyor. Perşembe randevum benim deBenimde 5.hafta ve beş gündür lekelenme var bazen pembe bazen kahverengi geçmek bilmedi kese göründüğü için dış gebelik değil ama düşük tehlikesi var demek oluyor bu dedi
Maşallah size planlı mı 2. GebelikBaşladı ikisinide ama aynı şekilde devam ediyor benim 5 ay önce normal doğum yaptım belkide ondan oluyor
Benim pıhtılaşma genimden dolayı vurunmam gerekiyor her gün ona rağmen keselim dedi panik olmayın 5 gündür benim böyle çok şükür kötü bişe olmadı ama insan bir an önce geçsin istiyorBende kullanıyorum kan sulandırıcı cevap bekliyorum doktordan panik oldum
Malasef bebeğimin kalbi durdu 24.haftadaMaşallah size planlı mı 2. Gebelik
Yaa geçmiş olsun kusura bakmayın bilmiyordumMalasef bebeğimin kalbi durdu 24.haftada
Estağfurullah. İnşallah bir an önce kurtuluruz şu kanamadanYaa geçmiş olsun kusura bakmayın bilmiyordum
Çok teşekkür ederim, umarım bir şey olmaz . Benim ilk bebeğin 6 . Haftada kalbi durdu önlem amaçlı vermişti kan sulandırıcıyı.Benim pıhtılaşma genimden dolayı vurunmam gerekiyor her gün ona rağmen keselim dedi panik olmayın 5 gündür benim böyle çok şükür kötü bişe olmadı ama insan bir an önce geçsin istiyor
Olacağı varsa her zaman oluyor benimde 24.haftada kalbi durdu olana razı olmaktan başka çaremiz yokÇok teşekkür ederim, umarım bir şey olmaz . Benim ilk bebeğin 6 . Haftada kalbi durdu önlem amaçlı vermişti kan sulandırıcıyı.