- 12 Aralık 2013
- 320
- 309
Kan verdim bakalımAyyy hadi inşallah erken öğrenmek gerçekten bir yandan kötü sürekli panik halindeyiz. Umarım sonuç güzel çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim bakalımAyyy hadi inşallah erken öğrenmek gerçekten bir yandan kötü sürekli panik halindeyiz. Umarım sonuç güzel çıkar
Ne zaman çıkacak sonuç? Bana da taa 6 marta randevu verdiler nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.Kan verdim bakalım
Aynı belirtiler bende de varÇok çok sevindim, tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :))
Acaba kan versem çıkar mı? Kaset test yaptım negatif çıktı. İlk gebeliğimde de tüm kaset testler negatif çıkıyordu. Sizde de olduğu gibi relgden 10 gün önce kasık sancıları başladı. Kremsi akıntım var ama yine de insan emin olamıyor.
Sizin adınıza çokkk sevindimm :))))
Umarım en kısa zamanda olurKızlar ben beta verdim fakat sonuç 2 çıktı maalesef olmadı
Çok bekletmeden olur umarımKızlar ben beta verdim fakat sonuç 2 çıktı maalesef olmadı
Son adet tarihiniz neydi?Kızlar ben beta verdim fakat sonuç 2 çıktı maalesef olmadı
2 şubattı canım, reglime 4 gün varken verdim <2 olarak çıktıSon adet tarihiniz neydi?
Amin canım benim. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinBugün en büyük duam…. buraya katılabilmek Allahım isteyen herkese nasip etsin
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız. Bende akrebim eşimde akrep inşallah yavrumuzda akrepKızlar Tüp Bebek Sürecindeyim. SAT 3 Şubat. Embriyom 20 şubatta normal döngü takip ediliyormuscasına transfer edildi. 4 Mart test günüm. Eğer pozitif olursa bende Kasım annesi olacağım. Önden yazmak istedim. 5 senedir evliyim ve hiç hamile kalamadım. Sebebi açıklanamayan infertilite ile 6 kere çatlatma tedavisi , 3 kere aşılama yaptılar. İlk tüp bebek deneyimim. Umarım bu sefer de negatifi görmem hepimiz küçük akreplerimizi kucağımıza alırız ️
İnşallah bir sonraki ay sağlıkla hamile kalırsınız, üzmeyin kendiniziKızlar ben beta verdim fakat sonuç 2 çıktı maalesef olmadı
İnşallah hayırlısı olsun diyelim :)İnşallah bir sonraki ay sağlıkla hamile kalırsınız, üzmeyin kendinizi
İnşalllah katılırız canımBugün en büyük duam…. buraya katılabilmek Allahım isteyen herkese nasip etsin
Geçen sene 17Şubattı transfer tarihim. Dayamayıp 25 şubatta kan testi vermiş ve 109 görmüştüm. 2023 Kasım anneleri grubuna dahil olmuştum. Şimdi evladımı kollarıma aldım bile.Kızlar Tüp Bebek Sürecindeyim. SAT 3 Şubat. Embriyom 20 şubatta normal döngü takip ediliyormuscasına transfer edildi. 4 Mart test günüm. Eğer pozitif olursa bende Kasım annesi olacağım. Önden yazmak istedim. 5 senedir evliyim ve hiç hamile kalamadım. Sebebi açıklanamayan infertilite ile 6 kere çatlatma tedavisi , 3 kere aşılama yaptılar. İlk tüp bebek deneyimim. Umarım bu sefer de negatifi görmem hepimiz küçük akreplerimizi kucağımıza alırız ️
Sağlıkla büyütün inşallah ya Sizin embriyonuz kaçıncı gündü kalitesi neydi acabaGeçen sene 17Şubattı transfer tarihim. Dayamayıp 25 şubatta kan testi vermiş ve 109 görmüştüm. 2023 Kasım anneleri grubuna dahil olmuştum. Şimdi evladımı kollarıma aldım bile.
Dilerim çok güzel haberler alırsın ve alırsınız arkadaşlar.
5.gün iyi kaliteydi ama onun bir de harfi vardı dimi insan beyni ne acayip onu unutmuşum.Sağlıkla büyütün inşallah ya Sizin embriyonuz kaçıncı gündü kalitesi neydi acaba