• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Benım iki gündür Heryerim ağrıyor sürekli uyumak istiyorum uyuyamıyorum sabit bir sancı olsa beklemem giderdim birde bebeğin hareketleri önemli onuda takıp etmek lazım bizim bugün biraz az hareket ettı yarın kontrollüm var yoksa bugün giderdim çok kötu sen git bence ya riske atmamak lazım çok haftalar her şey olabilir bazen sancı hissetmeyen de oluyor dediğin gibi
evet bebegi de cok hissedemedim . evham mi yaptım bilmiyorum.sicak bir dus alacagim geçmezse gideceğim galiba.

Benim de haftaya Salı olacak çatı muayenesi. Nasıldı? Nasıl hissettin? Çatala mı çıkıyoruz onun için?
Ben oldum içinizi rahatlatmak adına yazmak istedim. 5 sn bile sürmedi. Çatala da çıkarmadı hatta ayakkabılarım ve taytım da üzerimdeydi sadece taytımı aşağı kadar indirdim 🙈Çok hızlı oluyor ağrı olmuyo

Kizlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ultrasyonda 2 gun once 2 gun ileri gösteriyordu simdi bir gun geri cikti birde haftamla bebeğin boyu orantilimi sizce bakarbilirmisiniz 8.08 mm

Eklentiler

• IMG_20250128_101009.jpg
    IMG_20250128_101009.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 17
Akşam yemeğini fazla kaçırdım galiba. Çok rahatsızlandım uyuya kalmışım 1 saat. Keşke sabaha kadar uyusaydım ama nerde. Kan ter içinde uyandım. 😏

Kizlar gruba kayit olunuyormu yoksa direk katilabiliyormuyiz
Canım grubun ismine baktın mı sanırım yanlış anladın bu grup şubatta doğum yapacakların grubu. Sen yeni hamile isen muhtemelen 2025 Temmuz ağustos annesi olursun, o gruplara bakacaksın

Kizlar bu cati muayenesini her doktor yapiyor mu ya. Benimki hicbir sey soylemedi. Her cumartesi nst ye gidiyorum, yarinda 37 hafta olacagim. Gittigimde bir sorayim doktora.

Kizlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ultrasyonda 2 gun once 2 gun ileri gösteriyordu simdi bir gun geri cikti birde haftamla bebeğin boyu orantilimi sizce bakarbilirmisiniz 8.08 mm
Kizlar gruba kayit olunuyormu yoksa direk katilabiliyormuyiz
Canım gebeliğin hayırlı olsun. Gün değişimi ilk zamanlar yaşanır. Şuan bir boyu da yok baz alınmaz yani çok küçük. Bu grup şubat anneleri grubu herkes doğurdu ve doğurmayı bekliyor. Sen muhtemelen eylül annesi olacaksın oradaki gruba katıl. Aynı süreci arkadaşlarla birlikte yaşayacağınız için daha sağlıklı bilgi alışverişi yaparsınız.

Kizlar bu cati muayenesini her doktor yapiyor mu ya. Benimki hicbir sey soylemedi. Her cumartesi nst ye gidiyorum, yarinda 37 hafta olacagim. Gittigimde bir sorayim doktora.
Benim kızımda çatı muayenesi hiç olmamıştı . Bunda da hiç olmadı henüz. Gerekli görülürse belki yapılıyordur. Hiç yaşamadım yani.

Ben oldum içinizi rahatlatmak adına yazmak istedim. 5 sn bile sürmedi. Çatala da çıkarmadı hatta ayakkabılarım ve taytım da üzerimdeydi sadece taytımı aşağı kadar indirdim 🙈Çok hızlı oluyor ağrı olmuyo
Çok hızlıymış gerçekten. Bakacağı şeyleri anlattı, baya uzun geldi. İnşallah benimki de hızlıca olup biter ☺️

2 haftaya kadsr gerilik ya da ileriligi cok dikkate almıyorlar. normaldir merak etmeyin.

benim ilk doğumumda yapılmamıştı. normal doğum yaptım o şekilde. ikinci hamilelikte bakılmaz sanırım normal doğum yaptığım için

Bazı doktorlar yapıyor bazısı yapmıyormuş. Bazen çatı normal doğuma uygun olsa dahi sonradan sezeryana da dönebiliyor. Sonuçta kordon dolanması, dışkısını yapma vb gibi sebeplerden. O yüzden hiç takılmamak lazım . Bebişler geleceği yöntemi kendi seçiyor 🥰 en sağlıklı şekilde gelsinler inşallah

Back