- 21 Aralık 2023
- 1.259
- 2.691
- 53
- 28
Teşekkür ederimHayır canım gerek yok D vitamini ve probiyotik bi arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimHayır canım gerek yok D vitamini ve probiyotik bi arada
Sarılık düşmedi mi hala sizde en son kaç çıktıBiz yaptırdık onları bazı değerleri kafama takılıyor. Siz de yapınca sonucları yazabilir misiniz?
Canım bazı yerlerde 2 ay diyor yeni doğan aparatı yoksa. Ama ben kalça muayenesini bekleyip öyle kullanacağım.Kızlar kanguru kullanıyor musunuz kaç günlük olunca kullanabiliriz acaba ?
Kanguru ben de almak istiyorum ana kucağı var mamma olan o nezaman kullaniliyor acaba biz arada yatırıyoruz 10 dk duruyorKızlar kanguru kullanıyor musunuz kaç günlük olunca kullanabiliriz acaba ?
Bende olmadı canım ped de kullanıyorum çok şükür hiç farketmedim birde arada lekelenme geliyor hala bitmedi ya ped taksam bir türlü takmasam birluAlttan dikişi olan arkadaşlar, kaşıntı oldu mu sizde bende dünden beri kaşıntı var pişik mi oldum yoksa pişik kremi süreceğim galiba.
Denedim kuzum almadı bizimki de emzik beni emzik olarak kullanıyor bence de genelde memede uykuya geçiyor çünkü memelerom sızlıyor artıkSeni emzik gibi kullanıyor olabilir mi. Bnde kızımda aynı şeyi gözlemledim tokken ısrarla açmış gibi emmek istiyor. Tek meme ile doyuyor normalde ama bazen çok gazı oluyor hala aç gibi davranıyor diğer memeyi de veriyorum onun da yarısına gelince çekiyor gazını çıkartmaya uğraşırken fazla sütü çıkartıyor sanırım sakinleşmek için emmek istiyor o anda benim kızımda gözlemlediğim bu duruma yorumum bu fazla emdiği zaman ileride reflü oluyormuş dikkat et emzik veriyor musun benim kız almıyor annemle alıştırmaya çalışıyoruz
Sarı renk hemen gecmzy dedi bize de doktor yani bir arkadasimin bebeğinde 1 ayda anca geçmiş bizimkindede hala varBiz bugün 22 günlük olduk uzamış sarılığı varmış bebeğimin bugün daha 9-10 gördük ölçümde gözlerinin içi bile sarı yavrumun doktor uzamış sarılıktan bakılması gereken tahliller var yapalım dedi bir sonraki kontrole onları yaptiricaz bizde
Ben henuz hic birini kullanmadim ama cocuk dr.umuz eger bebekte ve annede kalp ritim bozuklugu ya da kalple ilgili her hangi bir sorun yoksa 1. Motis tablet (3 ay) kullan en cok bu sut arttirir dedi. 2. Lacmox kapsul, 3. Bestlac damla.Kızlar beş gün oldu doğum yapalı süt damla şeklinde hala.. mamayla idare ediyoruz ne yaptıysam artmıyor çocuk kilo kaybetmiş ne yapabilirim oturup ağlayacam..
Geçmiş olsun canım biz de 24 günlük olduk bizimde fototerapi den sonra 11 olmuştu ondan sonra doktor zamansa duser rengide zamanla düzelir dedi bende sütüm yetmiyor diye düşünerek mamada vermeye başladım doktora da söyledim doktorumuz verebilirsin dedi bende veriyorum bebeğim doysun diye mamayı yiyince çok guzl uyuyor rengize zananlay düzelir yavrumuzun inşallahKızlar bugün bizim 1 ay kontrolmuz vardı yüzündeki sarılık geçmedi için doktor da tahlil istedi ayrıca troidlerinede bakalım dedi sarılığımız 16.4 tu fototerapi den sonra 10.6 düştü şimdi 8.4 olmuş troidleri de temiz çıktı zamanla rengi de açılır sarılığı geçer dedi doğumdan sonra 300 gr zayıflamıştı şuanda doğumdan sonra 1 kg almış gayet iyi dedi sarılık için günde 1 öğün mama veriyordum bazı günler hiç vermiyordum doktora keseyim mi diye sordum bi kere vermişsin çocukta reddetmemiş madem doyuyor ve Mutlu devam ett dedi sünnet içinde 3.ayi önerdi lokal anestezi ile
Mamaya bence de devam canim ben ilk bebegimde mama vermicem emziricem diye kafayi bozmustum, cok sinirli mama veriyordum sutum cok azdi.Aman meme reddi olmasin diye hem kendimi hem bebegi ugrastirdim. Sonucta 3 yasini gecince memeden ayirdim Simdi ikinci bebegimde sutum daha iyi ve hem emziriyorum hem mama veriyorum kasmiyorum artik. Mamalar da icerik olarak bayagi iyi ve guzel kilo aldiriyorlar. Bu arada mama icin Holle markasini tavsiye ederim.Kızlar bugün bizim 1 ay kontrolmuz vardı yüzündeki sarılık geçmedi için doktor da tahlil istedi ayrıca troidlerinede bakalım dedi sarılığımız 16.4 tu fototerapi den sonra 10.6 düştü şimdi 8.4 olmuş troidleri de temiz çıktı zamanla rengi de açılır sarılığı geçer dedi doğumdan sonra 300 gr zayıflamıştı şuanda doğumdan sonra 1 kg almış gayet iyi dedi sarılık için günde 1 öğün mama veriyordum bazı günler hiç vermiyordum doktora keseyim mi diye sordum bi kere vermişsin çocukta reddetmemiş madem doyuyor ve Mutlu devam ett dedi sünnet içinde 3.ayi önerdi lokal anestezi ile
Canim normal olabilir tabi surece dikkat etmek lazim. Bebek reflusu normal birsey boyle hafiften ictiginin fazlasini kusar bircok bebek. Ama artik dikkat etmek gerek hastalik olan refluye cevirmemesi icin. Hastalgi cok zor. Cocugun cani acir midesi acır. Karniji doyurduktan sonra cocugu bir muddet yatirmamak dik tutmak hatta karnini doyururken de bir muddet dik tutmak gerek. Gaziji cikarirkwn de sirtina sert vurmamak gerek. Tabi eger cocuk kusarken agiz kenarindan hafifce kusma seklinde degil de fiskirir tarzda cok miktarda kusuyorsa reflu hastaligi olma ihtimali kuvvetlidirKızlar bizim bebe meme emdikten sonra kusuyor normal mi
Ucuncu ay dolunca mi iki ay bitip ucuncu ayin icindeyken mi tavsiye etti sunneti?Kızlar bugün bizim 1 ay kontrolmuz vardı yüzündeki sarılık geçmedi için doktor da tahlil istedi ayrıca troidlerinede bakalım dedi sarılığımız 16.4 tu fototerapi den sonra 10.6 düştü şimdi 8.4 olmuş troidleri de temiz çıktı zamanla rengi de açılır sarılığı geçer dedi doğumdan sonra 300 gr zayıflamıştı şuanda doğumdan sonra 1 kg almış gayet iyi dedi sarılık için günde 1 öğün mama veriyordum bazı günler hiç vermiyordum doktora keseyim mi diye sordum bi kere vermişsin çocukta reddetmemiş madem doyuyor ve Mutlu devam ett dedi sünnet içinde 3.ayi önerdi lokal anestezi ile
Ana kucağı 3 veya 3.5 kilodan itibaren kullanılıyor yazıyordu sanki.Benimki de mamma ama içine koyduğumda sanki popo kısmı içe çok basık gibi geldi emin olamadım.Kanguru ben de almak istiyorum ana kucağı var mamma olan o nezaman kullaniliyor acaba biz arada yatırıyoruz 10 dk duruyor
ben de muayene sonrasında kullanayımCanım bazı yerlerde 2 ay diyor yeni doğan aparatı yoksa. Ama ben kalça muayenesini bekleyip öyle kullanacağım.
14.günde gitmiştim doğum kilosundan 400 küsür gr artmıştı.İlk doğduğunda kaybettiği kiloyla 600 küsür almış.15. Günde boy kilo kontrolüne giden arkadaşlar bebişler ne kadar kilo almışlar? Bizim yarın 15 gün oluyor ama perşembe gideceğiz. İkimizin doktor kontrolünü aynı güne getirdim yavrum bensiz kalmasın ya da boşa hastaneye gitmiş olmasın diye.
Acaba süt çok hızlı akıyor olabilir mi yetişemiyor mu veya karnı doyduysa gaz olabilirBenim bebeğim son günlerde emerken sürekli kafasını memeye gömüyor, memeyi çekiştiriyor , sürekli ayaklar hareketli kafayı oynatıyor fln sizde yaşıyor musunuz aynı şeyi? Gazdan mı acaba ypksa süt mü az geliyor bilemedim
Bı bakayım canım onaBen pregnacare kullanıyordum bugün bitti arkadaşımın önerisiyle solgar brewers yeast aldım ona başlayacağım. Sütte yapıyormuş bi araştır istersen
İhmal etme canım neden damardan verdiler çok mu düşüktüBana dogumdan sonra damardan verdiler doktor 2 hafta sonra başla demişti demire başlamam gerek sanırım bu ara
Demir canım bziim için bebekler için değilD vitamini mi demir ilacı mı? Ben d vitaminini 2 gündür vermedim bebek rahatladı gerçekten. Bağırsaklarını o zorluyormuş.
Benimde 3 gündür baya kaşınıyor. Pişik kremi süreyim ben de.
Ucuncu ay dolunca mi iki ay bitip ucuncu ayin icindeyken mi tavsiye etti sunneti?
Bı bakayım canım onaBen pregnacare kullanıyordum bugün bitti arkadaşımın önerisiyle solgar brewers yeast aldım ona başlayacağım. Sütte yapıyormuş bi araştır istersen
İhmal etme canım neden damardan verdiler çok mu düşüktüBana dogumdan sonra damardan verdiler doktor 2 hafta sonra başla demişti demire başlamam gerek sanırım bu ara
Demir canım bziim için bebekler için değilD vitamini mi demir ilacı mı? Ben d vitaminini 2 gündür vermedim bebek rahatladı gerçekten. Bağırsaklarını o zorluyormuş.
Benimde 3 gündür baya kaşınıyor. Pişik kremi süreyim ben de.
Ben oğlumu 4 aylıkken kestirmistim ertesi gün açık hava sinemasına gitmiştik ne kadar küçük o kadar iyi bneceUcuncu ay dolunca mi iki ay bitip ucuncu ayin icindeyken mi tavsiye etti sunneti?