Eşin nasılmış canım? Güzel haberlerini almışsındır inşallahAy ben alacaktım burda çok duydum ama yorumlara falan bakınca vazgeçtim gaz damlası sıcak su torbası masaj ve kiraz çekirdeği kemeriyle yola devam bebeklerin ciltleri zaten çok hassas bide görümcem hemşire ona sordum yağ falan surdugunde bebeğin üşüme olasılığı var buda daha kötü yapar dedi o yüzden cesaret edip alamamistim senin yorumunu okuyunca iyi ki almamışım dedim canim
Ayyy bizim de öyle valla köpürte köpürte2 aylık bebeğim dış çıkarıyor gibi salyalanıypr ya, ağzında tükürükten köpükler yapıyor
Kolonoskopi nasıl geçti canımYaacanlarım benim Allah korusun tabi
Canım yalnız değilsinn iki yıla kadar annenin toparlanma süreci diye okumuştum bana çok uzun gelmişti tabi bu kötü hissetmeler o zamana kadar sürecek değil ama normal demek ki. İnsan kendine iyi gelen şeyleri üst üste yapamayabiliyor bebekle o tetikliyor. Devamında mutlaka çok keyif alacağın dönem gelecek, hatta kreşe başladıklarında vakit birden bollaşacak
Daha dikkatli olacağım ben de düşmeleri tehlikeli
Bizde aynı hemen sıkılıyor eller gözünde ovuşturarak oturuyorYa bizde böyleyiz. Ama şu uyku sayfaları bu aylarda 1-1:15 saat uyanık kalırsar diyor ama benimki max 20. Dk dan sonra cozutmaya başlıyor. Uykuya direnç var zaten uykusu olsada. Bizim o 1 saat uykuya geçirmeye çalışmakla geçiyor uykudan kalkınca tekrar uyku için huysuzlanması normal mi
Eşim iyi canım dün 2 dakika falan görüntülü konuştuk hala anestezinin etkisinde böyle sersem gibi ama şükürler olsun durumu çok iyi onu öyle görünce ben konuşamadım gözlerim doldu canının acidini falan düşününce ama şükürler olsun Rabbime onu bize bağışladıEşin nasılmış canım? Güzel haberlerini almışsındır inşallah
Sen yanında değilsin yaa acı falan çekmiyorlar emin ol canım onun da aklı dizdedir inşallah sağlığına kavuşur bir an önce evine gelir oğlunun yanın aEşim iyi canım dün 2 dakika falan görüntülü konuştuk hala anestezinin etkisinde böyle sersem gibi ama şükürler olsun durumu çok iyi onu öyle görünce ben konuşamadım gözlerim doldu canının acidini falan düşününce ama şükürler olsun Rabbime onu bize bağışladı
Bugün tekrar arayacam biraz daha atılmış olur diye düşünüyorum canımçok teşekkür ederim bebeğim
Evet ilaçlarla canı yanmıyor ama insan sevdiğini öyle görünce zor oluyor canım yaSen yanında değilsin yaa acı falan çekmiyorlar emin ol canım onun da aklı dizdedir inşallah sağlığına kavuşur bir an önce evine gelir oğlunun yanın a
Ben uyurken hatta uyumaya dalicakken masal açıyorum telden bir yandan telle ilgilenirken bir yandan masal arka planda çalıyor. Bizde de evde kimse olmayınca sese alışsın diyorum birde gündüz olduğunu anlasın diye. Gece vakti açmıyorumkizlar ben birsey farkettim benim bebegim cit sesine uyaniyor cunku uyuturken evde cit yok. yanliz oldugumuz icin ama evde birileri varken icrerlerde surekli ses oldugundan uyuduktan sonra da cok farkli bi ses olmadigi surece uyanmıyor. bu en ufak sese uyanma olayi yanlizken cok zor oluyo uyanikken uyanik diye hicbisey yapamiyorum uyurken uyancak diye ahshs
Benim kızında uykusu çook hafif ciddi anlamda çıt sesine gözünü açıyor ve kalabalıkta asla uyumuyor eve misafir gelince ya da biz gidince parçalanana kadar ağlıyor ve uyumuyor eve gelince sessizlikte bayılıyor. Bir de daha 2 aylık ama resmen evini tanıyor gibi başka yerlerde çok yabancılık çekiyor evi odayı izlemekten asla uyutamıyorum karanlıkta bile… her gün dışarı çıkıyor sokakta uyuyor onca araba gürültüsüne fosur fosur uyuyan çocuk konuşan insanların yanından geçince uyanıyorkizlar ben birsey farkettim benim bebegim cit sesine uyaniyor cunku uyuturken evde cit yok. yanliz oldugumuz icin ama evde birileri varken icrerlerde surekli ses oldugundan uyuduktan sonra da cok farkli bi ses olmadigi surece uyanmıyor. bu en ufak sese uyanma olayi yanlizken cok zor oluyo uyanikken uyanik diye hicbisey yapamiyorum uyurken uyancak diye ahshs
Biz aktivite minderi aldık bimden dün. Baya sevdi oynuyor. İlk defa kendi kendine durdu oynadı vallahi çok şaşkınım. Sen de öyle bir şey deneyebilirsin. İlk defa uyanıkken rahatt rahat yemek yedim vallahikızlar cok yoruldum gercektrn şikayet etmiyorum cok şükür bebegimi cok cok seviyorum ama hep mutsuz olmasından yoruldum. ya aglıyor ya da her an aglayacak modda. karnı doyuyor 2 dk ağlamıyor sonra aglıyor kucagıma alıyorum 2 dk gecince aglıyor ana kucağına koyuyorum 2 dk geciyor ağlıyor ayagımda sallıyorum neler yapıyorum hep aynı. sabahtan akşama bu şekildr. odadan cıkamadıgım oluyor. wc ye bile gidemiyorum.bir yeri ağrımıyor cunku oyle olsa daha şiddetli ağlıyor ama hep mız mız ozellikle son 1 haftadır. atak donemi mi ne bilmiyorum cok üzülüyorum
Hangi marka canım?kizlar bu arada bebek kamerasi hayat kurtarannbisey 1500 liraya aldik muthis bisey battaniyeyi kolmus gibi etrafinasarip yatiriyorum kucakta saniyor bazen kameradan da takip edebiliyorum yuzune filan geldimi gelmedimi diye siddetle tavsiye ederimm
yaa nasıl bi şey foto atabilir misin canım oyun halısı aldım ben de piyanolu ama o da daha tam dikkatını cekmiyorBiz aktivite minderi aldık bimden dün. Baya sevdi oynuyor. İlk defa kendi kendine durdu oynadı vallahi çok şaşkınım. Sen de öyle bir şey deneyebilirsin. İlk defa uyanıkken rahatt rahat yemek yedim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?